Ontologie: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Als er iets is met cryptocurrencies zoals Ontology dat hier blijft, is het niet alleen het concept van virtueel geld zonder een conventionele back-up van activa. Het zijn ook de blockchains of de technologie genaamd Blockchain die een veelbelovende toekomst bieden.

Als we deze lijn volgen, kunnen we verschillende bedrijven vinden die het tot hun doel hebben gemaakt om Blockchain-ontwikkelingsdiensten aan te bieden die verder gaan dan een eenvoudige cryptocurrency. Daarom hebben we Ontology gevonden, een platform met voor- en nadelen die het waard zijn om te evalueren. Daarom vertellen we je hieronder over dit platform.

Wat is ontologie?

We kunnen Ontology definiëren als een samenwerkingsplatform gericht op hoge prestaties. Het belangrijkste doel is om bedrijven in staat te stellen eenvoudig oplossingen op basis van Blockchain te implementeren. Op deze manier is het mogelijk om een ​​keten van zowel openbare als privéblokken te maken waarmee u op de Blockchain kunt werken, maar uw informatie vertrouwelijk houdt.

Behalve dat het een platform is waarmee bedrijven Blockchain kunnen maken, waarbij ze altijd de controle over hun gegevens behouden. Ontology heeft ook zijn eigen cryptocurrency gericht op het opereren in deze markt, de naam is Ontology Coin.

Het belangrijkste doel is om gebruikers, bedrijven, de mogelijkheid te bieden om hun eigen keten van blokken te creëren die zijn gekoppeld aan de belangrijkste Ontology Blockchain. Dit maakt het mogelijk om een ​​gepersonaliseerde set regels te handhaven, evenals het beheer van dezelfde keten, waarbij wordt geprofiteerd van de voordelen van het hoofdblok.

Ontology heeft overeenkomsten met verschillende cryptocurrencies op de markt zoals NEO of Onchain, aangezien al deze munten op dezelfde Aziatische markt zijn gelanceerd. Evenzo heeft Ontology onder zijn ontwikkelaars figuren die bijvoorbeeld ook hebben deelgenomen aan de geboorte van NEO, waardoor ze vergelijkbaar zijn.

ontologie

➡Verschillen van ontologie versus andere virtuele valuta✨

 • Aanpasbaar: Voor velen is een van de belangrijkste voordelen die we in Ontology kunnen vinden, het feit dat het een zeer aanpasbaar platform is. Zo is het, we kunnen de blockchain en al zijn oplossingen aanpassen aan elk bedrijf.
 • Algoritme: Een van de manieren waarop schaalbaarheids-, prestatie- en stabiliteitsproblemen in deze cryptocurrency zijn opgelost, is door het gebruik van een nieuw algoritme. En het is dat het gebruik van het VBFT-consensusalgoritme de werking van de blockchain veel efficiënter en stabieler maakt.
 • Transactietarief: Vergeleken met bijvoorbeeld Bitcoin biedt Ontology een enorm transactietariefvoordeel. Bitcoin heeft een TPS van 7, Stellar bereikt 100 TPS terwijl Ontologie overschrijdt 5000 TPS. Dit betekent dat de snelheid en snelheid van transacties veel hoger is, waardoor de werking ervan wordt verbeterd.
 • Dubbel tokenmodel: Om de gebruiker te belonen, Ontology bevat een Dual Token-systeem. Op deze manier wordt u, als u Ontology cryptocurrencies (ONT Token) heeft, ook de eigenaar van ONG Coins, het gas van dit platform. Zoals u kunt zien, lijkt de werking erg op die van NEO.
 • Symbiose met NEO: Zowel NEO als Ontology delen een groot aantal overeenkomsten, waaronder de manier waarop beide netwerken en de Blockchain samenwerken. Met de steun en ondersteuning van NEO, Ontology krijgt veel meer vertrouwen in de wetenschap dat u samenwerkt met een van de snelstgroeiende systemen.
 • Gebruikers: Ten slotte moet u weten dat, hoewel beide platforms zich richten op het zoeken naar gebruikers, Bitcoin bij de individuele gebruiker blijft, terwijl Ontology zich richt op bedrijven. Dit om meer en betere Blockchain-oplossingen te creëren.

 

➡Technologie achter✨

Hoewel Ontology werkt via het concept van Blockchain, werkt het op een andere manier dan wat we in andere cryptocurrencies vinden. Dit omdat hier Het doel is niet alleen om een ​​token te exploiteren, maar ook om nieuwe blockchains te creëren die zijn ontworpen om door bedrijven te worden beheerd en die aan de hoofdketen zijn gekoppeld.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een technologie van in de keten gedeponeerde data, die decentraal is. Hierdoor kan het proces veel eenvoudiger en efficiënter zijn door bruggen te slaan tussen de belangrijkste Blockchain en die voor bedrijven zonder tussenkomst van derden.

De werking van deze blockchains richt zich zowel op het gebruik van een publieke keten, de belangrijkste Ontology Blockchain als op private ketens. Dit stelt bedrijven in staat om beter bestuur te hebben over hun gegevens en informatie. Dit is hoe ze verschillen van andere valuta's, omdat ze privé opereren.

Ten slotte is het vermeldenswaard dat hier een uniek algoritme wordt gebruikt dat het beste van andere algoritmen combineert. Dat klopt, het VBFT-consensusalgoritme wordt gebruikt dat elementen van de PoS-, BFT- en VRF-algoritmen verenigt in één technologie.

Ontologie

➡Mijnbouw✨

Het eerste dat u moet weten, is dat Ontologie is geen valuta die kan worden gedolven, dit omdat het token wordt beheerd door hetzelfde platform. Dit komt omdat de ontwikkelaar de werking en waarde van deze munt probeert te beheersen, en zo te garanderen dat deze geen last heeft van volatiliteit.

Hoewel u ten tweede ook moet weten dat het mogelijk is om een ​​klein rendement te genereren door munten in uw Wallet te bewaren. Hoewel de prestatie niet wordt gegenereerd in ONT, maar in NGO's, het gas van dit ecosysteem, kan de prestatie aantrekkelijk zijn, afhankelijk van het aantal opgeslagen munten.

➡Hoe kan ik munten krijgen?

Omdat virtuele valuta van Ontology niet kunnen worden gedolven, kunnen we ze vinden door ze te kopen. Hiervoor kun je terecht bij een van de belangrijkste ruil- of ruilhuizen ter wereld, aangezien deze virtuele munt behoorlijk populair is in de markt.

Houd er rekening mee dat de Ontology-valuta niet kan worden ingewisseld voor fiatgeld, dus het kan alleen worden gebruikt als een uitwisseling met andere cryptocurrencies. Vanwege het gemak dat het biedt bij het werken met deze valuta's, evenals de mogelijkheid om Blockchain-oplossingen te creëren, kan Ontology een goede optie zijn.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Ontologie: alles wat je moet weten»

 1. Gregory antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Gregorio, bedankt voor je commentaar op Ontology: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.