Cryptocurrency-portefeuilles: top 10

cryptocurrency-portefeuilles

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

Bekend als portemonnees, Deze wallets zijn een fundamenteel stuk om transacties met uw cryptocurrencies uit te kunnen voeren. Zonder hen zou u in principe uw saldo niet kunnen zien of uw nieuwe cryptocurrencies kunnen ontvangen, laat staan ​​geld overmaken of bijvoorbeeld een aankoop betalen.

Daarom zullen we het hier hebben over de 10 beste portefeuilles voor cryptocurrencies die op de markt verkrijgbaar zijn. Daarnaast geven we u enkele tips en trucs die u zullen helpen de beste opties te kiezen, zodat u alle voordelen ervan optimaal kunt benutten. Je kunt dit dus beter blijven lezen.

Top 10 beste portemonnees 2020

 1. Exodus: Beschikbaar voor zowel Android als IOS in app en met webpagina voor uw computer, Exodus Het wordt beschouwd als een van de beste portefeuilles voor cryptocurrencies. Hier kunt u een groot aantal digitale valuta's verhandelen, onder andere Bitcoin en Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, EOS.
 2. Coinomi: Met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface is deze Wallet een geweldige optie als u op zoek bent naar een systeem dat heel gemakkelijk is op internet. Meerdere valuta's, Met deze optie kunt u alle soorten cryptocurrencies op één plek verwerken. Bovendien heeft het een mobiele applicatie om het op uw mobiele apparaten te gebruiken.
 3. Enjin: Terwijl dit Portemonnee is alleen beschikbaar in digitale versie, omdat het alleen web- en app-ondersteuning heeft. Hier kunnen we slechts 3 cryptocurrencies vinden om te gebruiken, hoewel dit de meest populaire zijn, Bitcoin, Ethereum en Litecoin, wat hun voordelen een beetje beperkt.
 4. Jax: En Jaxx we kunnen werken met bijna alle cryptocurrencies op de markt, omdat het compatibel is met Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin en Dash, waardoor het een van de meest complete portefeuilles op de markt is. Het is natuurlijk alleen beschikbaar in app, hardware en downloadbaar, niet in webversie.
 5. Binance: Alleen beschikbaar in mobiele applicatie voor zowel Android als IOS, evenals op het web, deze optie biedt de mogelijkheid om met alle digitale valuta's te handelen. Dat wil zeggen, we kunnen het gebruiken met Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash en met Ripple, iets dat weinig wordt gezien.
 6. Oneindige portemonnee: Deze portemonnee Het werkt met 6 verschillende cryptocurrencies, wat ons een goede reeks opties geeft om te werken. Het grootste nadeel van deze Wallet is het feit dat je hem alleen via een mobiele applicatie kunt gebruiken, hoewel het goede is dat ze Android- en IOS-ondersteuning hebben.
 7. Trezor: Als je op zoek bent naar een Wallet die compleet is, dan is deze wallet voor cryptocurrencies zonder twijfel een goede optie. Hier heb je een ondersteuning voor IOS en Android App, Hardware en downloadbaar. Bovendien, je kunt handelen met alle cryptocurrencies, dat wil zeggen, het is compatibel met Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash en met Ripple.
 8. Grootboek: Deze portemonnee heeft de eigenschap dat hij, net als de vorige, werkt met alle cryptocurrencies, dat wil zeggen met Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash en met Ripple. Evenzo is het vergelijkbaar in zijn platformonafhankelijke ontwerp, omdat het alleen niet compatibel is met internet.
 9. Coinbase: In dezelfde lijn van portefeuilles met meerdere valuta's, vinden we hier een portemonnee die compatibel is met Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash en met Ripple. Ja inderdaad, Het heeft alleen ondersteuning voor zowel het web als de IOS- en Android-app.
 10. Blockchain: Het is ironisch dat een portemonnee dezelfde naam heeft als het systeem waarmee cryptocurrencies werken. In deze Wallet vinden we de mogelijkheid om slechts 3 valuta's te beheren, Bitcoin, Bitcoin Cash en Ethereum, dit zowel via een app voor Android en IOS als via haar website.

portefeuilles

Multifunctionele portemonnees versus een enkele valuta, welke wint?

Het is normaal dat we ons afvragen wat de beste portemonnee is bij het kiezen van een. Daarom hebben we onszelf hier de taak gegeven om u te vertellen over de 3 belangrijkste verschillen. Op deze manier wordt het kiezen van de beste veel gemakkelijker.

 1. Valuta ondersteuning: Een portemonnee die met een enkele cryptocurrency werkt, kan geen andere accepteren, dat wil zeggen, als de Bitcoin-portefeuilles alleen Bitcoin accepteren en niet Ethereum of Litecoin. In plaats daarvan, portemonnees met meerdere valuta's stellen u in staat om te handelen met verschillende soorten cryptocurrencies wat de bediening ervan vergemakkelijkt.
 2. Wisselkantoor: Een ander duidelijk verschil zit in de zogenaamde valutawisselfunctie. En is dat je met een portemonnee met meerdere valuta's kunt wisselen tussen verschillende cryptocurrencies. U kunt dus bijvoorbeeld de ene gebruiken om deze om te zetten in de andere, wat helpt om uw investeringen te verbeteren.
 3. Capaciteit: Alsof dat nog niet genoeg is, hebben de Multi-currency Wallets zijn ontworpen om een ​​grotere capaciteit te hebben om ze op te slaan. Dit komt omdat het, omdat het compatibel is met verschillende soorten virtuele valuta, meer ruimte moet hebben om ze op te slaan, omdat dit niet gebeurt met enkele portefeuilles.

Voordelen van het gebruik van Wallets voor cryptocurrencies

Het gebruik van een Wallet voor uw valuta geeft u voordelen zoals:

 • Om uw saldo te kunnen controleren wanneer u maar wilt: Vaak weten we niet wat ons saldo is in cryptocurrencies, omdat deze bijna dagelijks in waarde variëren. Met een portemonnee weet u precies wat de waarde van uw munten of uw saldo is, alsof het traditioneel geld was.
 • Transacties tussen valuta: Heb je bijvoorbeeld Ethereum en wil je deze omzetten naar Litecoins of Bitcoin, dan kan dat dankzij de wallets. Dankzij de valutawisselfunctie kunt u gemakkelijk van de ene cryptovaluta naar de andere overschakelen.
 • Verzending en transacties: Een andere goede reden om een ​​elektronische portemonnee met je cryptocurrencies te hebben, is dat je hiermee gemakkelijk verschillende bewegingen kunt maken. U kunt bijvoorbeeld saldo versturen of overboekingen doen wat erg handig is bij het beleggen in cryptocurrencies. Met sommige kunt u ook transacties zoals aankopen doen als u een kaart hebt gekoppeld.
 • Ze zijn gemakkelijk en veilig in gebruik: Dat zou je ook moeten weten de portemonnees zijn net zo veilig als elke andere conventionele digitale portemonnee. Het gebruik ervan is heel eenvoudig, omdat ze eruitzien als een bank-app, zonder veel wetenschap of ingewikkelde processen.

berm

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Cryptocurrency-portefeuilles: top 10»

 1. Liam antwoord

  Ze willen dat ik met hen investeer, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me afzetten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Liam, bedankt voor je reactie op Cryptocurrency Wallets: Top 10. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *