✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het FUNDEDXAM-bedrijf een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf is. Lees onze volledige analyse voor alle details!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over FUNDEDXAM zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitefundedxam.com
🏠 vennootschap*Vermeldt deel uit te maken van Exam Capital LLC
verordeningEr wordt niet vermeld dat het gereguleerd is
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adres5Q4H+PP8, POBox 1510, Saint Vincent en de Grenadines
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2023-04-19
BedrijfstypeMakelaar in goud, grondstoffen, indices en cryptocurrencies

Bedrijf: ⚠️ FUNDEDXAM is eigendom van Exam Capital LLC.

Locatie: ⚠️ DIGITALELITEMARKETS vermelden dat ze zich in Saint Vincent en de Grenadines bevinden, een locatie die absoluut NIET AANBEVOLEN wordt. Als u besluit een hier gevestigd bedrijf te vertrouwen, moet u weten dat uw geld geen enkele vorm van bescherming geniet. Het is zeer riskant. Denk alstublieft twee keer na voordat u dit bedrijf vertrouwt.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is FUNDEDXAM?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen FUNDEDXAM is een makelaar in goud, grondstoffen, indices en cryptocurrencies.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

website

Hier laten we u een screenshot zien van de FUNDEDXAM-website, namelijk fundedxam.com. De opname vond plaats in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

* FUNDEDXAM-verordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie, omdat hij absoluut niets vermeldt over de regelgeving. Wat houdt dit in? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Dit betekent dat klanten en al hun geld geen enkele bescherming genieten. Als de makelaar slechte bedoelingen heeft, is de kans groot dat u niets kunt doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? FUNDEDXAM eindwaardering ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van FUNDEDXAM en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze vermelden dat ze zich op een ZEER ONVEILIGE locatie bevinden, Saint Vincent en de Grenadines

verordening: Ze zeggen niets over hun regelgeving, wat impliceert dat we te maken hebben met een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel. Wat gaat u doen als u contact met hen moet opnemen voor een noodgeval? Wees alsjeblieft heel voorzichtig.

Dit bedrijf maakt niet bekend van welke entiteit het deel uitmaakt, wat duidt op een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Dit bedrijf biedt een beloning tot 80% die nep lijkt.

FUNDEDXAM presenteert zichzelf als een makelaar in goud, grondstoffen, indices en cryptocurrency, maar vermeldt dat het gevestigd is in Saint Vincent en de Grenadines, een rechtsgebied dat als zeer onveilig wordt beschouwd. Het gebrek aan informatie over de regulering ervan doet vermoeden dat we te maken hebben met een niet-gereguleerd bedrijf, wat ernstige vragen oproept over de transparantie en ernst ervan. Bovendien biedt het bedrijf geen enkel contactmiddel, wat alarmerend is als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen. Dit gebrek aan toegankelijkheid is een belangrijke rode vlag en vereist uiterste voorzichtigheid.

Bovendien maakt FUNDEDXAM niet bekend tot welke entiteit het behoort, wat wijst op een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie. Het bedrijf biedt ook een beloning tot 80% aan, een belofte die te mooi lijkt om waar te zijn en de twijfels over de legitimiteit ervan vergroot.

🚨🚨 Conclusie: Deze waarschuwingssignalen geven aan dat elke zakelijke relatie met FUNDEDXAM zeer zorgvuldig moet worden geëvalueerd.. 🚨🚨

updates

Nieuws over FUNDEDXAM: Er zijn geen updates over FUNDEDXAM.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met FUNDEDXAM.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door FUNDEDXAM

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe FUNDEDXAM te rapporteren

Als u niet tevreden bent met de dienstverlening van het bedrijf en een klacht wilt indienen, kunt u in de sectie Veelgestelde vragen hieronder vinden hoe u dit het beste kunt doen.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor FUNDEDXAM?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik FUNDEDXAM rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is FUNDEDXAM betrouwbaar?

Nee. FUNDEDXAM is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: er wordt vermeld dat het gevestigd is in Saint Vincent en de Grenadines, een locatie die ten zeerste wordt afgeraden voor investeerders. Uw gebrek aan vermelding van de regelgeving is een zorgwekkend feit. Voor uw financiële welzijn moet u wegblijven.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van FUNDEDXAM?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «FUNDEDXAM: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Victor antwoord

  Ik heb goede dingen over ze gehoord, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Victor, bedankt voor het schrijven over FUNDEDXAM. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *