Financiële nieuwspagina's in het Engels📊💻

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Het nieuws op de voet volgen is iets dat we allemaal zouden moeten doen, omdat het erg belangrijk is om op de hoogte te blijven van lokale, nationale en wereldgebeurtenissen. In de wereld van financiën, geld en zaken is informatie de basis van alles. Hier zullen we u ongeveer 7 pagina's met financieel nieuws in het Engels vertellen dat u moet weten.

Aangezien iedereen weet dat de meeste informatie, trends en kennis afkomstig zijn uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Europa of China, aangezien deze landen het grootste deel van de markt in handen hebben.

✨ Hoe weet ik of een blog of een website betrouwbaar is?

Houd deze punten in gedachten om erachter te komen:

 • Bijgewerkte inhoud: Het eerste waar u naar moet kijken, is de datum van de inhoud, Dit komt omdat recente inhoud veel betrouwbaarder is dan oude, verouderde of oude inhoud.
 • Bronnen: Het gebruik van vertrouwde bronnen maakt inhoud inherent betrouwbaar. Het gebruik van referenties zoals experts, erkende pagina's of bedrijven is de beste manier om aan te tonen dat een website betrouwbare informatie heeft. Een andere manier waarop bronnen kunnen worden gebruikt, is door organismen en gegevens te citeren.
 • De redactie: Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden is de redactionele lijn, aangezien de inhoud vaak kan worden bevooroordeeld door politieke ideologieën. Daarom is het van groot belang om te weten of er politieke ondertoon zit achter de gepubliceerde informatie om de betrouwbaarheid van de informatie te garanderen.
 • Bedrijf: Houd tot slot rekening met wat er achter elke website of elke blog zit. Dit komt omdat er vaak bedrijven zijn die de inhoud onderschrijven, wat de objectiviteit of kwaliteit ervan kan beïnvloeden. Er zijn zowel goede bedrijven als onbetrouwbare bedrijven.

pagina's

✨7 pagina's in het Engels over financieel nieuws volgen in 2022

 1. CNN Business

CNN is zonder twijfel een van de belangrijkste pagina's als het gaat om nieuws en informatie. Deze nieuwsketen heeft op zijn beurt een eigen afdeling die zich richt op zowel zakelijke als financiële en economische kwesties.

Een van de grote voordelen van CNN Business is dat het niet alleen een website heeft met een schat aan informatie en uitstekende journalisten. We hebben ook de mogelijkheid om andere soorten inhoud te bekijken, zoals video's of tv-programma's, evenals opiniestukken.

 1. Bloomberg

Bloomberg wordt beschouwd als het financiële medium bij uitstek en is ongetwijfeld een van de beste pagina's om al het nieuws en de informatie te vinden die u nodig heeft. Als een van 's werelds toonaangevende bedrijfsketens biedt Bloomberg de beste primeurs en hoogwaardige informatie.

Hier kun je allerlei informatie raadplegen, van nieuws tot trends en analyses door de experts die Bloomberg heeft. Dit medium heeft bovendien vestigingen en allianties in alle delen van de wereld, dus zijn informatiedekking Het is praktisch mondiaal, niet alleen beperkt tot de Verenigde Staten.

 1. MarketWatch

MarketWatch, een dochteronderneming van Dow Jones & Company, is een van de best gerangschikte websites over aandelenkwesties.. Hierdoor heeft dit platform toegang tot een grotere hoeveelheid informatie en beschikt het over eersteklas bronnen op het gebied van zaken, financiën en economie.

Onder de opties die deze website biedt, vinden we de mogelijkheid om toegang te krijgen tot zakelijk nieuws, data-analyse en andere aandeleninformatie. Een ander uitstekend hulpmiddel is de mogelijkheid om aandelenkoersen op de belangrijkste beurzen te volgen.

 1. The Wall Street Journal

The Wall Street Journal, meer dan 100 jaar geleden opgericht in New York City, is ongetwijfeld de plek om naartoe te gaan als u op zoek bent naar informatie van de hoogste kwaliteit. De belangrijkste onderwerpen die in deze krant aan bod komen, variëren van de aandelenmarkt en zijn aandelen tot bedrijven, overheidsfinanciën en zelfs nieuws en onderzoek.

Het bereik van The Wall Street Journal is enorm en bereikt bijna de hele wereld. De meeste lezers van deze krant zijn experts, maar er zijn ook beginners. De kosten van het lezen van dit medium bedragen $ 20 tot $ 40 per maand.

 1. Investopedia

Beschouwd als een van de oudste financiële websites in het Engels, Investopedia is een geweldige optie om u te informeren over zaken en geld. Het bewijs hiervan zijn de meer dan 2.5 miljoen actieve gebruikers per maand.

Hier vinden we een schat aan financiële informatie, zoals analyses over financiële stabiliteit, maar ook gegevens over bedrijven en financiële basisindices. Bovendien, Het bevat een reeks functies als simulators, maar om ze te gebruiken moet je geregistreerd zijn. Het benadrukt ook de academiesectie voor beginnende gebruikers of degenen die meer kennis willen opdoen.

pagina's

 1. Dit is geld

Voor wie op zoek is naar een betrouwbaar medium dat een crack is en bovendien makkelijk leesbaar en jong is, is dit de optie. This is The Money heeft alle informatie die u zoekt op één plek met een schat aan inhoud zoals artikelen en video's.

Onder de items die ze aanbieden, hebben we informatie over valuta's, bedrijven, beurzen, aandelenmarkten en zelfs onroerend goed, naast analyses en meningen van experts. Het enige slechte is natuurlijk dat Deze website is exclusief gericht op het VK.

 1. Barron's: financieel en investeringsnieuws

Eigendom van Dow Jones, een van de grootste makelaarskantoren in de Verenigde Staten en de wereld. Barrons is een van de belangrijkste pagina's op economisch gebied van de VS en biedt inhoud die week na week wordt bijgewerkt.

Hoewel de kosten van het abonnement $ 14 per maand zijn, geeft het je toegang tot een van de belangrijkste financiële publicaties op Wall Street en de Verenigde Staten.. Naast toegang tot alle blogs en informatie, kunt u ook hun zeer nauwkeurige financiële rapporten en analyses lezen.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Financiële nieuwspagina's in het Engels📊💻»

 1. Michelangelo antwoord

  Dit bedrijf is een hoax. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Miguel Ángel, bedankt voor je commentaar op Pages over financieel nieuws in het Engels📊💻. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.