Telcoin: alles wat u moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Telecommunicatie is een van de belangrijkste pijlers van technologie geworden, aangezien de meeste innovaties zich op dit gebied richten, zoals Telcoin. Daarom hoeft het ons niet te verbazen dat er in deze sector steeds meer verandert.

Een van de meest veelbelovende lijkt de komst van virtuele valuta of cryptocurrencies naar de telecommunicatiesector. Ja, hoewel het ongelooflijk lijkt, lijkt Telcoin de eerste indicatie van deze functie die veelbelovend zou kunnen zijn. Er zijn zelfs mensen die het de volgende Western Union noemen in het sturen van geld.

➡Maak kennis met Telcoin✨

Telcoin heeft een duidelijk voorstel gedaan om het volgende platform en cryptocurrency te worden in de wereld van telecommunicatiebedrijven. En het is dat zijn aanbod zich richt op het aanbieden van opties om betalingen, internationale overschrijvingen en andere tools gemakkelijk en snel te doen met behulp van zijn token en je mobiel.

Telcoin is gebaseerd op blockchain-technologie en werkt met behulp van de Ethereum Blockchain. evenzo, De cryptocurrency heeft het ERC20-token als hoofdsysteem, die in de wereld van virtuele valuta bekend staat om zijn efficiëntie.

Dat zouden we kunnen zeggen Het doel van Telcoin is in de eerste plaats om de werking van cryptocurrencies vanaf uw mobiel mogelijk te maken door aanzienlijke verbeteringen aan het systeem op te nemen. Hoewel dit niet zo blijft, stelt Telcoin voor om nieuwe tools op te nemen, zoals de mogelijkheid om betalingen, overschrijvingen of telefoonopladingen te doen vanuit zijn Blockchain.

Telcoin, gevestigd in Tokio, is een van de beloften in de wereld van telecommunicatie, althans vanuit het oogpunt van betalingen. Dit komt omdat het een van de baanbrekende projecten is om zowel het gebruik van een cryptocurrency als dat van een mobiel betalingsplatform te verenigen.

Telcoin

➡Verschillen tussen Telcoin en andere valuta✨

 • Toepassingen in de echte wereld: Een perfect voorbeeld van hoe een cryptocurrency echte toepassingen moet vinden voor de wereld van vandaag zien we in Telcoin. Terwijl Bitcoin bijvoorbeeld abstract en speculatief blijft, heeft Telcoin al tastbare toepassingen die het gebruik ervan echt maken.
 • Een sterke concurrent: Naast dat het er veelbelovend uitziet als een virtuele valuta- en betalingsverwerker met veel mobiele tools. Telcoin lijkt ook een krachtige concurrent te zijn voor dominante platforms op de geldtransfermarkt zoals MoneyGram of Western Union.
 • Zeer lage commissies: Een ander punt in het voordeel van Telcoin is het feit dat de commissies erg laag zijn. Als we deze valuta met andere vergelijken, kunnen we zien hoe de bedrijfskosten gunstiger blijken te zijn voor gebruikers, aangezien de aangerekende commissies nog concurrerender zijn dan die van Western Union.
 • Controle over valuta: Om de stabiliteit van de munten te garanderen, heeft dit platform ze geleidelijk vrijgegeven. Op deze manier wordt verwacht dat beetje bij beetje alle TEL's zullen worden vrijgegeven met een snelheid van 5% per jaar over een periode van 10 jaar.
 • Transactiecapaciteit: Dit punt heeft rechtstreeks betrekking op twee concurrenten, Ethereum en Bitcoin. De Ethereum-blockchain is in vergelijking met Bitcoin sneller en heeft een grotere capaciteit, waardoor de Telcoin Blockchain indirect veel sneller, efficiënter en vooral beter is dan Bitcoin.
 • Exclusieve eigenschappen: In vergelijking met andere cryptocurrencies, TEL biedt exclusieve functies, zoals opties zoals Cryptosphere Roaming. Evenzo wordt verwacht dat het tools zal toevoegen, zoals betalingen in virtuele valuta voor toeristen van over de hele wereld. Er wordt ook ondersteuning voor terugbetalingen verwacht voor gebruikers.

➡Wat is de werking ervan?

De werking van Telcoin, zouden we kunnen zeggen, is verdeeld in drie delen, de eerste is die van de Blockchain, de tweede is die van de Telcoin API's en het derde deel bevindt zich in een externe infrastructuur, waar de bondgenoten in de telecommunicatie binnenkomen.

Dankzij de Ethereum Blockchain en zijn token hebben we de nodige basis om financiële transacties en operaties uit te voeren. Met de Telcoin API kunt u de verschillende onderdelen integreren via een reeks softwarecodes. Op deze manier wordt de Blockchain gecommuniceerd met de gebruikers en de rest van de infrastructuur waaruit dit platform bestaat.

Aan de andere kant hebben we de infrastructuur van een derde partij die verantwoordelijk is voor het leveren van diensten zoals integratie met banken en mobiele platforms. Evenzo wordt de interne infrastructuur een pijler bij het zoeken naar schaalbaarheid en het integreren van verschillende mobiele operators.

Het Token-distributiemodel is eenvoudig. Telcoin stuurt de tokens of virtuele valuta naar de operators, terwijl zij verantwoordelijk zijn voor de distributie ervan naar de gebruikers. Op deze manier vertrouwt TEL op de operators als een soort tussenpersoon tussen TEL en de gebruiker.

➡Hoe zijn de TEL-munten vrijgegeven?

Zoals met veel van de relatief nieuwe virtuele valuta, Telcoin is niet beschikbaar voor mijnbouw. En het is dat een percentage van deze cryptocurrencies tijdens hun openbare financiering te koop werd aangeboden, terwijl een ander deel geleidelijk op de markt zal worden vrijgegeven.

Om TEL-munten te hebben, kunt u de belangrijkste beurzen op de markt gebruiken. Dit komt omdat veel van de belangrijkste beurshuizen ter wereld dit type cryptocurrency beschikbaar hebben. Het hebben van een eigen TEL is dus makkelijker dan je zou denken.

telemunt

➡Is het de moeite waard om op Telcoin te wedden?

Het korte en simpele antwoord is ja. Dit omdat Telcoin en de manier waarop het communicatie, technologie en cryptocurrencies integreert meer dan veelbelovend lijkt. Het volstaat te herinneren aan de bekendheid die deze sectoren vandaag de dag in de wereld hebben.

We raden u aan Telcoin op de voet te volgen, omdat hun plannen meer dan ambitieus zijn en boordevol veelbelovende functies en voordelen voor gebruikers. Daarom kan het een goede beslissing zijn om aan de zijlijn te blijven staan ​​en te wachten, zodat je ervoor kunt gaan op het moment dat deze cryptocurrency 100% gevalideerd is.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Telcoin: alles wat u moet weten»

 1. Thiago antwoord

  Ze willen dat ik met hen investeer, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me afzetten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Thiago, bedankt voor je reactie op Telcoin: alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.