Binaire opties: basisgids

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Een van de meest populaire trends in investeringen is te vinden in de wereld van binaire opties. En het is dat het concept achter dit soort operaties het heel gemakkelijk maakt om ze te beleggen, hoewel het risico natuurlijk ook aanwezig is.

Daarom hebben we deze gids voor je opgesteld, hier zullen we je alles vertellen wat je moet weten over binaire opties. U zult dus alle voordelen kennen die het biedt, evenals de punten waarmee u rekening moet houden bij het beleggen, evenals de strategieën die u daarvoor moet volgen.

▶ Wat zijn binaire opties?

Hoewel velen van ons binaire opties als een type activa zouden kunnen classificeren, is dit in werkelijkheid niet het geval. Binaire opties zijn geen activa Ze zijn geen beleggingsinstrument zoals valuta's of aandelen.

In plaats daarvan kunnen we binaire opties definiëren als een mechanisme, strategie of investeringsstijl. Dit komt omdat binaire opties Zij zijn de manier om ons geld te investeren . Het verschil zit in de manier waarop ze werken, waardoor we ze kunnen verwarren met activa of instrumenten.

binaire opties

▶ Hoe werken ze?

Het mechanisme achter deze manier van beleggen is heel eenvoudig en is gebaseerd op twee scenario's, of u de voorspelling wel of niet goed krijgt . Dit komt omdat binaire opties werken op basis van speculatie, waarbij u de toekomstige prijs van het activum moet raden.

Er zijn in principe twee resultaten, dat is de reden waarom het binaire concept, dat de prijs van het activum stijgt of daalt, dat wil zeggen dat het hoger of lager is dan de nominale waarde op het moment van lancering van de bestelling nadat de ingestelde tijd is verstreken. Naast het hebben van twee resultaten, heb je twee scenario's, je raakt of mist de schatting.

▶ Begrippen die u moet kennen

Het is belangrijk om een ​​paar woorden achter binaire opties te kennen. De term Call verwijst bijvoorbeeld naar het plaatsen van een order waarbij de prijs van het actief hoger zal zijn, terwijl de term Put verwijst naar een lagere prijs.

Aankooptijd verwijst naar de tijd die nodig is om de aankoop te doen terwijl de vervaltijd de . is periode voor het actief om zijn definitieve waarde te bereiken (hoe lang het duurt om de bestelling te voltooien). Dit zijn woorden die u in gedachten moet houden, aangezien ze heel gewoon worden gebruikt.

▶ Bedieningsvoorbeeld:

Stel dat u een bestelling plaatst Bel wanneer de prijs van een activum hoger is in 30 seconden (vervaltijd) en u raakt deze, dan heeft u 100% van de waarde van de bestelling gewonnen, dat wil zeggen, als het 10 was, won u 10 meer. Hetzelfde geldt als de bestelling Put is (verlaagt de waarde) en je raakt ze.

Aan de andere kant, als u een Put-order plaatst en in plaats van de waarde te verlagen, stijgt deze en de prijs stijgt, bent u uw totale bestelling kwijt. Als je 10 zet, verlies je alle 10.

▶ Soorten opties 

Binaire opties zijn erg breed, hoewel de meest elementaire zijn de binaire opties Call en Put , deze zijn geëvolueerd met nieuwe varianten. Hier zullen we u vertellen wat de belangrijkste kenmerken zijn van de meest voorkomende soorten binaire opties.

 • Europese: Bij deze opties worden de binaire opties pas afgerekend wanneer de expiratietijd verstrijkt, ze worden nooit eerder afgewikkeld. Dit gebeurt alleen als aan de in de operatie overeengekomen voorwaarde is voldaan. Europese binaire opties , samen met de basis, zijn de meest voorkomende in de markten .
 • Amerikaans: Aan de andere kant hebben Amerikaanse binaire opties het belangrijkste kenmerk dat ze hun nederzetting verwacht. Dat wil zeggen, u kunt de operatie of bestelling liquideren voordat de vervaldatum is verstreken, wat zijn voordelen heeft. Uiteraard moet aan de afgesproken voorwaarden worden voldaan.
 • Eén aanraking / aanraking: Dit type binaire opties werkt zoals de basisopties, Call en Put. Het belangrijkste verschil is dat hier de belegger bepaalt het exacte bedrag van de toekomstige prijs , ofwel omhoog of omlaag. Hier hebben we geen vervaltermijn, want zodra het activum de vaste waarde bereikt, wordt de bestelling uitgevoerd.
 • Bereik, Tunel of Rangebet: We kunnen zeggen dat dit type binaire optie een mix is ​​tussen de Europese en de One Touch. Hier stelt de belegger zowel een minimum- als een maximumbereik in en als de operatie in dat bereik eindigt, maakt de belegger winst.
 • 60 seconden: In principe zijn dit soort binaire opties een soort Call en Put, alleen is de ervaringstijd veel korter. Hier worden de bewerkingen uitgevoerd in een periode van 60 seconden . Dit is een steeds vaker voorkomend type binaire opties.
 • Dubbele één aanraking: Binnen het Amerikaanse type vinden we de dubbele One Touch binaire opties die vergelijkbaar werken met de eenvoudige One Touch. Het belangrijkste verschil is dat hier dubbele limieten worden ingesteld, dat wil zeggen twee limieten naar boven of naar beneden, in plaats van slechts één.
 • Niet aanraken: In tegenstelling tot de vorige opties waarbij uw optie de vaste limiet moet bereiken, hier is de operatie omgekeerd . Dat wil zeggen, u stelt een limiet in en als de operatie deze binnen de ingestelde tijdsperiode bereikt, verliest u uw investering.

ontologie

▶ Voordelen van beleggen in financiële opties

Investeren in binaire opties heeft veel voordelen, een van de meest prominente is de wendbaarheid en snelheid waarmee deze investeringen worden gedaan. U kunt goede investeringen doen zonder dat u grote bedragen hoeft te gebruiken, want er zijn mogelijkheden voor kleine budgetten.

De winstgevendheid is enorm, aangezien er binaire opties zijn die gemiddeld meer dan 80% winst bieden, ja, het risico op verliezen is ook erg hoog. De commissies zijn meestal laag en dit soort platforms zijn heel gebruikelijk. Bovendien heeft u kunt binaire bewerkingen uitvoeren vanaf uw mobiel, computer of tablet.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «Binaire opties: basisgids»

 1. Kevin antwoord

  Welke makelaar raad je aan voor binair?

 2. kamille antwoord

  Je kent een betrouwbare binaire robot, bedankt

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.