Beginnersplatform: Makelaars📲💰📲💰

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

Een makelaar is een van de belangrijkste onderdelen van alle handel, omdat zij verantwoordelijk zijn voor het nauwkeurig en efficiënt maken van het proces. Makelaars zijn het platform waarmee beleggers toegang hebben tot financiële instrumenten.

Daarom blijkt het kiezen van een makelaar erg belangrijk, aangezien de toekomst van uw beleggingen hiervan zal afhangen. Hier laten we je zien welke de beste brokers op de markt zijn voor beginners, we zullen je aanbevelingen geven en we zullen je ook vertellen welke de belangrijkste kenmerken zijn om rekening mee te houden.

➡Waar moet je op letten bij het zoeken naar een platform?

Zoals we u al vertelden, moet u goed letten op enkele kenmerken van de makelaar om de beste te kiezen, omdat dit de gebruikerservaring zal beïnvloeden. Volgens experts zijn dit de punten waar je naar moet kijken.

 1. Controleer of het een gereguleerde makelaar is: Het eerste waar u naar moet kijken, zijn de voorschriften van de makelaar, omdat deze u veiligheid en vertrouwen geven tijdens het werken.. Regelgeving is verantwoordelijk voor de overeenkomstige juridische instanties zoals effectencommissies, centrale financiële instellingen, evenals internationale verenigingen.
 2. Het platform: Een ander punt waar u goed op moet letten, is het ontwerp van het handelsplatform. Hier moet je goed letten op de tools die worden aangeboden, het dataverbruik en het ontwerp ervan. Zie dat het snel laadt, dat het multi-device is en bovendien een intuïtief ontwerp heeft.
 3. Instrumenten aangeboden: Rekening houden met de hoeveelheid en het type financiële instrumenten die beschikbaar zijn om te beleggen, is erg belangrijk als u een breed assortiment wilt hebben om te beslissen hoe u wilt beleggen. Er zijn allerlei soorten instrumenten zoals CFD's, indices, valuta's, aandelen, ETF's en meer.
 4. Initiële investering: Nadat u hebt bevestigd dat het platform betrouwbaar is, moet u het initiële investeringsbedrag verifiëren dat wordt gevraagd om te werken. Het bedrag kan per platform verschillen, aangezien sommigen om meer vragen en anderen om minder geld bij de eerste storting.
 5. commissies: Alle makelaars brengen commissies in rekening als prijs om te kunnen opereren en operaties uit te voeren. Daarom moet u goed letten op de commissies die zij u in rekening brengen, aangezien er zowel operators zijn die goedkoop zijn als andere die duurder zijn. Naast het bedrag, moet je ook kijken naar het soort commissies.
 6. Klantenservice: Wanneer zich een probleem of een probleem voordoet, wordt klantenservice een fundamenteel onderdeel van elke makelaar. Waar u naar moet kijken, is de taal waarin ondersteuning wordt geboden, evenals de vormen van contact zoals chat, mail, etc.
 7. Bijkomende voordelen: Ten slotte moet u kijken wat de extra voordelen zijn die de makelaar zijn gebruikers biedt. Een perfect voorbeeld zijn de handelscursussen en academies, die u leren hoe u op een eenvoudige manier uw financiën en uw investering kunt verbeteren.

platform

➡Wat is de beste makelaar voor beginners? ✨

 • Plus500

Dit platform onderscheidt zich als een van de eenvoudigste en gemakkelijkst te begrijpen vanwege het eenvoudige ontwerp en de gebruiksvriendelijke interface. Het heeft zowel een platform beschikbaar via zijn website als zijn mobiele applicatie voor IOS en Android.

Hoewel zijn investeringen een benadering hebben die is ontworpen voor deskundige beleggers, heeft het ook een platform dat is ontworpen om te leren beleggen. Een ander groot voordeel is dat het de officiële sponsor is van Atlético de Madrid, die garandeert dat dit platform betrouwbaar en veilig is en voldoet aan de belangrijkste internationale regelgeving.

 • Degiro

Als u op zoek bent naar een platform om met weinig geld of lage kosten te werken, dan is dit zonder twijfel een van de beste makelaars. Dit platform staat bekend om het aanbieden van aandelen en ETF's die 80% goedkoper zijn dan de prijs waartegen het door zijn concurrenten wordt aangeboden.

Een van de grote voordelen van deze broker is dat je al voor 0.10 euro een rekening kunt openen, waardoor de initiële investering erg laag is. Bovendien is hun platform vrij eenvoudig met gemakkelijk te begrijpen gegevenspresentatie, wat geweldig is voor onervarenen.

 • eToro

Bekend als een van de meest bekende makelaars op internet, vooral vanwege zijn commercials, eToro is een van de beste opties voor beginners vanwege zijn functies. Hier vindt u tools zoals de mogelijkheid van kopieën naar andere Traders om dezelfde investeringen te repliceren en veel tijd te besparen bij beslissingen en analyses.

EToro's portfolio van financiële instrumenten is een van de meest complete op de markt, terwijl het platform zeer gemakkelijk te begrijpen is. Daarnaast biedt het een handelsacademie om te leren beleggen met webinars, direct, blogs en andere educatieve bronnen.

 • XTB

Voor velen is dit een van de meest bekende makelaars in heel Spanje vanwege de eenvoud van het platform. Hier vindt u allerlei soorten financiële instrumenten, van binaire markten, aandelen en zelfs valuta's. Allemaal met de eenvoud die XTB kenmerkt en zijn gebruiksvriendelijke interface.

Onder de extra voordelen die aan gebruikers worden aangeboden, vinden we de mogelijkheid om gratis evenementen bij te wonen over handel en financiën. Het heeft regels in de belangrijkste internationale en Europese organisaties en biedt de mogelijkheid om zijn gratis demo te gebruiken om te begrijpen hoe de wereld van handelen werkt.

 • Bankinter

Hoewel u in deze makelaar het demo-account niet zult vinden zoals in andere, kunt u verschillende voordelen voor beginners vinden. De eerste is dat het interne platforms heeft die u kunt gebruiken zonder een eerste aanbetaling. Dit is perfect voor wanneer u begint in de wereld van beleggen.

De financiële producten die ze aanbieden om te beleggen zijn: aandelen, ETF's, beursgenoteerde (warrants, turbo's, multi, inLine, Stay, Discount en Bonus), opties, futures, vastrentende waarden, valuta- en krediettransacties. Een ander groot voordeel is dat je toegang hebt tot hun handelsacademie, wat je zal helpen een expert te worden.

platform

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Beginnersplatform: Makelaars📲💰📲💰»

 1. Elizabeth antwoord

  Ze zetten me onder druk om hier te investeren, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Elizabeth, bedankt voor je reactie op Newbie Platform: Brokers📲💰. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *