✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Fusion Markets. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Fusion Markets zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitefusionmarkets.com
🏠 vennootschap*Fusion Markets Pty Ltd
verordeningASIC-VFSC
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMetaTrader4
📌 AdresNiveau 10/627 Chapel St South Yarra VIC 3141, Australië – Govant Building, BP 1276 Port Vila, Vanuatu

⚠️ Fusion Markets is eigendom van Fusion Markets Pty Ltd, het bedrijf wordt gereguleerd door twee instanties die als onveilig worden beschouwd. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die Fusion Markets aanbiedt, in dit geval zien we dat het 2 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Nul$0
Tijdloos$0

Informatie op internet

Fusion Markets-website

Fusion Markets geeft een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, activacalculator, grafieken, persoonlijke ervaringen, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

+61 3 8376 2706

???? Fusion Markets Eindwaardering ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Fusion Markets.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Fusion Markets:

Datum Update nieuws
juli 2023Klacht tegen Fusion Markets van CNMV.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”5759″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Fusion Markets.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Fusion Markets

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe fusiemarkten te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Fusion Markets rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Fusion Markets oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Fusion Markets oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Fusion Markets betrouwbaar?

Nee. Fusion Markets is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Fusion Markets?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Fusion Markets?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «Is Fusion Markets oplichterij? 2023 beoordelingen»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose, bedankt voor je reactie op Fusion Markets. Momenteel wordt het beschouwd als SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteiten uit te voeren (Zie CNMV-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 1. Federico Teruel antwoord

  Ik probeer het geld op te nemen, op het moment dat ze me bellen om het niet te doen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Federico Teruel, bedankt voor je opmerking over Fusion Markets. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om je te beroven, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en ze houden het.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *