Zout: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

Cryptocurrencies zoals bieden een groot groeipotentieel omdat hun technologie erachter hun veelzijdigheid enorm maakt. We hebben niet alleen de mogelijkheid om ze als betaalvaluta te gebruiken, er zijn ook platforms zoals Salt. Die een totale verandering betekenen voor de huidige financiële paradigma's.

Salt is een platform dat de revolutie belooft te worden in de manier waarop we geld lenen. En het is dat dankzij het gebruik van Blockchain-technologie, cryptocurrencies en andere functies ernaar wordt gestreefd om leningen veel toegankelijker te maken voor mensen.

▶ Wat is zout precies?

SALT staat voor Secured Automated Lending Technology en is de volgende stap in het financiële aanbod. Dit platform wil als eerste ter wereld geldleningen aanbieden met cryptocurrencies als onderpand om de solvabiliteit van de gebruiker te waarborgen.

Hoewel er veel platforms zijn die een activum of eigendom als onderpand vragen, kan het een promesse of betalingsdocument zijn, een eigendom, voertuig, enz. Er zijn er geen die om cryptocurrencies vragen als back-up. Op deze manier wordt gezocht naar een alternatief voor credit scores als vorm van kredietaanvraag.

Op deze manier zoekt het bedrijf gevestigd in Denver, Colorado, Verenigde Staten, een alternatief voor traditionele financieringsmethoden. U kunt vergeten dat u inkomsten moet bewijzen of een goedkeuring moet hebben, aangezien hier zal uw steun de cryptocurrencies zijn die Salt Coins zijn, de cryptocurrencies van het huis.

Het verkrijgen van Salt Coins is makkelijker dan je denkt omdat ze kunnen worden ingewisseld voor ETH of BTC. Op deze manier kun je in geval van nood naar Salt rennen, je cryptocurrencies als onderpand stellen en zo gemakkelijk een geldlening ontvangen.

▶ Hoe werkt Zout?

Stel dat u een auto wilt kopen en u heeft geen geld om de aanbetaling te doen, dan besluit u een lening aan te vragen. De bank besluit u af te wijzen voor uw inkomen, dan ga je naar Salt. Hier hoef je alleen maar een bepaald aantal cryptocurrencies als onderpand te plaatsen.

Stel je bijvoorbeeld voor dat je je arm breekt en een operatie moet betalen. Je hebt geen tegoed bij de bank, maar wel een X aantal Bitcoins. Dus je gaat naar Salt, je wisselt deze munten in voor Salt Coins en dan zet je ze als onderpand en vraag je een lening aan. Klaar, u kunt uw medische zorg betalen.

Zout

▶ Verschil tussen Salt en andere cryptocurrencies

 • constructie: De structuur van Salt is gemaakt van de Ethereum-blockchain die stabiliteit in de bewegingen garandeert. Naast deze keten van blokken hebben we hier een native matrix die verantwoordelijk is voor het garanderen van de terugkeer van geld.
 • Transactiecapaciteit: Een ander voordeel dat de constructie van dit platform biedt, is dat het een structuur en een keten van blokken heeft die ontworpen zijn om efficiënt te zijn. Dit zorgt voor een hogere transactiesnelheid en een grotere verwerkingscapaciteit bij deze bewerkingen in vergelijking met Bitcoin.
 • beveiliging: In vergelijking met bijvoorbeeld Bitcoin verhoogt Salt de beveiliging van het platform, omdat het een systeem voor dubbele validatie of tweestapsverificatie gebruikt. Dit voorkomt het binnendringen van vreemden of frauduleuze gebruikers op het platform. Tweestapsverificatie is gemakkelijk te realiseren, maar moeilijk te doorbreken.
 • Versleuteld: Bovendien heeft om de kwaliteit van de beveiligingssystemen in dit crypto-leenplatform te verbeteren, hebben we de integratie van een beter coderingssysteem gevonden die is gebaseerd op het AES-256-systeem. Zo worden hacker invallen voorkomen, evenals datalekken.
 • Aantal munten: Een ander van de duidelijkste verschillen die we kunnen vinden als we Bitcoin met Salt vergelijken, is het aantal beschikbare munten. Bitcoin heeft 21 miljoen munten in omloop. Aan de andere kant vinden we dat Zout is beperkt tot 120 miljoen met iets meer dan 53 miljoen in omloop.
 • gedolven: Ten slotte moet u weten dat Salt Coin-mijnbouw niet beschikbaar is omdat het vrijgeven van munten wordt beperkt door hetzelfde platform. Deze munten zullen beetje bij beetje op de markt worden vrijgegeven om de controle erover te behouden.

▶ Technologie achter

Werken Salt gebruikt een blockchain-systeem dat is gebaseerd op Ethereum, hoewel het zijn eigen aanpassingslaag heeft. Hierdoor kunnen slimme contracten effectief worden uitgevoerd en kunnen knooppunten worden gevormd door zowel geldschieters als leners.

Binnen dit systeem vinden we twee delen. Lten eerste zijn de leners die de mensen zijn die verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van de leningen. Zij zullen degenen zijn die een bepaald aantal cryptocurrencies moeten storten om de lening goed te keuren. Evenzo voldoen deze knooppunten aan de zogenaamde tweestapsverificatie.

Bovendien we hebben kredietverstrekkers die verantwoordelijk zijn voor het uitlenen van geld aan kredietnemers. Dit zijn beleggers die zich toeleggen op het uitlenen van geld als een investeringsvehikel dat is gecertificeerd onder 17 CFR § 230.501. Om geldschieter te zijn, moet u een bekwaamheidsbeoordeling afleggen.

De manier waarop het proces van het aanvragen van leengeld verloopt, het gebruik van virtuele valuta als onderpand en het ontvangen van het geld is nodig om een ​​Blockchain-proces op te zetten. Hiervoor worden slimme contracten gebruikt als methode om deze transactie van waarden te ondersteunen en te valideren.

▶ Is het de moeite waard om te gebruiken?

Het antwoord is ongetwijfeld duidelijk, ja, het is de moeite waard om Salt te gebruiken vanwege de radicale verandering die dit platform belooft. We hebben hier geen cryptocurrency, Salt Coin, die alleen werkt als een manier om geld te verdienen. We hebben eerder een mechanisme dat toegang tot een lening toegankelijker maakt.

Bovendien heeft U moet weten dat Salt Coin goede ondersteuning heeft door de belangrijkste cryptocurrency-paren beschikbaar te hebben voor uitwisseling in Exchange. Dit alles betekent dat Salt zonder twijfel een gegarandeerde leidende rol heeft voor de komende jaren, in ieder geval op de lening- en investeringsmarkt.

zout

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Zout: alles wat je moet weten»

 1. Samantha antwoord

  Ik heb goede dingen over ze gehoord, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Samantha, bedankt voor je reactie op Salt: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *