Stratis: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Blockchain-technologie is ongetwijfeld een van de belangrijkste sprongen die de wereld de afgelopen tijd heeft gemaakt. Deze keten van blokken boordevol informatie en die één voor één is geïntegreerd om een ​​ecosysteem als Stratis te vormen, dat een enorme reikwijdte zou kunnen hebben.

En het is dat we naast cryptocurrencies veelbelovende technologie vinden in de Blockchain met het vermogen om zich aan te passen om allerlei oplossingen aan de markt aan te bieden. Vandaag gaan we het hebben over Stratis, een platform dat een van de eerste stenen lijkt te leggen voor het gebruik van blockchains als zakelijke oplossing.

 Wat is Stratis?

We kunnen Stratis definiëren als een platform dat zowel een cryptocurrency als een open source systeem samenbrengt. Op deze manier is het mogelijk om een ​​omgeving te bieden met alle benodigde tools zodat bedrijven eenvoudig Blockchain-oplossingen kunnen uitvoeren.

Stratis heeft zijn eigen blockchain waarmee voor elk bedrijf maatwerkoplossingen kunnen worden ontwikkeld. Het biedt ook de mogelijkheid om sidechains of private blockchain-ketens te maken die aan de hoofdketen zijn gekoppeld, zodat je je eigen private chains kunt maken met behulp van links naar Stratis.

Daarnaast wordt door het gebruik van Cloud Hosting technologie de mogelijkheid geboden om data in de cloud op te slaan. Dankzij de toegang tot .NET Framework van Microsoft kunnen, aangezien Stratis een link heeft met dit bedrijf, toepassingen die in C# zijn geschreven, worden ontwikkeld. En alsof dat nog niet genoeg was, Stratis gebruikt de Backend as a service of BaaS-functie om de cloud te koppelen met de apps.

Een ander pluspunt is dat de ontwikkeling van technologie die het mogelijk maakt om de beveiliging van het systeem te vergroten prioriteit heeft gekregen. Alsof dat nog niet genoeg is, is de structuur ontworpen om zich in toekomstige updates aan te passen aan het zogenaamde internet der dingen.

Stratis

Pros door Stratis✨

 • Minder transactierisico: Het eerste dat u moet weten, is dat Stratis heeft een hoger beveiligingsalgoritme dat betere filters biedt om dubbele transacties te voorkomen. Dit is een groot voordeel om elk type fout of dubbele informatie te voorkomen.
 • Algoritme verandering: In plaats van een conventioneel algoritme te vinden zoals we zien in een ander type cryptocurrency, hebben we hier een aangepast algoritme. In plaats van Proof of Work te gebruiken, wordt Proof of Stake gebruikt, waarmee met grotere precisie een consensus kan worden bereikt tussen Peer to Peer-netwerken.
 • Programmeertaal: Een andere belangrijke verandering zien we in de programmeertaal die verschilt van andere virtuele valuta. Hier werd de structuur gebouwd op een C#-taal terwijl in Ethereum bijvoorbeeld Java werd gebruikt. Het voordeel van de C#-taal is dat deze veel gebruikt en praktisch universeel is.
 • Eigen Blockchain: De meeste platforms, ecosystemen en ook cryptocurrencies gebruiken de Blockchain van anderen om zichzelf te bouwen. Dat is het geval met Ethereum, een platform dat zijn Blockchain leent aan vele andere valuta's en bedrijven. Stratis heeft zijn eigen Blockchain en maakt geen gebruik van Bitcoin of Ethereum.
 • Aantal cryptocurrencies: U moet ook weten dat het aantal door Stratis uitgegeven cryptocurrencies veel hoger is dan dat van andere virtuele valuta. Dit is een voordeel, omdat het veel meer transacties aanmoedigt en in zekere zin een aantal schaalbaarheidsproblemen oplost.
 • richten: Ten slotte vinden we dat dit platform ons een goede optie biedt om ons op twee markten te concentreren. Bedrijven zijn het belangrijkste doelwit van Stratis en zijn Blockchain om op blockchain gebaseerde oplossingen te creëren. Investeerders zijn een ander aandachtspunt van dit platform omdat de alliantie met Microsoft het waarde heeft gegeven.

➡Exclusieve technologie✨

Het hebben van een eigen Blockchain is niet zo eenvoudig als je zou denken. Stratis besloot een unieke strategie te ontwikkelen door meerdere technologieën samen te voegen om een ​​eigen platform te creëren met embedded cryptocurrency. Op deze manier heeft het zijn eigen Blockchain, hoewel het ook profiteert van de Bitcoin-knooppunten.

Gebouwd op de programmeertaal C#, de Blockchain van Stratis maakt het uitvoeren van slimme contracten op zijn blockchain mogelijk. Om transacties uit te voeren, heeft Stratis een softwarevork toegevoegd die bekend staat als SegWit, een unieke zachte vork. Dit werkt alleen met het Bitcoin-transactieformaat.

Om de Stratis Blockchain en de gegenereerde oplossingen te koppelen, zijn API-aanroepen opgenomen, die het koppelen van applicaties mogelijk maken. Zo is het mogelijk om uw eigen dataketen te creëren met de Blockchain als basis van alles en deze eenvoudig te koppelen door middel van een API.

Om de technologie en werking van de Blockchain te verbeteren, Stratis bevat het gebruik van de C#-taal die is gemaakt door Microsoft. Bovendien is Stratis geïntegreerd in het Azure BaaS-programma van Microsoft. Er zijn ook nieuwe algoritmen toegevoegd die het gebruik van het nStratis-algoritme voor consensus benadrukken.

Stratis

➡Mijnbouw✨

Het is mogelijk om Stratis te minen, maar hiervoor moet rekening worden gehouden met enkele punten, zoals het mijnbouwproces. En het is dat hier gedistribueerde consensus wordt gebruikt als de belangrijkste manier om mijnbouw uit te voeren, dus je moet op een beveiligd netwerk zijn om aan dit proces deel te nemen.

U moet ook weten dat de Stratis-valuta werkt onder het concept van "Staking", dit betekent dat dit netwerk prestaties genereert door uw munten in uw portemonnee op te slaan. Dat wil zeggen, hoe meer u op voorraad heeft, hoe hoger het rendement dat u ontvangt in de vorm van rente variërend van 1 tot 4%.

➡Waar te koop?

Een optie om Stratis-munten te hebben, is om ze te minen, hoewel dit niet zo eenvoudig is als het klinkt. Gezien het feit dat dit platform door middel van prestaties of Staking gebruikers probeert aan te trekken, is het logisch dat de aankoop van munten en hun opslag in uw Wallet de beste optie is.

Met enige steun van Microsoft is het gebruik van virtuele Stratis-valuta's wijdverbreid geworden. Dat is de reden waarom we dit soort virtuele valuta kunnen vinden in enkele van de belangrijkste wisselkantoren. Daarnaast hebben we paren in zowel cryptocurrencies als fiatgeld op deze beurzen.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Stratis: alles wat je moet weten»

 1. de mijne antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mia, bedankt voor je commentaar op Stratis: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.