Vechain: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

De komst van technologie en cryptocurrencies zoals Vechain hebben het ons mogelijk gemaakt om vandaag te genieten van een groot aantal functies en voordelen. Een perfect voorbeeld vinden we in het gebruik van internet om processen in ons leven te verbeteren of meer informatie binnen handbereik te brengen.

Vechain weet dat het Internet of Things een van de belangrijkste innovaties is, die samen met de Blockchain de wereld gaat veranderen. Daarom beloven ze ons de creatie van een unieke app waarmee we een supermarktproduct kunnen traceren tot zijn oorsprong door het gewoon te volgen.

▶ Wat is Vechain precies?

Vechain kan als bijna eigenaardig worden beschouwd, omdat het een cryptocurrency is, een app en ook een app waarmee u uw producten kunt scannen om ze naar hun oorsprong te traceren. In feite is het een platform gericht op het volgen van de levenscyclus van een product, dat 3 innovatieve technologieën bevat:

 • Blockchain
 • RFID: Radio Frequency Identification (radiogolfgegevensopslagsysteem).
 • Internet der dingen

Door deze drie technologieën te gebruiken Vechain creëert een platform waarmee een product van de geboorte tot het einde kan worden gevolgd, naast het beheren van extra functies zoals een cryptocurrency.

Het doel van Vechain is erg breed. In de eerste plaats biedt het de gebruiker, klant en bedrijven een tool waarmee ze alles over het product weten. Hierdoor kunnen ze hun kwaliteit verhogen door strengere controles en selecties.

Bovendien Vechain streeft naar een gedecentraliseerd commercieel platform om gegevens snel en effectief te kunnen verzenden met een grotere traceerbaarheid. Dit alles door het gebruik van Blockchain, evenals Backend as a Service-technologie waarmee apps kunnen worden gekoppeld aan cloudopslag.

vechain

▶ Functies over Vechain die u moet weten

 • Technologie combinatie: Als er iets is dat opvalt in Vechain, dan is het wel dat het technologie op een unieke manier kan combineren. En, in tegenstelling tot Bitcoin of Ethereum, hebben we hier Blockchain hand in hand met het internet der dingen en RFID-chips.
 • Transparante informatie: Informatie is macht en transparantie vertrouwen, daarom Vechain heeft zich ten doel gesteld om zo transparant mogelijk te zijn over productinformatie. Daarom heeft dit platform de ID Digital-oplossing gecreëerd.
 • Meer dan een digitale valuta: Een ander punt om rekening mee te houden is het feit dat Vechain niet alleen als cryptocurrency dient, maar verder gaat. Het heeft een platform met diensten en artikelen dat veel functies en voordelen biedt voor gebruikers. Bij bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum gebeurt dit niet.
 • Maximaal aantal munten: Tot slot moet je weten dat Vechain heeft veel meer virtuele valuta dan bijvoorbeeld Bitcoin. Dit komt omdat Vechain biedt meer dan 800 miljoens vs 21 miljoen Bitcoin of 84 miljoen Litecoin, om maar een paar munten te noemen.

▶ Hoe werkt Vechain?

Over de functie voor het volgen van producten gesproken, Vechain is heel eenvoudig uit te leggen als: het enige wat je hoeft te doen is de app openen, een product pakken en je mobiel gebruiken om de streepjescode te scannen. Op deze manier kan Vechain zijn hele technologische mechanisme opstarten.

Bijna ogenblikkelijk, Vechain geeft u informatie over uw product met gegevens zoals productiedatum, herkomst, gegevens van de plaats van verwerking, etc.. Evenzo stelt het magazijneigenaren in staat om de locatie op het schap van producten, leveranciersinformatie en meer te weten.

▶ Technologie achter 

Werken, Vechain gebruikt een gedecentraliseerd platform dat werkt op de Bitcoin Blockchain, wat betekent dat het ook het SHA-256-algoritme gebruikt om te functioneren. Aan de andere kant heeft het ook een zekere gelijkenis met Ethereum, aangezien zijn VET Token werkt via de Ethereum-standaard, de ERC20 Token.

Je zou kunnen zeggen dat Vechain ook een grote database is, hoewel het dat niet helemaal is, omdat het voor toegang tot de informatie een omgeving heeft gecreëerd waarin de informatie wordt opgeslagen en gevalideerd. Op deze manier hebben gebruikers er heel gemakkelijk toegang toe.

Alle gegevens worden vastgelegd op een digitaal spoor of Bitcoin Ledger. Elk van de artikelen of diensten krijgt een identificatie-ID die wordt opgeslagen door middel van een NFC-chip of in een quick response QR-code. Dit helpt make gegevensoverdracht efficiënter.

Wat betreft het VET-token, het fungeert als de ruggengraat van het hele Vechain-systeem, aangezien alle transacties afhankelijk zijn van VET. Dit token werkt elke keer dat een slim contract wordt uitgevoerd, dient niet alleen als beloning voor de knooppunten, maar wordt ook gebruikt als betaalmiddel op het platform.

Vechain

▶ Hoe kan ik ze krijgen?

Het eerste dat u moet weten, is dat VET kan niet worden gedolven omdat Vechain mijnbouw niet ondersteunt. Natuurlijk kun je je eigen munten kopen via een van de Exchange Houses die het behandelen.

Ondanks dat het relatief nieuw is, kunnen we VET-munten vinden in enkele van de belangrijkste beurzen op de markt. Dit komt omdat Vechain Chinees is en belangrijke bondgenoten heeft in Azië. Houd er rekening mee dat u VET alleen kunt kopen met cryptocurrencies, omdat het geen fiatgeld ondersteunt.

▶ Is het de moeite waard om te gebruiken?

Ja, het antwoord is dat het de moeite waard is om Vechain te gebruiken, omdat het niet gewoon een andere cryptocurrency blijft. De functies die het biedt, maken het een geweldig hulpmiddel voor een nichemarkt die niet is uitgebuit door cryptocurrencies.

Een ander kenmerk waarvoor Vechain in de wereld relevant zal worden, is vanwege de manier waarop het met technologie omgaat. Hier hebben we een unieke structuur die de toekomst op één plek integreert, datatransmissie, Blockchain en ook het internet der dingen.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Vechain: alles wat je moet weten»

 1. Joseph R antwoord

  Ik heb een kennis die investeert, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of mij oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo José R, bedankt voor je reactie op Vechain: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.