Tron: Alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

Nee, hier gaan we je niet vertellen over de beroemde Disney-film, met futuristische speciale effecten en de prachtige muziek van Daft Punk. Hier zullen we je vertellen hoe een non-profitorganisatie als Tron, de naamgenoot van de film, het internet en cryptocurrencies kan veranderen.

Dat klopt, we zullen u alles vertellen wat u moet weten over Tron en zijn unieke voorstel om afscheid te nemen van datamonopolies. En het is dat, als we ons realiseren, platforms die voordat we gratis geloofden, beetje bij beetje plaatsen worden met gecentraliseerde bevoegdheden.

Ontmoet Tron✨✨

Tron is een platform dat speciaal is ontworpen om een ​​omgeving voor delen te bieden voor makers van digitale inhoud en online entertainment.Daarom heeft de non-profitorganisatie, genaamd Tron, haar eigen cryptocurrency gecreëerd die ze Tronix noemden.

De basis van het hele project wordt gevonden in het gebruik van decentrale software die een open source code heeft. Deze software gebruikt op zijn beurt de Blockchain als een manier om het project en de operaties te ondersteunen door P2P-netwerken te integreren voor de directe verbinding en interactie van makers met gebruikers.

Een voorbeeld van hoe Tron het internet wil decentraliseren is in de exploitatie van platforms, bijvoorbeeld een gokcasino. En het is dat door over te stappen van PlayStore naar Tron, u niet alleen minder commissies betaalt en de kosten voor uw gebruikers verlaagt. Het stelt hen ook in staat om volledige controle te hebben over uw privégegevens.

Tron streeft twee duidelijke doelstellingen na, aan de ene kant heeft het de taak om zijn munt die ze van plan zijn te gebruiken, te promoten door zich te specialiseren in de entertainment- en inhoudsomgeving. Aan de andere kant wil Tron een oplossing voor gegevensverwerking bieden met een veilig platform dat echt privacy biedt.

tron

➡Het geheim achter Tron✨

Het is de moeite waard om over Tron na te denken, aangezien, hoewel Dit platform toont zijn wens om het internet te decentraliseren, het lijkt erop dat het eigenlijk gewoon wil dat het in andere handen overgaat. En het is dat door te focussen op het enige platform voor het gebruik van cryptocurrencies in entertainment, het tegenovergestelde zou worden bereikt.

Naast het monopoliepotentieel dat Tron heeft, lijkt de technologie die dit platform heeft erg op wat we al in de markt hebben gezien, dus het is niet 100% native. Natuurlijk heeft Tron belangrijke bondgenoten uit Azië die het project steunen.

➡Verschillen tussen Tron en Bitcoin✨

 • richten: Terwijl Bitcoin zich richt op een puur monetaire omgeving, dat wil zeggen, investeren en winst genereren, en het ook gebruiken als betalingsmethode. Tron heeft een focus op inhoud, omdat het is ontworpen om online entertainment aan te moedigen.
 • Transactiesnelheid: Een ander belangrijk verschil zit volgens de maker in de snelheid van transacties. Dit komt omdat Bitcoin 3 tot 6 transacties per seconde kan verwerken, Ethereum ongeveer 20 terwijl Tron 1,200 per seconde zou bereiken. Iets dat nog nooit eerder op deze platforms is gezien.
 • Aantal munten: Het mijnproces op Tron is niet mogelijk omdat alle mogelijke TRX's zijn gemaakt sinds het begin van het platform. Van de 100,000 miljoen die in het begin werden gecreëerd, is tot nu toe slechts 65 miljard TRX op de markt gebracht.
 • Blockchain: Ten slotte moet u weten dat Tron is gebaseerd op de Ethereum Blockchain en dat zijn munt, TRX, de ERC20-token gebruikt. Beide technologieën zijn geoptimaliseerd voor gebruik met microtransacties, naast het feit dat ze met Ethereum kunnen worden gebruikt. Dit is niet mogelijk met de Bitcoin Blockchain.

➡Technologie achter✨

Het eerste dat u moet weten, is dat, in termen van Blockchain, dit platform de Ethereum-blockchain beheert. Evenzo bedient het systeem het ERC20-token, hoewel het belangrijkste verschil de optimalisatie is om microtransacties uit te voeren en de snelheid te verbeteren.

De gedistribueerde opslaginfrastructuur die Tron gebruikt, stelt gebruikers in staat om overal ter wereld en zonder tussenkomst van een derde partij toegang te krijgen tot entertainmentcontent. Dit maakt de operatie meer privé en zelfs anoniem, omdat u op deze manier uw gegevens niet moet verkopen om toegang te krijgen tot inhoud.

Met het geïmplementeerde contentmanagementsysteem kunnen ontwikkelaars en makers van content werken zonder er commissie voor te betalen. Bovendien ontvangen die gebruikers die projecten ondersteunen en financieren als beloning Tron-munten, dat wil zeggen TRX. Dit komt omdat het platform werkt als een gratis platform.

Een ander kenmerk van Blockchain-optimalisatie is dat het het mogelijk maakt om meerdere Blockchain-blokken aan de keten toe te voegen. Het kan ook worden bediend via zogenaamde slimme contracten die andere valuta's bevatten. Daarnaast is het mogelijk om informatie over apps op te slaan om hun werking efficiënter te maken.

➡Hoe kan ik mijn tokens gebruiken?

Iets wat je moet weten is dat momenteel worden Tron-tokens of -munten niet geaccepteerd als betaalmiddel. Dit betekent dat ze niet kunnen worden gebruikt voor transacties die verder gaan dan die welke binnen hetzelfde platform zijn geautoriseerd.

Al moet je je niet laten ontmoedigen, aangezien de verwachting is dat in de komende jaren de TRX, Tron cryptocurrency, aan relevantie zal winnen in de markt. We zullen het binnenkort zien als een optie om te betalen voor entertainment, evenals het gebruik ervan als een vorm van betaling binnen sommige videogames vanwege de belangrijke allianties die het voor de deur heeft.

Tron

➡Waar kan ik TRX krijgen?

Dat moet je weten Het is niet mogelijk om de cryptocurrencies van Tron te minen, dit omdat hun uitgifte wordt gecontroleerd en het niet langer mogelijk is om meer te creëren. Je kunt ze natuurlijk kopen of krijgen als beloning voor het financieren van een aantal entertainmentprojecten op het platform.

Om ze te kopen, hoeft u alleen maar op zoek te gaan naar een van de meest populaire beurzen op de markt, aangezien deze valuta hier wordt aangeboden. Exchange Houses bieden meestal verschillende soorten paren om uw TRX te krijgen, de meest voorkomende zijn ETH en BTC, evenals fiat geld USD, RUB en KRW.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Tron: Alles wat je moet weten»

 1. Saints antwoord

  Ze zetten me onder druk om hier te investeren, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Santi, bedankt voor je reactie op Tron: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.