Steem: alles wat je moet weten💰

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

De toekomst is digitaal, daar bestaat geen twijfel over. En is dat de komst van internet ons in staat heeft gesteld een groot aantal verbeteringen te realiseren voor onze dagelijkse praktijk als Steem. Tegenwoordig kunnen we met slechts één klik communiceren, kopen en zelfs geld verdienen. Verbazingwekkend, toch?

De komst van internet heeft ook de opkomst mogelijk gemaakt van zogenaamde cryptocurrencies, digitale valuta's die werken via het gebruik van Blockchain. Hier zullen we het hebben over een van deze valuta's die opvalt door het opnemen van het beste van beide werelden. Aan de ene kant hebben we een sociaal netwerk en aan de andere kant een virtuele valuta.

▶ Wat is Steem?

We zouden kunnen zeggen dat Steem een ​​platform is dat zowel cryptocurrencies als het concept van een sociaal netwerk verenigt. In feite is het een community waarmee gebruikers kunnen communiceren en beloningen ontvangen voor het genereren van inhoud of het evalueren ervan.

De constructie van Steem wordt uitgevoerd op Blockchain-technologie of een reeks blokken die het op een meer technische manier beschrijft als een database op een Blockchain. De interface lijkt erg op die van een sociaal netwerk, omdat je hiermee een profiel kunt maken, je vrienden kunt toevoegen en ook inhoud kunt genereren.

Hoewel het doel van Steem niet is om een ​​sociaal netwerk te zijn, wil het eerder een platform worden om virtuele valuta te gebruiken zonder tussenpersonen. De geboorte maakt gebruik van een deel van wat de belangrijkste pijlers waren van netwerken zoals Facebook die gokten op het genereren van inhoud, evenals op de gebruiker.

Volgens gegevens van het platform ontvangt de auteur 75% van de beloning, terwijl de beoordelaar 25%. Dit beïnvloedt ook het prestige van beide partijen, omdat dit de beloning sappiger kan maken. Deze beloning wordt gegeven in virtuele valuta van het platform met dezelfde naam.

Steem

▶ Steem punten om te overwegen

Als we Steem vergelijken met andere cryptocurrency-platforms zoals Bitcoin of Ethereum, zouden we enkele significante verschillen vinden, zoals de volgende:

 • 3 cryptocurrencies op 1 platform: Dit punt is best curieus om te evalueren, aangezien Steem exploiteert 3 virtuele valuta. Steem is de gratis munt, degene die iedereen verhandelt, Steem Power is een soort termijndeposito zoals in een bank en Steem Dollar die 1 op 1 pariteit heeft met de dollar en ze zijn de beloning die makers van inhoud ontvangen.
 • Anti-inflatie: Door Steem Power te gebruiken als bewaarplaats voor Steem-munten, is het mogelijk om een ​​effect te creëren waardoor de munt stabieler en minder vluchtig is. Bovendien, Steem gebruikt zijn 3 munten om de inflatie onder controle te houden. En alsof dat nog niet genoeg is, levert het met Steem Power een prestatie van 1% per dag.
 • Geen commissies: Een ander voordeel dat u over Steem moet weten, is dat het zonder commissies werkt, dit betekent dat microbetalingen tussen leden gratis zijn. Voor velen is het een voordeel ten opzichte van andere valuta's die commissies in rekening brengen voor het gebruik of de verwerking ervan.
 • Transactiesnelheid: Vergeleken met bijvoorbeeld Bitcoin is de transactiesnelheid op Steem veel hoger. Als we getallen vergelijken, maakt Bitcoin 1 enkele transactie voor elke 50 tot 100 die door het Steem-systeem worden gedaan. Dit is mogelijk dankzij het feit dat het systeem van Steem verbeterd is ten opzichte van de oude Bitcoin Blockchain.
 • Interactiviteit: Tenslotte je moet weten dat de interactie tussen gebruikers veel hoger is in Steem. Dit komt omdat, hoe meer inhoud u genereert en evalueert, hoe meer beloningen u ontvangt. In weinig cryptocurrency-platforms wordt een soortgelijk proces uitgevoerd en is er zoveel interactie tussen gebruikers.

▶ Technologie in werking 

Werken, Steem gebruikt twee technologieën op één platform. Aan de ene kant hebben we de database en aan de andere kant de Blockchain. Omdat het een open systeem is, kan iedereen zich registreren, de gegenereerde inhoud zien en weten hoeveel je ervoor hebt verdiend.

De blockchain, bekend als ChainBase9, heeft aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, Graphene10, evenals andere Chainblocks. Er zijn verbeteringen aan ChainBase9 toegevoegd die veel snellere laad- en uitvoertijden mogelijk maken. Het ondersteunt ook parallelle toegang en bevat betere firewalls.

Een ander zeer opvallend kenmerk van dit platform is het feit dat het de blokken van de keten moduleert, dat wil zeggen, het verdeelt en verdeelt ze onder de gemeenschap. Hierdoor kan de gemeenschap zelf verantwoordelijk zijn voor het beheer van het bloknetwerk. Zo wordt meer veiligheid, efficiëntie en interactie bereikt.

Het gebruik van de beste technologie in Blockchain maakt het mogelijk om functies te hebben als een soort spaarrekening. Hier kun je je Steems laten staan ​​om te voorkomen dat je ze voor een bepaalde tijd verspilt. Daarnaast bevat het nieuwe beveiligingsmaatregelen om hacks en cyberaanvallen te voorkomen.

▶ Mijnbouw 

Een groot voordeel van Steem is dat het kan worden gedolven, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de voordelen van je munten. Het proces is eenvoudig en staat bekend als 63 × 21, dat wil zeggen rondes van 63 seconden met de aanwezigheid van 21 getuigen of 21 mijnwerkers, wat hetzelfde is.

Het Proof-of-Work-algoritme is verantwoordelijk voor het mogelijk maken van het Steem-miningproces. 90% van de beloningen gaat naar een fonds dat is ontworpen om mijnwerkers te belonen voor hun werk. De overige 10% wordt gedistribueerd via makers van inhoud.

Steem

Is het het waard?

Dit platform heeft verschillende punten in zijn voordeel. De eerste is dat de dag dat het op de markt werd gelanceerd een succes was, gebruikers hebben het heel goed ontvangen. De tweede is in zijn concept dat uniek is, een mix van sociaal netwerk en cryptocurrency.

Het hebben van 3 digitale valuta of munten is een andere reden waarom het voorstel opvalt omdat dit zeldzaam is. Daarnaast hebben we het feit dat het 3-muntensysteem en de spaarrekeningen ervoor zorgen dat inflatie Steem niet beïnvloedt zoals bij andere valuta's.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Steem: alles wat je moet weten💰»

 1. Joseph R antwoord

  Dit bedrijf is oplichterij. Ik verzeker je, ze lieten me niet terugtrekken, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo José R, bedankt voor je reactie op Steem: Alles wat je moet weten💰. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.