Stellair: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

Een van de doelen die bedrijven en financiële instellingen over de hele wereld moeten nastreven, is het verkleinen van de kloof op het gebied van bankdiensten. Stellar, een non-profitorganisatie, werd geboren onder deze doelstelling, die een eigen oplossing voor dit probleem heeft gelanceerd.

En het is dat vandaag de dag nog steeds een groot deel van de wereldbevolking geen toegang heeft tot deze diensten. Dat klopt, hier zullen we met u praten over Lumens, het XLM-platform en cryptocurrency die het doel heeft gesteld om het doel van Stellar te bereiken.

✨Wat is Stellar precies?

Zoals we je al vertelden, Stellar is een non-profitorganisatie met als doel banken en gebruikers over de hele wereld met elkaar in contact te brengen. Hiervoor heeft Stellar een platform gecreëerd dat bekend staat als zowel Stellar als Lumens en dat in 2014 werd gelanceerd.

We kunnen Stellar definiëren als een groot netwerk van gedecentraliseerde servers die de capaciteit hebben om duizenden transacties tegelijk te verwerken met de hoogste beveiliging.. Dit helpt banken en particulieren om transacties met elke valuta, virtueel of conventioneel, snel en tegen de laagste kosten uit te voeren.

Door het mogelijk te maken om duizenden transacties tegelijk te verwerken, worden de exploitatiekosten van de platformen veel lager. Zo is het mogelijk dat banken hun diensten opschalen en dat gebruikers transacties kunnen doen tegen zeer lage kosten.

Deze route is degene die Stellar heeft uitgestippeld als een manier om de kloof tussen financiële diensten en gebruikers te verkleinen. Bovendien, dit platform zou kunnen dienen als een efficiënte strategie om armoede te bestrijden. Dit komt omdat het geld kan helpen mensen sneller en tegen lagere kosten te bereiken.

Stellar

✨ Punten die u moet weten over Stellar.

 • Minder tijd: Een van de grote voordelen die Stellar biedt, is dat het de tijd die nodig is om transacties uit te wisselen aanzienlijk verkort. In principe wordt de verwerking van transacties tussen banken en instellingen teruggebracht tot een kwestie van seconden.
 • Grotere efficiëntie: Het kunnen verwerken van duizenden transacties tegelijk verhoogt de efficiëntie van de systemen. Op deze manier kunt u meer transacties in dezelfde tijd uitvoeren, waardoor de bedrijfskosten worden verlaagd. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de verkoop kan toenemen, evenals de winst en voordelen voor gebruikers.
 • Boekhoudboek: Een ander belangrijk kenmerk is dat Stellar een eigen grootboek of grootboek heeft. Deze bevindt zich op elke server en heeft als taak transacties te verifiëren, hiervoor gebruikt het een consensusmechanisme. Dit boek wordt elke 2.5 seconden gesynchroniseerd.
 • Capaciteit: De capaciteit van Stellar is enorm, dit om alle operaties tussen banken beter te kunnen ondersteunen. Volgens gegevens van de ontwikkelaars, Stellar ondersteunt tot 1 miljard accounts met ongeveer 1,000 transacties per seconde. Bitcoin ondersteunt alleen 7 en Ethereum bereikt 25.
 • Transactiekosten: Ten slotte moet u weten dat de commissie- en werkingskosten van Stellar aanzienlijk lager zijn dan die van andere valuta's. Hier wordt een commissie van slechts $ .001 gehanteerd, dus het blijkt een zeer goedkoop platform en cryptocurrency te zijn.
 • Token: Behalve dat het een platform is, Stellar heeft zijn eigen cryptocurrency die bekend staat als XML. De valuta dient als een soort brug tussen de initiële transactie en de laatste, de gebruiker die het verzendt en degene die het ontvangt, dus het wordt meer gebruikt als een operationele valuta.

✨Technologie achter

Omdat het een gedecentraliseerd netwerk van servers is, Stellar bevat technologie waarmee ze in een netwerk kunnen opereren, via een constante verbinding, maar onafhankelijk van elkaar. Het doel is om steeds meer servers in het netwerk op te nemen zodat er back-up is bij storingen.

Om een ​​beter overzicht van de operaties bij te houden, Stellar voert software uit waarmee een nauwkeurig logboek van bewerkingen kan worden gemaakt. Dit boek heeft een consensussysteem dat het Stellar Consensus Protocol SCP gebruikt, een verbeterde versie van PoW.

Bovendien heeft de zogenaamde Anchor worden gebruikt, een brug die wordt gevormd tussen de munt en het Stellar-netwerk. Op deze manier gaat het verzonden geld door de brug naar een distributiezak die bekend staat als Pool, die de munt omzet in Lumens en vervolgens naar de laatste munt.

Dit proces is in een kwestie van milliseconden gedaan, omdat het netwerk op zeer hoge snelheid werkt. Bovendien zorgt het gebruik van de Ankers ervoor dat de gebruiker de beste wisselkoers of waarde ontvangt door de kosten van commissies en bedieningstijden daadwerkelijk te verlagen.

✨Hoe krijg ik mijn munten?

Omdat het een munt is die wordt gebruikt als onderdeel van een intern proces, kan het niet worden gedolven, omdat alle munten al zijn gemaakt en om de zoveel tijd worden vrijgegeven. Dat is de reden waarom de enige optie om Lumens, Stellar virtuele munten, te krijgen, is om ze te kopen.

Si bien Stellar is een relatief nieuw platform, in werkelijkheid hebben de munten al een zeker aanzien in de markt. Op deze manier kunnen we Lumens vinden in de belangrijkste ruilhuizen over de hele wereld. U kunt wijzigingen aanbrengen in zowel cryptocurrencies als fiatgeld omdat het veel paren heeft.

Stellar

✨ Is het de moeite waard om te gebruiken?

Stellar heeft tal van voordelen voor zijn gebruikers. De mogelijkheid om transacties in seconden en tegen zeer lage kosten te doen, is het belangrijkste aanbod van dit platform. Behalve dat het veelzijdig is, omdat het met veel valuta's en wereldwijde banken werkt.

Bovendien heeft Het doel van Stellar om armoede en ongelijkheid in de financiële dienstverlening terug te dringen is zeker de moeite waard om te benadrukken. Er zijn maar weinig platforms die een sociaal doel als onderdeel van hun structuur plaatsen en zich dus richten op het veranderen van de wereld.

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Stellair: alles wat je moet weten»

 1. Valentino antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Valentino, bedankt voor je commentaar op Stellar: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *