✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Edutrading is een veilig of onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om erachter te komen!

We analyseren de website, bekijken elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken.

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over Edutrading en we zullen je vertellen waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteedutrading.com
🏠 vennootschap*adlegion ltd
verordening-
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresVermeldt niet
🕑 Website leeftijd2016-06
BedrijfstypeWebsite voor educatieve en digitale marketingdoeleinden.

vennootschap: Edutrading vermeldt onderdeel te zijn van Adlegion Ltd.

Plaats: Edutrading Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt, maar de exploitant beweert zich op de Seychellen te bevinden.

Wij kunnen u alvast vertellen dat wij ons zorgen maken.

Wat is Edutrading ?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Edutrading Het is een website voor educatieve en digitale marketingdoeleinden.

Accounttypen

Soorten rekeningenMinimale eerste storting
principiantes €200
Intermedio €500
vergevorderd €1000
Premie€3000

Informatie op internet

Edutrading-website

Schermafbeelding van de website Edutrading , dat is edutrading.com. Gemaakt in Mei van 2024

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

e-mail: [e-mail beveiligd]

Telefoonnummer: Niet vermeld.

* Regulering van Edutrading

De ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt is als volgt:

Omdat het geen investeringen aanbiedt, is er geen regelgeving nodig. Het wordt echter gelinkt aan investeringsmaatschappijen met een slechte reputatie en het lijkt erop dat zij opleidingen als excuus gebruiken om vervolgens mensen naar onbetrouwbare makelaars te sturen.

Wees voorzichtig met dit soort bedrijven!

???? definitieve beoordeling van Edutrading ????

Zoals u kunt zien, voeren wij een gedetailleerde en volledige analyse uit van de belangrijkste kenmerken van Edutrading en we kwamen tot de volgende conclusies over dit bedrijf:

Plaats: Seychellen.

verordening: Ze hebben geen regulering nodig.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over Edutrading : Voor zover wij hebben kunnen nagaan, is Edutrading blijkbaar gekoppeld aan verschillende makelaars met een zeer slechte reputatie, zoals: zenstox.com, prostoxfx.com, finansero.com, ontega, fortissio, XLNTrade, 70Handels, Financika, TradoCentrum . Wees heel voorzichtig met dit soort bedrijven.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”9261″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Edutrading .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Edutrading

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe te rapporteren? Edutrading

Hiervoor kunt u een reactie achterlaten waarin u uitlegt wat er met Edutrading is gebeurd, zodat wij u kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Edutrading ?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik rapporteren Edutrading ?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

¿Es Edutrading betrouwbaar?

Nr. Edutrading Het is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf. WEES ERG VOORZICHTIG.

Hoe u geld kunt terugkrijgen Edutrading ?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Edutrading: MENING EN OPMERKINGEN – IS HET EEN SCAM?»

 1. Edu antwoord

  Dit bedrijf wil dat je investeert in makelaars zoals Warren Bowie, XLN trade, Zenstox, Prostoxfx en Finansero die deel uitmaken van dezelfde groep makelaars die zich toeleggen op het oplichten van al hun klanten. ZEER VOORZICHTIG Gegroet.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Edu, bedankt voor het schrijven over Edutrading. Momenteel wordt deze makelaar of trainingsacademie beschouwd als een SCAM. Ze zullen proberen u door te verwijzen naar makelaars in hun groep die zich toeleggen op oplichting en u zult het geld nooit kunnen terugkrijgen. Makelaars en gerelateerde websites: Finasero, Zenstox, Prostoxfx, Profinancez, Ontega, Warren Bowie & Smith, 70trades, XLNTrade, Fortissio, FXGM.

   Als je al in hun val bent gelopen en je bent een klant, investeer dan niet nog meer geld. Hun enige doel is om van je te stelen. Ze manipuleren de handelingen handmatig en het geld wordt door hen bewaard vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt. op de markt komt, is alles zo voorbereid dat ze ervoor zorgen dat je je geld verliest, zodat je het excuus hebt om het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *