Tether: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Terwijl cryptocurrencies zoals Tether een groot aantal elementen hebben om ze te classificeren als een geweldige innovatie en vooruitgang van technologie. We kunnen er ook enkele zwakke punten in vinden, zoals lage schaalbaarheid. Hoewel volatiliteit misschien wel de zwakste kant van digitale valuta is.

En het is dat we op een dag een cryptocurrency-handel van meer dan 10 dollar kunnen zien en plotseling viel het bijvoorbeeld al naar 2 en toen steeg het weer naar 30. Daarom zullen we je vandaag vertellen over Tether, degene die belooft de meest stabiele cryptocurrency op de markt zijn.

▶ Wat is Tether?

Tether is een cryptocurrency die is gemaakt met als doel transacties tussen cryptocurrencies gemakkelijker te maken en hun volatiliteit te verminderen. Om dit te doen, gebruikt het als strategie het creëren van een 1 op 1 pariteit met de dollar.

Door het gebruik van Blockchain-technologie is het mogelijk om Tether te laten werken voor transacties en betalingen. Het is niet nodig om USDT om te wisselen naar een andere virtuele valuta, aangezien deze valuta directe uitwisseling voor fiatgeld mogelijk maakt.

Op deze manier zou kunnen worden gezegd dat een Tether gelijk zal zijn aan een dollar of een ander fiat-geldpaar. Het proces van het omwisselen van dollars voor virtuele valuta zal dus veel eenvoudiger zijn, aangezien het gewoon een andere conventionele valuta is, met zijn eigen wisselkoers.. Daarnaast wordt verwacht dat deze munt veel steun zal hebben op het gebied van paren.

Uiteindelijk zal Tether naar verwachting een van de meest efficiënte manieren zijn om een ​​einde te maken aan valuta-instabiliteit. Het hebben van een één-op-één pariteit zal niet alleen de volatiliteit verminderen, het geeft gebruikers ook zekerheid en veiligheid.

ketting

▶ Verschillen tussen Tether en Bitcoin

 • stabiliteit: Door de steun van echt of fiat geld, krijgt de valuta veel meer stabiliteit, omdat deze niet afhankelijk is van codes en het werk van gebruikers. Zo wordt de volatiliteit vermeden die valuta's zoals Bitcoin kunnen hebben.
 • Paren: Een ander punt waar je rekening mee moet houden is dat Tether allerlei soorten paren heeft, bijvoorbeeld dollars of euro's. Op dezelfde manier werkt het als een valuta op de wisselmarkt, onderhevig aan marktprijzen.. In het geval van Bitcoin gebeurt dit niet, omdat het geen pariteit heeft met echte valuta.
 • Blockchain: Tether is, net als de meeste cryptocurrencies, gebaseerd op Blockchain-technologie. In dit geval vinden we dat de gebruikte blockchain niet van onszelf is, maar deel uitmaakt van de Litecoin-blockchain die gebruik maakt van recentere en snellere technologie.
 • Transactiesnelheid: Dankzij de integratie van de Litecoin Blockchain in Tether verbetert de snelheid van transacties aanzienlijk. Dit betekent dat de capaciteit van het netwerk om operaties te verwerken groter wordt door meer transacties in veel minder tijd te verplaatsen.
 • commissies: Wat betreft transacties tussen cryptocurrencies of in uw Wallet, berekent Tether er geen commissies voor zoals Bitcoin.. Waar we kosten kunnen vinden, hoewel deze laag zijn, is in de uitwisseling van cryptocurrencies naar fiatgeld. Dit maakt USDT veel goedkoper in gebruik dan andere valuta's.
 • Transparantie: Voor velen is dit een van de meest kritische verschillen als het gaat om de werking van Tether. En het is dat, vergeleken met veel cryptocurrencies, Tether biedt duidelijke maandelijkse informatie over uw balans. Hoewel het nog steeds nodig is om informatie te onthullen, zoals de geldreserves voor zijn pariteit.
 • Meer token dan cryptocurrency: Ten slotte moet je weten dat Tether helemaal geen cryptocurrency is. Dit komt door het feit dat het meer als een soort ruilmiddel in transacties werkt, en daarom beschouwen velen het als een token.

▶ Technologie als ondersteuning 

Werken, Tether werd geboren onder de Bitcoin Blockchain, waardoor het kon groeien totdat het een punt bereikte waarop het meer capaciteit nodig had door naar de Litecoin Blockchain te gaan. Deze verandering stelde hem in staat de snelheid van zijn transacties te revolutioneren door zijn capaciteit te vergroten.

De verbinding met de Blockchain is erg belangrijk, omdat het het mogelijk maakt om bewerkingen, wijzigingen, transacties en meer uit te voeren. Om verbinding te maken, gebruikt Tether open source software die bekend staat als Omni. Dit protocol is verantwoordelijk voor het koppelen van Tether-gebruikers aan de Litecoin-blockchain.

Tether-tokens werken via een soort houders of digitale activa, omdat ze echte geldwaarden opslaan. Na een hack die deze virtuele valuta heeft geleden, werden een aantal algoritmen en Scrypt-wijzigingen geïntroduceerd die Litecoin gebruikten. Ook werd besloten om een ​​Hardfork in te zetten om dit probleem tijdelijk op te lossen.

ketting

▶ Hoe kan ik mijn eigen Tethers krijgen?

Als je Tether-munten wilt krijgen, moet je weten dat de enige optie is om ze te kopen, omdat het door de aard van deze munten niet mogelijk is om ze te minen. En het is dat, door geen waarde als zodanig op te slaan, je ze niet kunt ontvangen voor mijnbouw of het uitvoeren van een taak.

Omdat het relatief populair is en vanwege zijn waarde als ruilmiddel, Je kunt Tether vinden in veel ruilhuizen of beurzen, zelfs in de meest populaire ter wereld. Dit maakt het verkrijgen van deze virtuele valuta veel gemakkelijker, je hoeft ze alleen maar te kopen en dat is alles. Ook zijn ze verkrijgbaar in vele paren.

Is het het waard?

Hoewel de informatie over het geld en hoe Tether wordt ondersteund met echte valuta nog niet zo duidelijk is, lijkt deze munt enige populariteit te hebben in de markt.. Gehoopt wordt dat dit een einde zal maken aan de volatiliteit van de valuta.

Bovendien zijn de prestaties als ruilmiddel zeer efficiënt, dus het is waarschijnlijk dat het binnenkort veel relevanter zal worden op de wereldmarkten en op de lokale markten. Op deze manier zou Tether een relevante cryptocurrency in de markt kunnen worden vanwege de 1 op 1 pariteit met fiatgeld.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Tether: alles wat je moet weten»

 1. Maria Alejandra antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo María Alejandra, bedankt voor je reactie op Tether: alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.