Financieel nieuws in het Spaans: 2023📊

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Op de hoogte zijn is erg belangrijk, want als u weet wat de trends en uitstekend nieuws van de dag zijn, weet u niet alleen wat er gebeurt, maar krijgt u ook handvatten om beslissingen te nemen. Hoewel dit op elk gebied van toepassing is, wint het in dat van financiën en zaken aan relevantie.

Het vinden van de juiste informatie kan vaak moeilijk zijn, vooral omdat het meeste nieuws uit Engelstalige landen zoals de Verenigde Staten komt. Daarom vertellen we je hier meer over 7 pagina's financieel nieuws in het Spaans.

Yahoo Finance

Hoewel het als zoekmachine aan populariteit heeft ingeboet, is Yahoo als financiële website nog steeds een van de koningen. En is dat? Het platform gericht op geldgerelateerde onderwerpen zoals nieuws en rapporten is een geweldig hulpmiddel voor experts in het veld.

Yahoo Finance is sinds 1994 een van de meest populaire en vertrouwde financiële media.. Bovendien heeft het een premium-versie die u toegang geeft tot afbeeldingen en informatie over meer dan 100 indicatoren, wat de toegang en kwaliteit van de informatie verbetert.

Nieuws

Rankia

Voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare, kwalitatieve website die een crack is, is Rankia ongetwijfeld een van de beste opties. Hier vinden we een grote hoeveelheid informatie met een focus op de Spaanstalige markt zowel in Europa (Spanje) als in Latijns-Amerika en de Verenigde Staten.

Veel gebruikers zijn van mening dat Rankia ongetwijfeld de bijenkorf van financiële informatie is, aangezien u hier een grote hoeveelheid gegevens, nieuws, trends en meer zult vinden. U kunt alles leren wat u maar wilt over Forex, over toekomstige markten en nog veel, veel meer gegevens.

▶ Beleggen

Als u zich zorgen maakt over de veiligheid en het vertrouwen van het medium, dan is beleggen de beste optie. Hier vindt u een zeer betrouwbare website met veel gegevens en gemakkelijk leesbare artikelen, en het beste van alles, volledig in het Spaans. Onder de meest gebruikte onderwerpen hebben we aandelennieuws, grafieken, futures, valuta's, indices, cryptocurrencies en zelfs notities in realtime.

In tegenstelling tot Blomberg en Reuters, Beleggen is ontstaan ​​met als doel gebruikers gratis premium informatie aan te bieden, gericht op beginnende beleggers in plaats van professionele beleggers.

▶ Financieel dagboek

Dit platform, opgericht in Chili in 1988, dekt voornamelijk nieuws uit Chili en Latijns-Amerika. Naast deze aantekeningen over regionale financiën, heeft het ook een internationaal gedeelte. Op deze manier heeft u meer toegang tot data en financiële nieuwsinformatie.

Hier kunnen we een goede hoeveelheid gratis en gemakkelijk toegankelijke financiële informatie vinden met notities en trends. We hebben ook een andere optie, de premium, waarmee u toegang krijgt tot informatie en bronnen van veel meer waarde. De abonnementsprijs is aantoonbaar betaalbaar en goed gerechtvaardigd.

De Financier

Deze krant gericht op de wereld van geld en financiën is ongetwijfeld een van de beste Spaanstalige media over financiën. El Financiero, gevestigd in Mexico en met allianties zoals Bloomberg en de New York Times, heeft alle informatie die u nodig heeft, evenals nieuws, zakelijke rapporten en zelfs opinieartikelen.

De grote hoeveelheid informatie en de vele nieuwsberichten die het biedt, evenals het eenvoudige en duidelijke ontwerp, geven u alle gegevens die u nodig hebt.  Alsof dat nog niet genoeg is, is de toegang tot deze krant gratis.

▶Het financiële land

De meest gelezen krant in Spanje, El País, heeft ook een eigen sectie over financiën, zaken en economie.. Het nieuws dat hier wordt geschreven, is bedoeld om heel gemakkelijk te begrijpen te zijn, het is een medium in het Spaans en er zijn geen vertaalfouten.

Hier hebben we een zeer brede dekking, die zowel nationaal nieuws als internationaal nieuws omvat. Houd er rekening mee dat een groot deel van de artikelen opiniestukken zijn, naast het feit dat onlangs El País is begonnen met het invoeren van een tariefbeleid voor bepaalde soorten inhoud.

▶Europapress

Dit particuliere persbureau, opgericht in 1939, heeft tot doel objectieve informatie te bieden, zonder enige politieke tint of mening.. De reikwijdte van dit persbureau is niet alleen lokaal, zoals Spanje, het heeft ook informatie over de Europese markt en de wereldmarkt.

Een van de grote voordelen van Europapress is dat het meer dan 500 professionals heeft die zich richten op het schrijven van artikelen van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast vinden we op deze website verschillende nieuwsberichten die op hun beurt zijn onderverdeeld in verschillende geografische regio's.

▶ Hoe weet je of een medium betrouwbaar is?

Dit is een van de meest gestelde vragen onder lezers die van financiën houden: Hoe vind ik een betrouwbare nieuwswebsite? Welnu, hier zullen we u 3 gemeenschappelijke elementen vertellen die de meest betrouwbare media ontmoeten.

 • Bijgewerkte inhoud: Als je kijkt naar de data van de laatste publicatie en dit is uit het jaar 2014, dan is dat medium niet bijgewerkt, waardoor het aan relevantie en vertrouwen verliest. Een medium dat bijgewerkte inhoud publiceert, zonder een lange tijd te laten verstrijken tussen post en post, weerspiegelt de zorg om waardevolle inhoud te genereren.
 • Bronnen citeren: Het gebruik van bronnen die betrouwbaar en relevant zijn, is een andere manier waarop een nieuwswebsite kan aantonen dat deze betrouwbaar is. Hier kunnen we verschillende soorten offertes terugvinden zoals verwijzend naar een ander medium, een bedrijf of een expert. Je kunt zelfs die citaten volgen om tot diepere inhoud te komen.
 • Achter het nieuws: Ten slotte moet u weten dat de persoon, auteur, bedrijf of medium achter het nieuws de kwaliteit ervan kan beïnvloeden. Als je een medium leest van een bedrijf waarvan bekend is dat het onbetrouwbaar is, verliest dat medium aan geloofwaardigheid.

Nieuws

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Financieel nieuws in het Spaans: 2023📊»

 1. Valentino antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Ik verzeker je, ze lieten me niet terugtrekken, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Valentino, bedankt voor uw commentaar op Financieel nieuws in het Spaans: 2022📊. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.