Verge: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Verge, is een platform dat is ontworpen om de beveiligingsrisico's op te lossen van het uitvoeren van operaties in verschillende cryptocurrencies zoals Bitcoin, sinds jijeen van de nadelen van cryptocurrencies is dat op de een of andere manier informatie kan worden gecompromitteerd.

En het is dat datalekken en diefstal van privé-informatie door hackers en beveiligingsinbreuken steeds vaker voorkomen. Om dit soort schade en risico met betrekking tot privé-informatie te compenseren, zijn er verschillende soorten oplossingen ontstaan. 

Wat is Verge?

Het definiëren van Verge is heel eenvoudig, omdat het een gedecentraliseerd platform is met een eigen cryptocurrency die is gebaseerd op Blockchain-technologie. Het belangrijkste voordeel van Verge is dat het de nadruk legt op zowel beveiliging als anonimiteit van gebruikers.

Deze cryptocurrency werd gelanceerd in 2014, hoewel de naam DogeCoinDark was. In 2016 werd besloten om deze cryptocurrency aan te passen, waardoor de werking ervan werd verbeterd. Na een dergelijke verbetering is de naam van DogeCoinDark veranderd in de huidige naam, dat klopt, Verge.

Werken, Deze cryptocurrency maakt gebruik van een netwerksysteem dat privacy garandeert, zoals TOR en I2P, samen met eenvoudige TVS-technologie. Hierdoor kunnen transacties in slechts 5 seconden worden bevestigd, naast het behoud van de anonimiteit van gebruikers. Hiermee wordt voldaan aan het privacy uitgangspunt van Verge.

Naast het verbeteren van het beveiligingsprobleem, het implementeren van nieuwe functies en methoden voor gegevensbescherming. Verge maakt het gebruik van een grote gemeenschap van mensen mogelijk om cryptocurrencies op een evenwichtige manier te distribueren. Dit door het gebruik van een multi-algoritmische versie bij het minen.

Verge

✨Pros die je moet weten over Verge

Het is belangrijk om rekening te houden met enkele belangrijke functies van Verge, omdat deze uw ervaring direct kunnen beïnvloeden. Daarom zullen we u hier vertellen wat de belangrijkste voordelen van Verge zijn, zodat u het volledige potentieel ervan kunt benutten.

 • Verbeterde beveiliging: Dit is het eerste pluspunt, aangezien Verge belangrijke verbeteringen aan de Blockchain gebruikt om de veiligheid van het platform te garanderen. Een perfect voorbeeld is het gebruik van zowel TOR- als I2P-netwerken waarmee u uw IP-adres en transactie-informatie kunt beschermen.
 • Efficiëntie en snelheid: Dankzij het feit dat de Blockchain-keten is geoptimaliseerd, evenals het gebruik van TVS-technologie, wordt de efficiëntie en snelheid van transacties verbeterd. Dit betekent dat transacties zullen binnen een fractie van de tijd aankomen van wat ze op andere platforms zoals Bitcoin opnemen.
 • Verschillende portemonnees: Een ander groot voordeel is dat, dankzij de optimalisatie van Verge kan dit platform werken met een groot aantal beveiligde portefeuilles voor verschillende soorten besturingssystemen. U kunt bijvoorbeeld QT of Electrum gebruiken, iets dat niet kan met andere soorten virtuele valuta.
 • Marktcontrole: In tegenstelling tot andere valuta's die marktcontrole hebben en worden gefinancierd met vooraf gedolven virtuele valuta, is dit niet het geval bij Verge. Hier wordt een open-marktsysteem gebruikt, aangezien het een Open Source is, er geen controle is over de valuta's.
 • Generatie van munten: Ten slotte moet u weten dat het genereren van munten afhangt van de gemeenschap zelf. En het is dat ze zijn Verge-leden en ontwikkelaars die de valuta's bouwen. Hiervoor wordt een innovatief multi-algoritme systeem gebruikt dat bekend staat als Hash.

✨Meer weten over hoe het werkt

Het eerste wat u moet weten over Verge is dat dit valutaplatform de Bitcoin Blockchain als centrale basis gebruikt, hoewel natuurlijk verbeterd. Hier wordt de macht gebruikt om de blokken van de keten te volgen, maar het onderwerp van de informatie is verbeterd om het anoniem te houden.

Bij het indienen van een transactie, Verge stuurt de gegevens naar een reeks servers die verantwoordelijk zijn voor het verwijderen van de informatie zodra de transactie is geslaagd. Op deze manier blijft de anonimiteit behouden, aangezien de gebruiker verantwoordelijk is voor het valideren van de transactie.

Wat betreft het mijnbouwproces en de werking van de XVG-token, vinden we dat er een systeem met meerdere algoritmen achter zit. XVG ondersteunt 5 verschillende algoritmen: Scrypt, X17, Lyra2rev2, myr-groestl en blake2s. Dit is onderling verbonden om veel meer veiligheid en bescherming te bieden tijdens het gebruik.

Naast het veilig houden van de informatie door het gebruik van een definitieve transactie die door de gebruiker is gevalideerd, het wissen van de gegevens en de 5 algoritmen, wordt ook de efficiëntie van de cryptocurrency verbeterd. Het is niet alleen mogelijk om transacties sneller te verzenden, het verbetert ook de mijnbouw.

✨ Mijnbouwproces

Een groot voordeel van het mijnbouwproces is dat Verge en zijn XVG-munt met elk type GPU kunnen worden gedolven. Dat klopt, in vergelijking met Bitcoin is de benodigde hardware veel minder krachtig en ook toegankelijker. Op deze manier is het mogelijk om munten te minen door wiskundige algoritmen op te lossen met meer toegankelijke apparatuur.

Mijnwerkers die deelnemen aan het proces ontvangen XVG als beloning voor het uitlenen van hun computerkracht voor mijnbouw. Op deze manier zijn er ongeveer 16 miljoen XVG-munten gelanceerd. De verwachting is dat over 10 jaar het maximale aantal munten wordt bereikt.

berm

✨Conclusie

Volatiliteit is een van de redenen waarom veel mensen hebben besloten de wereld van cryptocurrencies te verlaten. Om dit probleem op te lossen, Verge is begonnen met het integreren van een reeks oplossingen, zoals het creëren van een digitale portemonnee om anonieme transacties uit te voeren via een I2P-netwerk.

Daarnaast is het de bedoeling om de integratie van Verge met mobiele apparaten te verbeteren, bijvoorbeeld door TOR-netwerken op Android te creëren, waardoor operaties eenvoudiger en anoniemer kunnen zijn. Dit maakt de toekomst onmiskenbaar veelbelovend voor Verge en zijn omgeving.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Verge: alles wat je moet weten»

 1. dana antwoord

  Ik heb een kennis die investeert, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of mij oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Dana, bedankt voor je reactie op Verge: alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.