✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf ERV Shares is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder geven wij u essentiële informatie over ERV-aandelen en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteervshares.com
🏠 vennootschap*Vermeldt deel uit te maken van Parne Market SA de CV
verordeningEr wordt niet vermeld of het gereguleerd is
???? E-mailHij vermeldt zijn e-mailadres niet
📈 platformeigen platform
📌 AdresDe werkelijke locatie wordt niet vermeld
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2023-09-29
BedrijfstypeBroker van aandelen, ETF's, obligaties, beleggingsfondsen en beheerde portefeuilles

Bedrijf: ⚠️ ERV Shares is eigendom van Parne Market SA de CV

Locatie:⚠️ ERV Shares vermeldt niet waar het zich bevindt. Het is erg gevaarlijk om een ​​bedrijf te vertrouwen dat niet vermeldt waar het zich bevindt. Wees voorzichtig.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat zijn ERV-aandelen?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen ERV Shares is een: makelaar voor aandelen, ETF's, obligaties, beleggingsfondsen en beheerde portefeuilles.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

ERV SHARES-website

Hier laten we u een screenshot zien van de ERV Shares-website, namelijk ervshares.com. De opname vond plaats in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

* Regulering van ERV-aandelen

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar presenteert een zeer zorgwekkende situatie door absoluut niets te zeggen over de regelgeving. Wat houdt dit in? We hebben te maken met een niet-gereguleerde makelaar. Dit betekent dat de klanten van de makelaar en hun fondsen geen enkele vorm van bescherming genieten. Als de makelaar slechte bedoelingen heeft, is de kans groot dat u niets kunt doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt, aangezien u het naar een bedrijf zou sturen zonder enige regelgeving of bescherming!

???? Definitieve waardering van ERV-aandelen ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van ERV-aandelen en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt, wat onzekerheid schept over de legitimiteit ervan.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Het bedrijf vermeldt geen enkel contactmiddel. Wat gaat u doen als u dringend contact met hen moet opnemen? Wees alstublieft voorzichtig.

ERV Shares profileert zich als een broker die een breed scala aan financiële diensten aanbiedt, waaronder aandelen, ETF's, obligaties, beleggingsfondsen en beheerde portefeuilles. Het bedrijf vermeldt echter niet waar het gevestigd is, wat grote onzekerheid creëert over de legitimiteit en ernst ervan.

Bovendien verstrekt het geen enkele informatie over de regelgeving, wat aangeeft dat het een niet-gereguleerd bedrijf is. Dit betekent dat zij zonder officieel toezicht opereert, waardoor haar klanten geen enkele bescherming hebben. Het is ook zorgwekkend dat ERV Shares geen enkel contactmiddel biedt, wat een duidelijke alarmsignaal is. Als er zich een probleem voordoet of als u dringend contact met hen moet opnemen, kunt u dit niet doen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Wees uiterst voorzichtig bij het overwegen van een zakelijke relatie met dit bedrijf. 🚨🚨

updates

Nieuws over ERV-aandelen: Er zijn momenteel geen updates voor ERV-aandelen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met ERV Shares.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door ERV-aandelen

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt terugvorderen nadat u bent opgelicht, bekijk dan het gedeelte met veelgestelde vragen hieronder voor onze aanbevolen tips en stappen.

Hoe u ERV-aandelen rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en dit wilt melden, ga dan naar het gedeelte met veelgestelde vragen hieronder, waar u de beste manier vindt om verder te gaan met uw melding.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor ERV-aandelen?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik ERV-aandelen rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Zijn ERV-aandelen betrouwbaar?

Nee. ERV Shares is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de locatiesituatie is alarmerend vanwege de afwezigheid ervan en vanwege de regelgeving. Een ander alarmerend feit dat ons doet denken dat het geen goede makelaar is, is het ontbreken van contactgegevens. Hoe kan de toekomstige belegger communiceren als hij een probleem heeft?

Hoe kunt u geld terugkrijgen van ERV-aandelen?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «ERV-aandelen: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Agus antwoord

  Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Ik verzeker je, ze lieten me niet terugtrekken, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Agus, bedankt voor het schrijven over ERV-aandelen. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *