Belastingparadijzen voor oplichtersmakelaar

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Belastingparadijzen staan ​​bekend als landen waar de belastingregulering erg laks is, dat wil zeggen dat u door de overheid nauwelijks belastingen of commissies in rekening wordt gebracht. Hoewel dit misschien aantrekkelijk klinkt, lenen belastingparadijzen zich in werkelijkheid voor witwassen en fraude.

Frauduleuze makelaars of oplichters hebben in deze belastingparadijzen een manier gevonden om regelgeving te omzeilen en illegaal te opereren. Daarom zullen we u hier vertellen wat de meest voorkomende belastingparadijzen zijn voor frauduleuze makelaars, en ook hoe u ze kunt identificeren.

➡Wat zijn belastingparadijzen?

We kunnen belastingparadijzen definiëren als landen of plaatsen waar bedrijven die minder belastingen willen betalen hun toevlucht vinden. Bovendien hebben veel van deze paradijzen veel meer ontspannen vereisten om een ​​bedrijf te registreren, zoals minder papierwerk en informatie, waardoor belastingparadijzen ook een toevluchtsoord voor privacy zijn.

Het probleem in belastingparadijzen is dat ze zich lenen voor witwassen, drugshandel en belastingontduiking. Door minder eisen te stellen aan de registratie van een bedrijf en door minder belastingen te heffen, wordt de schijn van frauduleuze bedrijven aangemoedigd.

Belastingparadijzen

➡Voordelen van belastingparadijzen voor bedrijven✨

Een van de duidelijkste voordelen van belastingparadijzen is de vermindering van de betaling van belastingen. Dit komt door het feit dat in deze paradijzen de betaling van belastingen meestal van 15% (van elk land) naar 3% gaat, wat ongetwijfeld belastingfraude betekent.

Veel van deze paradijzen bieden maximale discretie en anonimiteit aan bedrijven, wat een groot voordeel kan zijn bij het verzorgen van uw informatie, hoewel dit niet het geval is.toepassing. Volgens deskundigen laat deze discretie ruimte voor criminelen om met dekmantelbedrijven samen te werken.

➡Hoe beïnvloeden ze je?

U moet weten dat een belastingparadijs ernstige schade toebrengt aan de economie van bedrijven, landen en mensen in het algemeen. Het eerste dat u moet weten, is dat bedrijven door minder belastingen te betalen oneerlijke concurrentie aangaan door hun prijzen te kunnen verlagen, maar illegaal.

Bovendien bevorderen dit soort paradijzen de concentratie van rijkdom, waardoor anderen niet eerlijk kunnen groeien. Een ander punt is dat bedrijven, door minder belastingen te betalen, niet langer meewerken aan de groei en ontwikkeling van de hen omringende gemeenschap.

Een andere manier waarop een makelaar in een belastingparadijs u beïnvloedt, is dat het risico dat ze een oplichter of creditcard zijn, veel groter is. Onthoud dat deze paradijzen informatie verbergen en zeer weinig regels hebben, zodat elk frauduleus bedrijf zonder beperkingen kan werken.

Dit verhoogt het risico op fraude en diefstal van informatie en gegevens, naast het feit dat het in een land zonder beperkingen onmogelijk is om juridische stappen te ondernemen. Er is geen gebruikersbescherming of garanties om het geld van investeerders te dekken, wat het risico op fraude verhoogt.

➡4 belastingparadijzen die het meest worden gebruikt door Escrámmer-makelaars✨

Het eerste dat u moet weten, is dat er makelaars zijn die in deze paradijzen zijn geregistreerd, maar dat ze betrouwbaar zijn. Dit wordt normaal gesproken gedaan om een ​​uitvalsbasis te hebben in een nieuw continent, bijvoorbeeld Amerika.

U moet ook weten dat er makelaars zijn die, hoewel ze niet per se een oplichter zijn, in dit soort paradijs zijn geregistreerd. Dit kan een beetje verdacht zijn, omdat er geen regels en bescherming bij komen kijken; daarom moet u bij die makelaar wegblijven.

 • Belize

Hoewel Belize een van de meest betrouwbare belastingparadijzen is, vanwege het feit dat de regelgevende instantie een goede structuur, vereisten en zelfs waarschuwingen heeft over brokerscrámmer, Belize is ook een belastingparadijs. Dit is te wijten aan het feit dat de bedrijfskosten, als gevolg van belastingen, zeer concurrerend zijn.

 • Saint Vincent en de Grenadines

Dit belastingparadijs bevindt zich op het gelijknamige eiland in de Caribische Zee bij Venezuela. Om uw bedrijf te registreren, is alles wat nodig is een betaling van $ 300 plus een jaarlijkse betaling van $ 150.

 • Vanuatu

Vanuatu, gelegen in de buurt van Nieuw-Guinea in het oosten van Australië, is een van de bekendste belastingparadijzen. Hoewel er bepaalde vereisten zijn om bedrijven te reguleren, is in werkelijkheid informatie zoals gegevens over de geschiedenis van het bedrijf of verificatie van haar activiteiten niet vereist.

 • Islas Marshall

Wederom vinden we een reeks eilanden, alleen deze keer in Micronesië in de Stille Oceaan. Om u in dit land als makelaar te registreren, heeft u slechts $ 100.000 nodig. Hier vinden we veel geregistreerde scrámmer-makelaars vanwege een gebrek aan regelgeving.

Belastingparadijzen

➡Hoe identificeer je een Scrámmer-makelaar die in één is geregistreerd?

Het identificeren van een in een Scrámmer geregistreerde makelaar is erg belangrijk om te voorkomen dat u het slachtoffer wordt van fraude. Deze 3 punten helpen u te weten of uw makelaar is geregistreerd in een belastingparadijs, zodat u indien nodig kunt rennen.

 • Contactadres: Ga naar het gedeelte algemene voorwaarden en zoek het adres waarmee de makelaar zich heeft geregistreerd. Plak het vervolgens in kaarten en controleer of het niet overeenkomt met een van de bestaande belastingparadijzen; zo ja, pas dan op voor de makelaar.
 • Registratie- of licentienummer: Gereguleerde makelaars werken onder een registratie- of licentienummer dat wordt gebruikt om u te identificeren in de regelgevende instantie waar u zich hebt geregistreerd. Zoek naar dat nummer in de juridische sectie van de makelaar en kijk op de website van de toezichthouder om te zien of het daadwerkelijk is geregistreerd.
 • Andere informatie: SAls je alleen een legende vindt die het land zegt waar het is geregistreerd of waar het actief is, of je kunt deze informatie gewoon niet vinden, dan moet je vluchten. Dit komt omdat het ontbreken van gegevens, of hun ambiguïteit, een teken van fraude kan zijn.
DEEL!

LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Belastingparadijzen voor oplichtersmakelaar»

 1. Mateo antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mateo, bedankt voor het reageren op belastingparadijzen voor oplichters. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.