Golven: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

De cryptocurrency-omgeving is een van de meest aantrekkelijke ecosystemen voor ondernemers geworden. En het is dat steeds meer startups zoals Waves hebben besloten te wedden op het creëren van virtuele valuta om hun projecten te financieren of de inkomsten van hun bedrijven te verhogen.

In navolging van deze lijn, Waves is geboren als een manier om de wereld van cryptocurrencies veel toegankelijker en eenvoudiger te maken. Dit platform kan het verschil zijn tussen het lanceren van een succesvolle en een minder succesvolle financiering via ICOS. Daarom zullen we het hier hebben over Waves.

✨ Wat is golven?

We kunnen Waves gemakkelijk definiëren omdat het een Blockchain-platform is dat een gedecentraliseerde technologische oplossing wil worden voor bedrijven die op zoek zijn naar financiering. Dat klopt, Waves probeert u te helpen een ICO te starten via verschillende functies, daarom kunnen we het in de volgende twee punten samenvatten:

 • Lancering van ICO's: Een van de belangrijkste functies van Waves is om startups in een vroeg stadium te helpen zichzelf te financieren. Hiervoor heeft het alles wat je nodig hebt om een ​​ICO te starten en jezelf te financieren zonder dat je helemaal opnieuw een Blockchain hoeft te maken.
 • Aankoop van cryptocurrencies: De tweede functie die het biedt, is om de aankoop van cryptocurrencies veel eenvoudiger te maken, omdat dit vaak complex kan zijn. Het probeert het proces dus veel gemakkelijker te maken door cryptocurrencies te laten kopen door middel van fiatgeld.

Om deze tools aan te bieden, Waves gebruikt zijn eigen Blockchain-systeem waarmee bedrijven of startups Blockchain en Token kunnen maken. In vergelijking met de concurrentie maakt Waves het hele proces van het ontwikkelen van een Blockchain veel eenvoudiger, naast het veranderen van het concept van "projectfinanciering".

golven

✨Wat zijn de hoogtepunten van Waves?

 • gedecentraliseerd: Het probleem met gecentraliseerde cryptocurrencies is de buitensporige controle die ze kunnen genereren, evenals het hoge risico dat ze lopen op het gebied van kwetsbaarheid en hacking. Om het op te lossen, Waves heeft zijn eigen 100% gedecentraliseerde Exchange gecreëerd, Waves Dex.
 • functies: Zoals we u al vertelden, biedt Waves een groot aantal functies aan zijn gebruikers. U kunt een token maken zonder dat u een Blockchain van 0 . hoeft te ontwikkelen. U kunt ook een ICO promoten om uw Startup te financieren, naast het hebben van een eigen Exchange en Wallet in huis.
 • Slimme contracten: Als we de slimme contracten van Ethereum vergelijken met die van Waves, zien we dat deze laatste veel eenvoudiger zijn, maar net zo krachtig en efficiënt. Dit dankzij het gebruik van een basis genaamd Non Turing Complete die het contract eenvoudiger maakt, maar zonder aan kwaliteit in te boeten.
 • 1 minuut: Het ontwikkelen van je eigen Token en je eigen Blockchain kan lang duren, iets wat bij Waves niet gebeurt. In slechts 1 minuut kunt u uw eigen token maken door parameters te kiezen zoals de naam, hoeveel u wilt maken en welk percentage van de tokens u gaat behouden.
 • Het beste van twee werelden: Een ander groot voordeel van Waves is het feit dat alle transacties, zowel van cryptocurrencies tot fiatgeld en vice versa, worden geregistreerd op de Waves Blockchain. Op deze manier is het mogelijk om tegelijkertijd het beste van twee werelden te combineren met een decentraal en gecentraliseerd platform.
 • Operationele capaciteit: Om het nog erger te maken, Waves heeft een grote operationele capaciteit die het mogelijk maakt om de creatie van tokens tegelijkertijd en met een goede capaciteit te ondersteunen.. Dit vermindert het risico op fouten of crashes in het systeem die de werking van de gebruikers kunnen beïnvloeden.

✨ Hoe werkt Waves?

Werken, Waves gebruikt een structuur die is gebouwd onder de programmeertaal Scala en is gebaseerd op het Proof of Stake-algoritme.. Dit is een van de belangrijkste verschillen met Bitcoin, omdat het werkt met het PoS-algoritme in plaats van met de PoW.

Het mijnbouwproces is op dezelfde manier anders, omdat het niet het grote rekenpotentieel vereist dat Bitcoin kenmerkt. Zo is het, Je hebt geen geweldige hardware of ASICS nodig, omdat hier de maker van het nieuwe blok van de ketting willekeurig wordt gekozen of op basis van de leeftijd van de munten.

Om te functioneren gebruikt Waves als brandstof zijn eigen Token, Waves, waarmee bewerkingen op het netwerk kunnen worden uitgevoerd. Bovendien integreert het zijn eigen Exchange met het platform dat op een gedecentraliseerde manier werkt, waardoor je verschillende munten op dezelfde plek kunt wisselen.

Dankzij de constructie die het mogelijk maakt om een ​​Blockchain-, cryptocurrency-, Exchange- en Wallet-platform op dezelfde plaats te hebben, Waves maakt operaties eenvoudiger en veiliger. Alsof dat nog niet genoeg is, vermindert het feit dat alles op één plek staat, de reclame-spam die door andere uitwisselingshuizen wordt gegenereerd.

Surf

✨Mijnbouw

De miners zijn verantwoordelijk voor het onderhouden en valideren van de blokken van de Waves-keten. Hoewel dit vergelijkbaar is met andere cryptocurrencies, verandert het proces feitelijk. We kunnen dit bijvoorbeeld zien in het algoritme, omdat Waves gebruikt het PoS-algoritme en niet de Bitcoin PoW.

Een andere manier waarop beide mijnprocessen veranderen, is dat Waves veel minder rekenkracht nodig heeft om tokens te minen. Natuurlijk is het proces eenvoudig, want door te helpen het netwerk te onderhouden en blokken te genereren (zoals in veel cryptocurrencies), ontvang je een betaling of beloning.

Heeft het een toekomst?

Duidelijk Waves heeft een van de meest veelbelovende futures in de wereld van cryptocurrencies. Dit komt omdat het niet alleen beperkt is tot het zijn van een cryptocurrency, maar verder gaat door een reeks unieke tools aan gebruikers aan te bieden.

Naast het kijken naar de toekomst, met de mogelijkheid om je eigen Token te creëren, Waves heeft geanticipeerd op de toekomstige verandering van traditioneel geld naar digitaal. De benadering van startups en de manier waarop het ICOS kan genereren, zijn nog twee redenen waarom het een toekomst zal hebben. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft het bondgenoten als Microsoft en de Moscow Stock Exchange.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Golven: alles wat je moet weten»

 1. Villa Maykel antwoord

  Dit bedrijf is een hoax. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maykel Villa, bedankt voor je commentaar op Waves: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.