✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in EurobondPlus. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over EurobondPlus zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteeurobondplus.com | eb-plus.com (update 2022) | eurobondplus.net
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresHongarije

⚠️ EurobondPlus vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf ligt in Hongarije, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

We gaan nu verder met het analyseren van de rekeningtypes die worden aangeboden door EurobondPlus, in dit geval merken we op dat het geen rekeningtypes aanbiedt.

Informatie op internet

Eurobondplus-website

EurobondPlus geeft een beetje informatie over de diensten die het aanbiedt, wat analyse, niet echt veel meer dan dat.

Lijst met telefoonnummers

+50768556806 | +525541604767 | +44(129)838-50-01

???? Eindwaardering EurobondPlus ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET EurobondPlus.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over EurobondPlus:

Datum Update nieuws
Juni 2023waaraan de EurobondPlus-makelaar is gekoppeld zwarte kern1000extraAlfa Assets GroepHandvat-GPAurora eerstBtoken-bankCrypton-makelaarHandelsimperiumHispamarktenLivingTradeFXMaximus HandelM MakelaarMMT InvesteringsgroepMijnHandelMMOne X GlobaalpoloinvestQSmart beperktSmartEnevitaSamenvattendUrustradeApollo Beheer y Vanki Handel, makelaars met een slechte reputatie en klachten van regelgevende instanties WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR! 

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”2121″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met EurobondPlus.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door EurobondPlus

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u EurobondPlus kunt rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik EurobondPlus rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is EurobondPlus oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat EurobondPlus oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is EurobondPlus betrouwbaar?

Nee. EurobondPlus is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van EurobondPlus?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor EurobondPlus?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

8 reacties op «Is EurobondPlus oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Belangrijke informatie antwoord

  Hallo vrienden, ik heb voor verschillende van deze bedrijven gewerkt, ik kan je vertellen dat ze een zeer grote groep zijn, en dat ze van makelaar veranderen omdat ze problemen hebben met de wet of te veel klachten hebben, de groep omvat in ieder geval al deze makelaars: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management (invest-apollo .co), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade en Vanki Trading

  Zoals je ziet zijn het allemaal makelaars met dezelfde kenmerken: geen regelgeving, veel klachten over fraude. Ik hoop snel terug te komen met meer informatie van de eigenaren, voor nu kan ik je vertellen om ver weg te blijven van een van deze bedrijven, omdat ik je vertelde dat ik voor deze groep oplichters werkte en zij zijn de ergste, ze denken alleen aan de klant zoveel mogelijk laten storten en alles stelen. Je zult nooit iets winnen. Het geld is niet eens geïnvesteerd, het is een volledig opgetuigd investeringsplatform. Ik heb met hen gewerkt, maar ik heb er veel spijt van, ik deed het omdat er in mijn land weinig banen zijn en ik geld nodig had om mijn gezin te voeden. Maar nadat ik met deze groep stelende wormen had gewerkt, realiseerde ik me dat ik niet langer betrokken kon zijn bij dat soort mensen. Ik hoop dat mijn bericht je helpt.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Informatie, bedankt voor het schrijven over EurobondPlus. Momenteel wordt deze makelaar als een SCAM beschouwd. Hij maakt deel uit van een georganiseerde criminele organisatie die verschillende makelaars gebruikt om al zijn klanten op te lichten: Alfa Assets Group, Apollo Management (invest-apollo .co), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade en Vanki Trading.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of kijk op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Nancy antwoord

  Ik kan niet opnemen, ik doe het verzoek en mijn geld komt nooit aan, wat kan ik doen, als ik e-mails heb en ik heb namen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hoi Nancy, bedankt voor je reactie op EurobondPlus. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 3. Rodrigo antwoord

  IK KAN OOK NIET MIJN GELD OPNEMEN WAT IK KAN DOEN, DIT IS DRINGEND

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rodrigo, bedankt voor je reactie op EurobondPlus. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 4. Ernesto antwoord

  Ze lieten zich nooit terugtrekken, ze hebben al mijn geld gehouden, ik heb hulp nodig

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Ernesto, bedankt voor je reactie op EurobondPlus. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen:
   CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *