✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET investeren in EVO Cryptos. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over EVO Cryptos zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteevocryptos.com
🏠 vennootschapEVOLUTIE KAPITAAL INVESTERING BEPERKT
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailsupport@EVO Cryptos.com
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende

⚠️ EVOLUTION CAPITAL INVESTMENT LIMITED staat in geen enkel bedrijfsregister vermeld en er zijn geen gegevens over de locatie. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

EVO Cryptos biedt geen verschillende accounts om te handelen.

Informatie op internet

Crypto-website

EVO Cryptos geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Definitieve waardering van EVO Cryptos ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET EVO Cryptos.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over EVO Cryptos:

Datum Update nieuws
Juni 2023Klacht tegen EVO Cryptos van FCA.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”5547″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door EVO Cryptos

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe EVO-crypto's te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik EVO Cryptos melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is EVO Cryptos oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat EVO Cryptos oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is EVO Cryptos betrouwbaar?

Nee. EVO Cryptos is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van EVO Cryptos?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er alternatieven (aanbevolen) voor EVO Cryptos?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is EVO Cryptos oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Lautaro antwoord

  Dit bedrijf is een hoax. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lautaro, bedankt voor het schrijven over EVO Cryptos. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *