✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in mei 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Erzinex. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Erzinex zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteerzinex. com
🏠 vennootschap*TRD & MNY Bedrijf LLC
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailheeft geen
📈 platformMT4 en WEBTRADER
📌 Adresvermeldt het niet

⚠️ Erzinex is eigendom van TRD & MNY Company LLC, het bedrijf vermeldt niet waar het zich bevindt, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die Erzinex aanbiedt, in dit geval zien we dat het geen soorten accounts aanbiedt.

Informatie op internet

Erzinex-website

Erzinex geeft een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, activacalculator, live grafieken, niet echt veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Eindevaluatie van Erzinex ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Erzinex.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Erzinex:

Datum Update nieuws
Juni 2023Klacht tegen Erzinex van financiële toezichthouder FSMA
Augustus 2023Klacht tegen Erzinex van financiële toezichthouder AMF.
oktober 2023Klacht tegen Erzinex van financiële toezichthouder CNMV.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7807″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Erzinex.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Erzinex

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Erzinex te melden

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Erzinex melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Erzinex oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Erzinex Scam is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Erzinex betrouwbaar?

Nee. Erzinex is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Erzinex?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er alternatieven (aanbevolen) voor Erzinex?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

8 reacties op «Is Erzinex oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Fernanda Aizpitarte antwoord

  Ik dacht dat het mij nooit zou overkomen, en ze hebben mij € 24.000,- opgelicht, wat al mijn spaargeld was. Ik laat de schaamte voor een andere keer staan. Ik zou alleen willen dat we kunnen leren deze fraude te bestrijden. In mijn geval hield Alexis van Erzinex, een moslim volgens zijn eigen definitie, mij voor de gek met zijn vriendelijkheid en mooie stem.
  Ik moet mijn verantwoordelijkheid nemen, maar er ook voor zorgen dat deze oplichters niet doorgaan.
  Veel schade, omdat er te veel criminelen zijn.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fernanda, bedankt voor het schrijven over Erzinex. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De AMF (de Franse financiële toezichthouder) heeft hen een waarschuwing gegeven wegens gebrek aan regelgeving en het misleiden van hun klanten (Zie AMF-link).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Martín, bedankt voor het schrijven over Erzinex. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De AMF (de Franse financiële toezichthouder) heeft hen een waarschuwing gegeven wegens gebrek aan regelgeving en het misleiden van hun klanten (Zie AMF-link).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Choukri antwoord

  arnaque en blocage de mes-lettertypen

  Madame Monsieur bonjour je permets de vous contacter suite à un investment de ma part dans la société boursière ERZINEX, ik ben een aanbeveling aanbevolen door een aanbeveling voor een ander, maar je zou een gezond en psychologisch leven hebben dat mijn verkenning me suis Laissez - Faire influencer krijgt centen van euro's voor een einde aan de raad van de accountmanager van Monsieur Max Harris, die € 50 verdient om mijn ouders, meisjes enz. te helpen. mail, gewoon mercredi où nous avions rendez-vous telephonique à 000h en dan plus aucune nouvelle plus moyen de joindre ce monsieur, Qu'en est-il je ne sais pas j'ai telefoonnummer en adres, meer dan m'a communiqué, U begint met het voorbereiden van de aanval op uw zoon, u kunt mijn adviseur helpen, uw fonds terugkrijgen voordat u een gezant bent voor een mail naar de FSMA, voor de informatie-informator en de vraag naar hulp als je een vrouw kust, wordt een ongeldige toegift geüpload van aanvullende operaties die je doet met een plusvergoeding van € 15 per maand, het slachtoffer van mijn geloofwaardigheid, en naïviteit. Aidez-moi je vous en supply.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Choukri, bedankt voor het schrijven over Erzinex. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Ian antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Ik verzeker je, ze lieten me niet terugtrekken, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ian, bedankt voor het schrijven over Erzinex. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *