✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in winstgevende markten. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Gainful Markets zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitegainfulmarkets.com – winstgevende-markten.com
🏠 vennootschapOnbekende
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresGustav Mahlerplein 109 1082 MS Amsterdam, Nederland – One Raffles Quay, Singapore 048583, Singapore (nep)

⚠️ Gainful Markets vermeldt niet de wettelijke naam van het bedrijf dat het exploiteert en de gepubliceerde adressen komen niet overeen met een financieel bedrijf. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die Gainful Markets aanbiedt, in dit geval zien we dat het 7 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Standaard$250
Brons$3.500
Zilver$10.000
Tijdloos goud$25.000
Platinum $50.000
Pro $100.000
VIP $250.000

Informatie op internet

Winstgevende Markten Website

Gainful Markets biedt een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • 31303690673
 • 6531258960
 • 442030972750

???? Eindwaardering winstgevende markten ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Winstgevende Markten.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over winstgevende markten:

Datum Update nieuws
Juni 2023Klacht tegen Winstgevende Markten van CNMV.
september 2023Klacht tegen Winstgevende Markten van FSMA.
november 2023Klacht tegen Winstgevende Markten van AMF

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7288″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door winstgevende markten

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe winstgevende markten te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik winstgevende markten rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Gainful Markets oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Gainful Markets oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Gainful Markets betrouwbaar?

Nee. Gainful Markets is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Gainful Markets?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Gainful Markets?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

16 reacties op «Is Gainful Markets oplichterij? Opinies van 2023»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Carolina Insúa, bedankt voor uw reactie op Gainful Markets. Deze makelaar is een SCAM. Het AMF (de Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en het niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 1. ANONIEM, naam schrijver bekend bij de redactie antwoord

  FSMA heeft dit bedrijf gemeld, wees voorzichtig.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ANONIEM, bedankt voor het schrijven over Gainful Market. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De FSMA (Financiële Toezichthouder van België) heeft hen een waarschuwing opgelegd wegens gebrek aan regelgeving en wegens het misleiden van hun cliënten (Zie FSMA-link).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Martín, bedankt voor je reactie op Gainful Markets. Het wordt momenteel beschouwd als een SCAM. De FSMA (de financiële toezichthouder van België) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteit uit te oefenen (Zie FSMA-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose, bedankt voor je reactie op Gainful Markets. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (financiële toezichthouder van Spanje) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 2. Maria Sileïde antwoord

  Hallo, ik denk dat dit bedrijf Gainfulmarkets oplichterij is. Ik heb in dit bedrijf geïnvesteerd en nu het tijd is om de investering terug te trekken, reageert de financieel adviseur niet op mijn e-mails, en ook niet op de ondersteuning van de Gainfulmarkets-pagina.
  Hoe weet ik of de handelsrekening/mijn belegging echt of nep is?
  Waar moet ik de adviseur melden die mij de e-mails heeft gestuurd?
  Hoe weet ik waar mijn geld is?

  Bedankt team aanbevolen makelaars, com

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maria, ze houden het geld zoals ze het ontvangen en ze schrijven het nummer dat je hebt verzonden op een demo-account, waarmee je denkt dat je je echte geld gebruikt, maar zo is het niet, ze keren niet terug het geld of de winst sinds Deze bestaan ​​niet en het is zeer waarschijnlijk dat ze je zullen vragen om een ​​percentage van het geld te betalen om je geld vrij te geven. Trap niet in hun leugens, ze willen alleen maar meer van je stelen.

   Bedankt voor het schrijven over GAINFUL MARKETS. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. ANONIEM antwoord

  HALLO MIJN VRAAG IS: IS ER EEN MANIER OM DE AANBETALINGEN TE TERUGKRIJGEN? ZE HEBBEN MIJ VOOR DE SLAG GEDAAN EN ZE BELDEN MIJ ELKE DAG OM MIJ TE DRUKKEN, IK HEB EINDELIJK MEER DAN 2000 INVESTEERD EN NU WILLEN ZE MIJ NIETS TERUG GEVEN. WAT ZE TEGEN MIJ ZEGGEN, KLINKT ALS EEN LEUGEN.

  IEMAND HELP ME ALSTUBLIEFT HET IS GELD DAT ZE MIJ VERZEKERDEN DAT IK HET ZOU VERMENIGVULDIGEN EN NU ZULLEN ZE MIJ NIETS LATEN TERUGNEMEN. HULP.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ANONIMA, als je je geld terug wilt krijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. Angeles antwoord

  Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Angeles, bedankt voor het schrijven over Gainful Markets. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Monica

    Ik raad geen winstgevende markt aan. In mijn geval zou de aanbetaling € 251 zijn, maar wat ik betaalde was € 290 van een Chinees bedrijf genaamd colourful, dat niet-bestaande e-mails heeft en zich toelegt op metalen onderdelen. Ik probeer het geld op te nemen en ze laten me niet zeggen wat ik moet blijven investeren of meer geld moet inleggen. En dan veel vreemde dingen op een dag probeer je contact met ze op te nemen en er is geen e-mail andere dagen ja, ik had een adviseur en een andere dag een andere, zonder mijn toestemming maken ze bewegingen terwijl ik mijn identiteit niet eens heb geverifieerd, ik heb er geen contract... Ik heb mijn bank en de consumptie van mijn gemeentehuis geraadpleegd en ze zeggen dat mijn geld verloren is en dat ik het voor de goede orde rapporteer

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Monica, bedankt voor het schrijven over Gainful Markets. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

    Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

    Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

    Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *