✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Opmerkingen over Elv Markets

Analyse op Elv-markten

➡️ In deze sectie zullen we analyseren Elv-markten (ook wel genoemd met de naam: elvmarkets.com), het is een Forex- en cryptocurrency-makelaar. Is Elv Markets echt aan te raden om een ​​investering te doen? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over Elv Markets ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is Elv Markets een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

  • Elv Markets vermeldt deel uit te maken van Elv Markets Limited.
  • Met betrekking tot uw locatie, het bedrijf is gevestigd in Saint Vincent en de Grenadines.
  • Als we uw beveiliging analyseren, merken we op dat Elv Markets geen enkele vorm van regelgeving heeft.

LET OP: Elv Markets is een makelaar NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes die Elv Markets aanbiedt, in dit geval merken we op dat het 4 verschillende soorten rekeningen aanbiedt:

  • Standaardaccount: Ultrasnelle orderuitvoering, 1:500 hefboomwerking, Meta Trader 5.
  • Cent-account: minimale eerste storting $10, hefboomwerking 1:500, Meta Trader 5.
  • Raw Spread-account: minimale eerste storting $200, hefboomwerking 1:500, Meta Trader 5, minimum lot.
  • VIP-account: minimale eerste storting $50.000, hefboomwerking 1:500, Meta Trader 5, minimum lot.

La platform om te werken dat Elv Markets aanbiedt is: MetaTrader 5.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die Elv Markets op haar website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

Elv Markets website
Elv Markets website

Elv Markets biedt het volgende: hulpmiddelen of middelen voor handelaren of geïnteresseerden: een korte uitleg over de diensten die het aanbiedt, educatieve sectie, FAQ-sectie, niet veel meer.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op Elv-markten

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

Je vraagt ​​je misschien af waarom we Elv Markets beoordelen. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan Elv-markten

Eindigend met deze sectie, naar onze mening: Geloven wij dat het bedrijf Elv Markets betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? ⭐ Analyse van 2022 ⭐

Nadat je het hebt onderzocht, raden we aan: wees oplettend, aangezien het een illegaal bedrijf, duidelijk aangegeven voor geld van mensen aannemen door middel van bedrog en bedrog. Het is heel beetje transparant, het hoofdkantoor is gevestigd in een erkend belastingparadijs, daarom is de verordening praktisch nul en het risico om geld te verliezen is veel groter. ❌


In het kort: Het lijkt geen goed idee, we raden aan om voorzichtig te zijn.

AANDACHT!: in juli 2023 CNMV toegevoegd aan Elv-markten op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar de ⚠️ CNMV juli 2023 waarschuwing


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”3952″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.