✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Vraagt ​​u zich af of het bedrijf Finance Experts veilig is om in te investeren? In deze sectie geven wij u onze gedetailleerde evaluatie. Mis onze volledige analyse niet om alle informatie te krijgen die u nodig heeft!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie zien over Finance Experts en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitefinanciënexpertsltd.com
🏠Bedrijf *​Het wordt niet vermeld
verordeningHet is niet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈Platformeigen platform
📌Adres​Verenigd Koninkrijk
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 15 juli 2022
BedrijfstypeBemiddelaar in fonds- en beleggingsbeheer

Bedrijf:
🚨 Finance Experts vermeldt niet van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merken een duidelijk gebrek aan transparantie

locatie:
🚨 Hoewel het bedrijf beweert in het Verenigd Koninkrijk gevestigd te zijn, bestaan ​​er twijfels over de juistheid van deze verklaring.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat zijn financiële experts?

Na een zorgvuldige analyse van de website van het bedrijf hebben we vastgesteld dat Finance Experts fungeert als een makelaar in fonds- en beleggingsbeheer.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

FINANCIËLE EXPERTS-website

Hier laten we u een screenshot zien van de Finance Experts-website, namelijk financeexpertsltd.com. De opname is gemaakt in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Nadat u een grondige websiteanalyse heeft uitgevoerd:

📞 We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: Er is er geen.

📧 We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

Regeling financiële deskundigen

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

La het weglaten van details over regelgeving van de makelaar doet ernstige twijfels rijzen over de betrouwbaarheid ervan. Een niet-gereguleerde makelaar stelt beleggers bloot aan aanzienlijke risico's omdat zij geen wettelijke bescherming hebben. Voordat u belegt, is het essentieel om ervoor te zorgen dat de makelaar goed wordt gereguleerd en onder toezicht staat van de bevoegde autoriteiten.

???? Eindoordeel van financiële experts ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Finance Experts en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Het geeft aan dat het zich bevindt op een plaats die als veilig wordt beschouwd, zoals het Verenigd Koninkrijk, maar er zijn twijfels over de juistheid van deze verklaring, die een poging zou kunnen zijn om klanten te misleiden.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is door verschillende financiële toezichthouders aan de kaak gesteld (in dit geval de CNMV, Nationale Commissie voor de Effectenmarkt). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Pas op voor financiële experts! 🚨 Deze makelaar, die zich toelegt op fonds- en beleggingsbeheer, beweert gevestigd te zijn in het Verenigd Koninkrijk, een plaats die als veilig wordt beschouwd. Er bestaan ​​echter ernstige twijfels over de juistheid van deze bewering, die een poging zou kunnen zijn om klanten te misleiden. Het gebrek aan transparantie over uw werkelijke locatie is een belangrijke rode vlag die niet over het hoofd mag worden gezien.

Regelgeving is een ander cruciaal punt. Finance Experts zegt niets over de regelgeving, wat erop wijst dat het opereert als een niet-gereguleerd bedrijf. Dit gebrek aan toezicht door de toezichthouder is alarmerend, omdat het de ernst en duidelijkheid van het bedrijf in termen van naleving van de sectorregelgeving in twijfel trekt. Zonder goede regelgeving worden beleggers blootgesteld aan veel grotere risico's.

Bovendien is het essentieel om te onthouden dat Finance Experts is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders, waaronder de CNMV (Nationale Commissie voor de Effectenmarkt). Deze beschuldigingen onderstrepen de noodzaak om uiterst voorzichtig te zijn bij het overwegen van een investering bij dit bedrijf. De ontbreken van informatie over de moederentiteit waartoe zij behoort Het weerspiegelt ook een zorgwekkend gebrek aan ernst en transparantie, wat beleggers ertoe zou moeten aanzetten hun beslissing om deze makelaar te vertrouwen te heroverwegen.

🚨🚨 Samenvattend blijkt uit onze evaluatie dat dit bedrijf niet voldoet aan de vereiste ernst- en veiligheidsnormen. Wij raden u aan voorzichtig te zijn bij het overwegen van enige vorm van financiële transactie met haar. 🚨🚨

updates

➡️ Nieuws over financiële experts:

Datum Update nieuws
kan 2024Klacht tegen financiële experts van financiële toezichthouder CNMV, Nationale Commissie voor de Effectenmarkt

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Finance Experts.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door financiële experts

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe financiële experts te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Finance Experts?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik financiële experts rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Zijn financiële experts betrouwbaar?

Nee. Finance Experts is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: Er wordt ten onrechte vermeld dat het zich in het Verenigd Koninkrijk bevindt. Er staat niet dat het gereguleerd is of tot welk bedrijf het behoort. Dat meldt toezichthouder CNMV, Nationale Securities Market Commission.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van financiële experts?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Financiële experts: meningen en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Dylan antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Dylan, bedankt voor het schrijven over Finance Experts. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *