Handelen: beste platforms 2023📊

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Investeren is volgens experts de beste manier om rijkdom te genereren, aangezien het geen zin heeft om spaargeld te hebben als het onder de matras wordt bewaard. Om u te helpen op een veel eenvoudigere en eenvoudigere manier te beleggen, zijn er handels-apps die al deze tools binnen handbereik brengen.

Hier zullen we u vertellen wat de beste handelsapplicaties zijn, waarmee u gemakkelijk kunt investeren in dit nieuwe jaar. Zo kunt u alle financiële instrumenten en producten meenemen, evenals uw beleggingsportefeuille om te weten hoe het ervoor staat, waar u ook bent.

✨ Redenen om te investeren via apps✨

 • Te makkelijk: Mobiele applicaties zijn zeer praktisch bij beleggen, Omdat je alle tools in handen hebt met het gemak van een app als Instagram. Op deze manier hoef je je leven niet ingewikkelder te maken met omslachtige platforms.
 • 24/7 operaties: Een ander groot voordeel van deze mobiele applicaties is dat er praktisch geen beperkingen zijn op het gebied van planningen. U kunt uw beleggingen 24 uur per dag, 7 dagen per week verzorgen zodat u bijvoorbeeld niet hoeft te wachten tot het platform opengaat.
 • Meldingen op je mobiel: Als u een van degenen bent die op de hoogte wil blijven van financiële trends en wereldnieuws, dan zijn ongetwijfeld de apps om te investeren in Trading de beste optie. Meldingen bereiken uw mobiele apparaat met het beste nieuws en de belangrijkste gegevens waarmee u rekening moet houden bij het beleggen.
 • Een paar klikken: Ten slotte moet u weten dat het gebruik van deze applicaties heel eenvoudig is, aangezien slechts een paar klikken zijn voldoende om dit soort investeringen te doen. U hoeft uw leven dus niet ingewikkelder te maken met een interface die moeilijk te begrijpen is.

Handel✨Voordelen van handelen vanaf je mobiele telefoon✨

 • U zult veel meer mobiliteit hebben, omdat u uw handelsplatform gemakkelijk kunt meenemen. Het beste is dat Dit is lichter dan het meenemen van je laptop.
 • Gratis, u hoeft geen abonnement te betalen om de mobiele applicatie te gebruiken.
 • U kunt in een paar klikken onderhandelen, net zo snel als het verzenden van een bericht via WhatsApp of het uploaden van een afbeelding naar Instagram. Bijna direct!
 • U ontvangt meldingen over veranderingen in de markt, de ups en downs van uw beleggingen, prijsveranderingen en zelfs over het nieuws en de trends die volgen.

✨Nadelen van handelen op je mobiel✨

 • Je hebt een goede internetverbinding nodig, evenals voldoende opslagcapaciteit om de applicatie te installeren.
 • Op dezelfde manier moet u weten dat niet alle functies beschikbaar zijn in de mobiele versie. Ook is het beeldscherm iets anders dan dat van een computer.

✨Functies die de beste apps zouden moeten hebben✨

Als u op zoek bent naar een app om te handelen, zorg er dan voor dat deze deze kenmerken heeft.

 1. beveiliging: Het moet een gegevenscoderingssysteem hebben en ten minste één wachtwoord of authenticatiemethode hebben om het in te voeren.
 2. Demo: Net als in de computerversie moet je ervoor zorgen dat je een demo-account hebt om te leren hoe je het moet gebruiken.
 3. Minimale verschillen: Zorg er ook voor dat de verschillen tussen de app en de computerversie minimaal zijn, want hoe minder, hoe completer de app.
 4. App-gewicht: Zorg ervoor dat het een lichtgewicht applicatie is, dat wil zeggen dat het niet veel opslagruimte in beslag neemt.
 5. Systeem vereisten: Controleer of deze app compatibel is met de versie van uw besturingssysteem en de hardwarekenmerken van uw apparaat.
 6. Design: Je mag het design van de app niet over het hoofd zien, aangezien deze eenvoudig en gebruiksvriendelijk moet zijn met een snelle laadtijd.
 7. Meldingen: Ten slotte raden we je aan om aandacht te besteden aan de meldingen, als deze app je de mogelijkheid geeft om ze aan te passen of niet.

Handel

✨Beste handelsapps✨

 • Plus500 App-handelaar

Plus500 staat niet alleen bekend als sponsor van Atlético de Madrid, het staat ook bekend om zijn Trading app die zeer gebruiksvriendelijk is. De classificatie van uw financiële producten is duidelijk en het heeft veel tools om te werken.

 • xMobile door XTB

Bekend als een van de beste handelsplatforms in Spanje, XTB biedt u toegang tot meer dan 1,500 financiële markten vanaf uw mobiel. Bovendien bevat het een economische kalender zodat u op de hoogte bent van trends en veranderingen op de wereldwijde financiële markt.

 • eToro

Een van de makelaars die met een belangrijker digitaal aanbod kwam, is eToro. Dat is de reden We kunnen in zijn app een groot aantal tools vinden, zoals toegang tot meer dan 1,000 investeringsmogelijkheden. U kunt ook gebruik maken van de functie van het kopiëren van portfolio's en investeringen.

 • Naga-handelaar

Naga mobiele versie, Deze applicatie heeft een ontwerp dat erg lijkt op Facebook, omdat je hiermee in realtime kunt visualiseren wat andere gebruikers publiceren. Het heeft een sectie gericht op nieuws met gegevens en statistische analyse, evenals een blogsectie in het menu.

 • MT4- en MT5-apps

De MT4- en MT5-platforms staan ​​bekend als een multi-brokerplatform waarmee verschillende makelaars op één plek kunnen handelen. In dit geval geven de MT4- en MT5-apps ons toegang tot verschillende brokers, zelfs die ook hun eigen app hebben.

 • jForex-app door Dukascopy

Als u op zoek bent naar een app die compleet is, dan is deze app zonder twijfel Dukascopy is een geweldige optie vanwege het grote aantal tools dat het biedt. U krijgt toegang tot technische analyse van gegevens, citaten, grafieken, kalenders, nieuws en nog veel, veel meer, zodat u betere investeringen kunt doen.

 • TD Ameritrade mobiele en mobiele handelaar

Tenslotte We vonden de Amerikaanse broker TD Ameritrade die twee applicaties aanbiedt: TD Ameritrade Mobile en Mobile Trader. Deze apps worden beschouwd als echte kopieën van de website, hoewel sommige tools beperkt zijn omdat ze zijn ontworpen voor informele beleggers.

 

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

6 reacties op «Handelen: beste platforms 2023📊»

 1. Jose Manuel antwoord

  Investeer niet in euroxn, ze hebben me bedrogen 16367,40 euro en ze vragen me 2000 euro om het terug te vorderen en door te gaan, het is een bedrijfszwendel als een groot kasteel, steek er geen cent in

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose Manuel, bedankt voor je commentaar op EuroXN. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   U kunt hun recensie en opmerkingen hier bekijken: EuroXN

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 2. Jose Manuel antwoord

  XGlobalFin Hallo, is dit bedrijf betrouwbaar?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose Manuel, bedankt voor je commentaar op XGlobalFin. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 3. Carlos Colque Grajeda antwoord

  Kun je een lijst met zwendelmakelaars posten? het zou helpen om ze sneller te identificeren.

  bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Carlos, we laten ze niet doorgaan met oplichting, we mogen ze niet elimineren, alles moet worden achtergelaten en het is bekend zodat ze niet meer kunnen vals spelen.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.