Qtum: Alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

Blockchains, ook wel Blockchains genoemd, zijn een fundamenteel onderdeel geworden van de technologie van vandaag. Hoewel het gebruik ervan nog niet zo wijdverbreid is, hebben ze beetje bij beetje een niche verworven onder bedrijven als Qtum.

Steeds meer bedrijven richten zich op het creëren van platforms die, hand in hand met cryptocurrencies, verantwoordelijk zijn voor het leveren van Blockchain-oplossingen. Daarom vertellen we je hier alles wat je moet weten over Qtum.

✨Maak kennis met Qtum

Ontwikkeld door de stichting met dezelfde naam, Qtum is een open source platform dat werkt via een hybride ontwerp. Het belangrijkste doel is om bedrijven en ontwikkelaars te helpen hun eigen slimme contracten te maken. Hiervoor wordt een bestaande blockchain gebruikt.

De technologie achter de Qtum-operatie is ongetwijfeld verrassend vanwege de manier waarop het verschillende technologieën omvat, en daarom is het hybride. Om dit te doen, wordt een vork van de Bitcoin-kern gecombineerd met een abstractielaag. Deze laag maakt de integratie van meerdere virtuele systemen zoals Ethereum mogelijk.

Op deze manier zou je kunnen zeggen dat deze Bitcoin-fork wordt gebruikt met een integratielaag, Ethereum-blockchain en het Proof of Stake-algoritme. Hierdoor hebben ontwikkelaars toegang tot een robuust systeem dat de ontwikkeling van oplossingen op basis van Blockchain mogelijk maakt.

Binnen Qtum wordt een token gebruikt dat bekend staat als Qtum, een munt die is gebaseerd op het beroemde Ethereum-token, de ERC20. Dit token is als het gas in een fornuis, omdat het het systeem in leven houdt door de uitvoering van slimme contracten in transacties te garanderen.

qtum

✨Qtum versus Bitcoin

 • Slimme contracten: Slimme contracten onderscheiden zich als een van de meest efficiënte manieren om transacties te valideren. Vergeleken met Bitcoin en andere virtuele valuta, Qtum smart contracts bieden betere prestaties, snelheid en veiligheid. EDit is te danken aan het gebruik van exclusieve technologie waarmee ze kunnen worden verbeterd, naast het feit dat ontwikkelaars ze kunnen gebruiken.
 • stabiliteit: Een van de redenen waarom Qtum zo prominent is, is dat het het Bitcoin Improvement Protcol gebruikt met de virtuele Ethereum-machine. Dit zorgt ervoor dat de stabiliteit van de virtuele valuta en het platform veel hoger is.
 • Gebruik van innovatieve technologie: Bitcoin richt zich op de vroege versies van de Blockchain, terwijl Qtum een ​​innovatief systeem gebruikt. Hier is het beste van Bitcoin-technologie verwerkt met de beste Ethereum-technologie. Dit maakt het mogelijk om een ​​innovatief systeem te creëren, nooit eerder gezien en met een veel grotere efficiëntie.
 • UTXO-model: De constructie van het ecosysteem is uniek, omdat het een werkingsmodel gebruikt dat sterk lijkt op dat van traditionele banken. Dat klopt, UTXO wordt hier gebruikt als een model om transacties te helpen beheren. Functies zoals tickets en bankpromessen worden aan het ecosysteem toegevoegd.
 • Betere financiële controle: Een ander voordeel is dat u met dit UTXO-systeem een ​​betere controle heeft over wat er wordt uitgegeven en ook wat er beschikbaar is. Dit geeft gebruikers een betere controle over hun uitgaven en helpt bovendien om meer veiligheid te bieden. Natuurlijk zijn er nog wel wat problemen op te lossen.
 • Mijnbouwproces: Het Qtum-miningproces is totaal anders dan wat we kunnen vinden in andere soorten virtuele valuta. En is dat om deze digitale valuta's te minen, je geen zeer geavanceerde apparatuur of krachtige hardware nodig hebt, want als het wordt gedolven, is het toegankelijker.
 • Toegankelijke kosten: U moet ook weten dat de kosten van mijnbouw veel lager zijn dan die van andere valuta's. Als je de hoeveelheid elektriciteit vergelijkt die nodig is om Bitcoin te minen, zijn de energiekosten veel, veel minder. U kunt dus thuis mijnen zonder de noodzaak van een zeer hoogspanningsstroom.

✨Technologie achter

Qtum bevindt zich waarschijnlijk in het midden, in het midden van de Bitcoin-infrastructuur en in het midden van de virtuele Ethereum-machine. Dit maakt het uniek in de manier waarop het een hybride voorstelling creëerde met twee historische antagonisten.

Dit project ontstond als een ecosysteem en platform dat zo is ontworpen dat ontwikkelaars dit medium kunnen gebruiken om Blockchain-oplossingen voor bedrijven te creëren. Hiervoor wordt een gedecentraliseerde operatie gebruikt die zijn Blockchain creëert vanuit twee tegengestelde, maar complementaire systemen.

Het werkt trouwens Qtum is compatibel met de meeste Blockchain-ecosystemen, zodat u uw applicaties eenvoudig kunt uitvoeren. Een ander punt is dat het een VTP heeft waarmee waarden 2.0 kunnen worden overgedragen. Dit betekent dat gebruikers hun munten kunnen verplaatsen via slimme contracten die samenwerken met het netwerk.

 

✨Mijnbouw

Het proces van het minen van Qtum kan verwarrend zijn. Om te beginnen moet je een aantal Qtum-tokens in je portemonnee hebben en deze minimaal 16 uur laten staan. In deze tijd moeten er minimaal 500 blokken gegenereerd worden zodat je de mining kan uitvoeren.

Zodra u de minimale blokken heeft, genereert het voor elke twee minuten dat u activa in uw Wallet heeft om transacties uit te voeren, een rendement. Het resultaat is dat 4 Qtum Token wordt verkregen na het minen van een blok. Daarom is er geen geweldige hardware nodig om deze munten te minen.

✨ Hoe Qtum te krijgen?

Qtum

 

Er zijn twee opties om uw Qtum-munten te krijgen. De eerste is om ze te ontginnen, wat een beetje omslachtig kan zijn, maar ook bevredigend. Je hebt geen gespecialiseerde apparatuur zoals ASICS nodig, of een hoog energieverbruik. U zet uw Wallet gewoon aan het werk en dat is alles.

Ten slotte moet u weten dat een andere geldige optie om Qtum Token te krijgen, is om ze te kopen. De meeste beurshuizen bieden de mogelijkheid om deze cryptocurrency te kopen omdat het gebruik ervan relatief populair is. De meest voorkomende paren in de Exchange zijn BTC, USDT en ETH en in sommige EUR en USD.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Qtum: Alles wat je moet weten»

 1. Migue antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Ik verzeker je, ze lieten me niet terugtrekken, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Migue, bedankt voor je commentaar op Qtum: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.