✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Evo Movement is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over Evo Movement zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteevomovementinternacional.com – evomovement.site – evomovement.pro
🏠 vennootschapEVO BEWEGING INTERNATIONAAL
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresAv. Paseo de la Reforma 369, wijk Cuauhtémoc, burgemeesterskantoor van Cuauhtémoc, cp 06500, Mexico-stad
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 15 augustus 2021
BedrijfstypeMarketing- en trainingsinstrumenten

Bedrijf: Evo Movement is eigendom van EVO MOVEMENT INTERNACIONAL.

Locatie: Evo Movement vermeldt dat het zich in Mexico bevindt, een locatie die absoluut NIET AANBEVOLEN wordt. Als u besluit een hier gevestigd bedrijf te vertrouwen, moet u weten dat uw geld geen enkele vorm van bescherming geniet. Het is zeer riskant. Denk alstublieft twee keer na voordat u dit bedrijf vertrouwt.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Evo-beweging?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Evo Movement is een bedrijf dat marketing- en trainingstools voor ondernemers levert.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Evo Movement website

Hier laten we u een screenshot zien van de Evo Movement-website, namelijk evomovementinternacional.com. De opname is gemaakt in November 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +52 55 ​​​​4292 9727

Evo-bewegingsregulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Dit bedrijf plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat klanten van Evo Movement en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als het bedrijf slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Eindbeoordeling van Evo Movement ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Evo Movement en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze vermelden dat ze zich op een ZEER ONVEILIGE locatie bevinden

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Evo Movement, die zich toelegt op het aanbieden van marketing- en trainingsinstrumenten voor ondernemers, uit zijn bezorgdheid over het gebrek aan transparantie en veiligheid. De locatie in Mexico, die als een zeer onveilig gebied wordt beschouwd, roept vragen op over de bescherming van de klant. Bovendien duidt het ontbreken van informatie over de regelgeving erop dat het bedrijf opereert zonder toezicht van regelgevende instanties, wat reden tot zorg is.

In het licht van deze factoren is voorzichtigheid geboden bij het overwegen van Evo Movement als een optie.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over Evo Movement:

Datum Update nieuws
november 2023Klacht tegen Evo Movement CMVM financiële toezichthouder.

Voeg deze tekst alleen toe als deze op het bedrijf van toepassing is: Wij merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”1511″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Evo Movement.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Evo Movement

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Evo-beweging te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Evo Movement?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Evo Movement melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Evo Movement betrouwbaar?

Nee. Evo Movement is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) U bevindt zich in een land dat als onveilig wordt beschouwd 2) Het kent geen enkele vorm van regelgeving 3) De site dateert uit augustus 2021 en is dus relatief nieuw

Hoe geld terugkrijgen van Evo Movement?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

17 reacties op «Evo Movement: meningen en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Alie antwoord

  Gegroet, ik zou graag willen weten of dit van toepassing is op Evo Global

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Aliek, het is waarschijnlijk dezelfde hond met een andere halsband, het doel zal ook zijn om je op te lichten, wees voorzichtig. Als u de website of een e-mail heeft, kunnen wij u betere informatie geven en zullen we er een recensie over schrijven.

   Groeten.

 2. Jezus Antonio antwoord

  Hartelijk dank voor de analyse en voor uw hulp bij het terugkrijgen van mijn verloren kapitaal.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jezus, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 3. Valeria antwoord

  Ik stond op het punt om mee te doen, maar dankzij deze recensie denk ik dat het het beste is om dat niet te doen, daarnaast vroegen ze me om 3,500 met korting te geven om mee te doen en deel uit te maken van een team en eerlijk gezegd heb ik wat twijfels

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Valeria, bedankt voor je reactie op Evo Movement. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 4. Juliana Montilla antwoord

  Bedankt aan alle mensen die opmerkten dat Evo Movement een complete oplichterij was !! Ik kan het niet geloven!! Het is dat ik een kennis binnen heb en ik stond op het punt mijn geld hier in te voeren. Als ik alle opmerkingen van Juliana Montilla lees, realiseer ik me dat ze gewoon een leugen zijn. Nogmaals bedankt en groeten aan iedereen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juliana Montilla, bedankt voor je reactie op Evo Movement. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ainara Galera, Geweldig!!!, Heel erg bedankt voor het melden, we zijn erg blij dat je het hebt bereikt, wees nu voorzichtig als je opnieuw investeert, controleer de makelaars voordat je er een vertrouwt, hier hebben we ze bijna allemaal, u kunt uw recensie lezen.

   Voor anderen die hun geld terug willen krijgen, moeten ze proberen om met onze chat te praten of op deze link te klikken: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten en veel geluk.

  • Carla antwoord

   Hoi hoe gaat het? hoe heb je het gedaan? Ik heb mij afgelopen zaterdag bij hen “geregistreerd” en kwam er gisteren achter dat het oplichters zijn 🙁 maar ze weigeren mij geld terug te geven

 5. Bruno antwoord

  Evo moment is geen bedrijf, het is gewoon een beweging van pinnen, die samenwerken met im academy dat wil zeggen of het een soort bedrijf of juridische academie is... evomomet maakt toevallig alleen een werkteam, meer niet

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Bruno, bedankt voor je reactie op Evo Movement. Deze makelaar / school is een SCAM (het is gerelateerd aan IM ACADEMY, wat een andere zwendel is) deze cursussen zijn nutteloos. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld van je krijgen met leugens, ze sturen je uiteindelijk naar een geallieerde makelaar waar de operaties niet echt zijn, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en houden ze het

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

 6. ana antwoord

  Bedankt voor de informatie, ik heb een uitnodiging ontvangen om deel uit te maken van EVO en hoe ik nieuw ben en geen ervaring heb, de informatie die ik in de review heb beoordeeld, heeft me veel geholpen.

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Ana, we zijn blij dat het zo is, wees voorzichtig met deze SCAM.

   Groeten.

 7. Agustin antwoord

  Heel erg bedankt voor deze review, ik was benieuwd naar deze beweging van ondernemers

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Agustin, bedankt voor je reactie op Evo Movement. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld komt niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen:  CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *