✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in Finflow-X. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten wij u essentiële informatie over Finflow-X zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitefinflow-x.com – finflow-x.io
🏠 vennootschapOnbekende
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresBahnhofstrasse 37, 8001 Zürich, Zwitserland (vals)

⚠️ Finflow-X komt in geen enkel register voor en het gepubliceerde adres komt met geen enkel financieel bedrijf overeen. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we verder met het analyseren van de soorten accounts die Finflow-X aanbiedt. In dit geval zien we dat het 5 verschillende soorten accounts aanbiedt:

Account typeMinimale eerste storting
basis-€1500
Plata€25,000
Goud€50,000
Platina€150,000
VIP-

Informatie op internet

finflow x-website

Finflow-X geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, activacalculator, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • + 441903497009
 • + 14372661221
 • + 61370436079
 • + 32460242019
 • + 34960408985

???? Eindoordeel Finflow-X ????

Eindelijk, en in een paar woorden, Onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Finflow-X.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Finflow-X:

Datum Update nieuws
Augustus 2023Klacht tegen Finflow-X FINMA.
september 2023Klacht tegen Finflow-X CNMV.
oktober 2023Klacht tegen Finflow-X FINMA.

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van Finflow-X? Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Finflow-X

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u Finflow-X rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Finflow-X melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Finflow-X een oplichterij – is het een oplichterij?

Ja, wij zijn van mening dat Finflow-X oplichting is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeiden dat ze hun kapitaal niet konden opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Finflow-X betrouwbaar?

Nee. Finflow-X is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Finflow-X?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Finflow-X?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

24 reacties op «Is Finflow-X oplichterij? Meningen»

 1. Montse antwoord

  Hice una tranferencia para una operacion en el mes de agosto a una cuenta de Francia y el dinero no aparece!
  Hace 15 días que han dejado de responder a mis @ y des de agosto hasta ahora han cambiado tres veces de dominio .com, .io, .co
  Supongo que la proxina vez que cambien ya no podré contactar con ellos!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hola Montse, gracias por comentar sobre Finflow-X. En la actualidad se le considera una ESTAFA. La FINMA (El Regulador Financiero de Suiza) ha puesto una alerta sobre ellos, por no tener la regulación para realizar su actividad (Zie FINMA-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.