Qash: Alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

Tegenwoordig zijn er een groot aantal cryptocurrencies op de markt zoals Qash. Elk werd geboren als antwoord op een probleem van schaalbaarheid, veiligheid, een conflict, zoals het promoten van bedrijven, het ontwikkelen van apps, enz. Wat de wereld van cryptocurrencies erg divers heeft gemaakt.

Dit klinkt misschien goed, maar het heeft ook een slechte kant. En het is dat het ingewikkeld kan zijn om conventionele geldtransacties naar een cryptocurrency te doen en vervolgens naar een andere over te stappen. Gelukkig is er vandaag Liquid, een platform dat samen met zijn Token Qash is gekomen om dit op te lossen.

✨Wat is Qash?

Voordat we weten wat Qash is, moeten we eerst de hosting ervan kennen, Liquid. Liquid is geboren als een platform dat zich richt op het oplossen van het liquiditeitsprobleem in de cryptocurrency-markt. Het doel is om een ​​wereldwijd handelsplatform te worden dat zich richt op cryptocurrencies die waarde winnen door solvabiliteit.

We zouden kunnen zeggen dat Liquid een soort geweldige meta-zoekmachine is die zich richt op de wereld van virtuele valuta. Dit komt omdat hier een groot aantal cryptocurrencies met hun prijzen en hun bijbehorende paren in realtime worden verzameld. Al deze informatie is gebundeld in één enkel boek dat bekend staat als het Wereldboek.

Via dit Wereldboek kunt u met Liquid nieuwe valutaparen creëren - cryptocurrencies of valuta - fiatgeld. Dit helpt gebruikers toegang te krijgen tot meer en betere financiële tools. In principe geeft het toegang tot de hele cryptocurrency-markt die is verbonden met het World Book.

Een ander kenmerk dat het vermelden waard is, is dat Liquid, via zijn QUOINE-interface, u in staat stelt veel cryptocurrencies te gebruiken zonder dat u meerdere accounts in verschillende wisselkantoren hoeft te hebben. U kunt Qash, Bitcoin, Ethereum en fiatgeld gemakkelijk en snel op dezelfde plek verhandelen.

qashar

 

✨Voordelen van Qash in vergelijking met andere cryptocurrencies✨

 • Doel van de vloeistof: Het eerste verschil dat we in Qash vinden, is dat het Liquid-platform totaal anders is dan de conventionele achter andere valuta's. Dit omdat Liquid een geweldig handelsplatform wil zijn en niet alleen een back-up Blockchain.
 • Het is geen eenvoudige betaalmethode: U moet ook weten dat Qash geen eenvoudige virtuele betaalmethode is. Liever, We kunnen Qash definiëren als een gas of brandstof die verantwoordelijk is voor het aandrijven van vloeistof, waardoor deze munt meer wordt gebruikt.
 • Aantal transacties: Een van de meest voorkomende problemen bij veel cryptocurrencies zoals Bitcoin is de beperking in het aantal transacties. Qash onderscheidt zich door ons meer dan 100 transacties per seconde toe te staan, wat veel meer is dan de 7 transacties per seconde van Bitcoin.
 • Slimme contracten: Een ander kenmerk is het feit dat Qash slimme contracten mogelijk maakt, wat helpt om transacties te valideren zonder dat derden hieraan hoeven mee te doen. Hier, meer dan een verschil, lijken slimme contracten erg op die gemaakt door Ethereum op zijn Blockchain.

✨ Hoe werkt het?

De constructie van Qash is gedaan via Liquid, het handelsplatform dat dit token ondersteunt. Het ontwerp van het platform is gemaakt via de Ethereum Blockchain die Liquid tot leven brengt. Aan de andere kant wordt het token ondersteund door Ethereum's ERC20-standaard.

In het protocol vinden we de opname van slimme contracten, evenals dat Qash dient als ondersteuning voor de uitvoering van gedecentraliseerde gedistribueerde bewerkingen. Hierdoor kan Quoine als betaalmethode functioneren en wordt de interface van dit handelsplatform efficiënter.

Andere tools die door Qash en Liquid worden aangeboden, zijn het opslaan en verhandelen met kortingen op commissies, evenals het ontvangen van Airdrops of gratis cryptocurrencies. U hebt ook toegang tot andere investeringstools, zoals de Lending-lening-app die dagelijkse rente aan gebruikers levert.

Het geheim achter Qash zit waarschijnlijk in het gebruik van het zogenaamde Wereldboek. Dit boek slaat alle cryptocurrency-informatie in realtime op met gegevens zoals de waarde en variaties. Het maakt ook gebruik van het QUOINE-handelssysteem, een efficiënte en snelle software.

✨Waarom het gebruiken?

 • Comfortabeler werken: Een groot voordeel van Qash is dat je hiermee verschillende valuta op één plek kunt verhandelen. Dat klopt, u ​​hoeft niet meerdere centrales te gebruiken om te werken, want u vindt alles op één plek.
 • Beheersing van marketing: Een ander pluspunt is dat u de prijzen van cryptocurrency eenvoudig kunt controleren op hetzelfde handelsplatform. Dit komt omdat het World Book hand in hand met het handelsplatform alle informatie binnen handbereik brengt die u nodig heeft om uw financiële beslissingen te verbeteren.
 • beveiliging: Door Blockchain en een slim contractsysteem op basis van Ethereum te gebruiken, heeft u de zekerheid dat uw activiteiten volledig worden ondersteund. En alsof dat nog niet genoeg was, Qash heeft een ERC20-token erachter waardoor het veel acceptabeler is, zonder het risico van incompatibiliteit.
 • Goedgekeurde mijnbouw: Alsof het niet genoeg was, om Qash te minen, is het noodzakelijk om een ​​validatie van de gemeenschap te ontvangen die meer controle over de mijnbouw garandeert. Dit komt omdat dit token werkt onder het Proof of Stake of proof of stake-algoritme, wat een gedistribueerd consensusprotocol is.

qashar

Is het het waard?

Op dit moment is het erg overhaast om te zeggen of Qash succesvol zal zijn of niet, aangezien het nog maar een korte tijd op de markt is, dat wil zeggen, het is erg jong. Dit betekent dat we nog niet genoeg gegevens hebben om te kunnen concluderen of het een goede optie is.

Het enige dat we kunnen zeggen is dat de toekomst er veelbelovend uitziet, aangezien de verwachting is dat Qash tussen 2019 en 2020 zijn officiële banklicentie zal verwerven. Dit zal gebruikers en investeerders veel meer zekerheid bieden, waardoor zowel de waarde als het bereik en het gebruik ervan kunnen worden vergroot.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Qash: Alles wat je moet weten»

 1. Joaquin antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Joaquín, bedankt voor je commentaar op Qash: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.