✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in mei 2024 door Pedro Martínez González

Opmerkingen over Galore Pro

In deze sectie we zullen de makelaar analyseren Galerij pro (ook wel galore.pro genoemd), is een Forex-, Cryptocurrency- en CFD-makelaar. Is Galore Pro echt aan te raden om een ​​investering te doen? Of kan je beter niet investeren bij dit bedrijf? ⛔ Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen. ✅

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom we een recensie hebben geschreven over Galore Pro. Het is omdat we enkele berichten hebben ontvangen van klanten met vragen over het bedrijf, en we denken graag dat onze recensiepagina investeerders helpt door belangrijke informatie over het bedrijf te verstrekken, die we bekend maken informatie die elke belegger zou moeten weten alvorens te beslissen om al dan niet te beleggen bij een beleggingsmaatschappij.

We voeren deze review en beoordeling uit, omdat we verschillende berichten en opmerkingen krijgen over de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. ¿U bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? Laat een reactie achter als reactie op zorgen van klanten.

Krijg je geld terug - wij helpen je

We voeren deze review en beoordeling uit, omdat we verschillende berichten en opmerkingen krijgen over de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. ¿U bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? Laat een reactie achter als reactie op zorgen van klanten.

Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

✅De makelaar vermeldt onderdeel te zijn van: ITMSolutions LLC.

✅ Met betrekking tot uw ubicación, de makelaar vermeldt gevestigd te zijn in: Saint Vincent en de Grenadines.

✅ Als we analyseren de regulering van de makelaar: ze vermelden niets over het zijn van een gereguleerde makelaar, waardoor we denken dat het een niet-gereguleerde makelaar is.

📌 onthouden: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaarsomdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar het is erg riskant. 📌

Als we nu verder gaan met analyseren accounttypes aangeboden door Galore Pro, hebben we gemerkt dat het 4 . biedt verschillende soorten accounts / abonnementen: Educatief account, standaardaccount, premiumaccount en Galore PRO VIP-account. We laten een afbeelding achter met wat informatie over elk type account.

Educatief account: minimale eerste storting van $250, vaste spreads, hefboomwerking tot 1: 100, geen commissies.

Standaardaccount: minimale eerste storting van $2.500, vaste en variabele spreads, hefboomwerking tot 1:150, geen commissies.

Premium account: minimale eerste storting van $15.000, vaste en variabele spreads, leverage tot 1:200, accountmanager, PRIME contracten, tot 100% extra bonus.

Galore PRO VIP-account: minimale eerste storting van $40.000, vaste en variabele spreads, hefboomwerking tot 1:400, accountmanager, PRIME-contracten, tot 200% extra bonus, waarschuwingen en signalen, expresoverschrijvingen.

Galore Pro-accounttypen
Galore Pro-accounttypen

In de volgende afbeelding kunt u meer informatie vinden over de soorten rekeningen. Klik hier om de afbeelding op volledige grootte te zien.


Las platformen om te bedienen die Galore Pro-aanbiedingen zijn: eigen platform y MT4.

We gaan nu verder met het analyseren van de verschillende bronnen en hulpmiddelen voor handelaren die Galore Pro op zijn website biedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp die op de website worden geboden, een goed punt kunnen zijn in het voordeel van de makelaar.

Galore Pro-website
Galore Pro-website

Galore Pro biedt de volgende hulpmiddelen of middelen aan handelaren of geïnteresseerden: informatie over de diensten die het aanbiedt, uitleg van enkele belangrijke concepten, niet echt veel meer dan dit.

Krijg je geld terug - wij helpen je

| Overige informatie over Galerij pro |

We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken.

Website: galore.pro

Número de Telefono: + 44 151 947 0674

Email: [e-mail beveiligd]

>>> Beoordeling aan Galerij pro <<

Eindigend met deze sectie, naar onze mening Geloven wij dat het bedrijf Galerij pro is betrouwbaar? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen?

Na analyse raden we aan voorzichtig te zijn, aangezien het een makelaar is die niet gereguleerd is en zich in een zeer onveilig land bevindt voor dit soort acties, bovendien vinden we bij het zoeken naar beoordelingen over Galore Pro er veel die negatief en vermaken over deze makelaar. We raden aan om voorzichtig te zijn.

⛔ Let op ⛔ : in februari 2021 CONSOB toegevoegd Galerij pro op uw lijst van frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔
➡️ Link naar CONSOB's waarschuwing van februari 2021 ⚠️

⛔ Let op ⛔ : in mei 2021 FSMA (België) toegevoegd Galerij pro op uw lijst van frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔
➡️ Link naar FSMA mei 2021 Waarschuwing ⚠️

⛔ Let op ⛔ : In september 2023 heeft BAFIN hieraan toegevoegd Galerij pro op uw lijst van frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔
➡️ Link naar de waarschuwing van BAFIN van september 2023 ⚠️

We raden altijd aan om alleen samen te werken met goed gereguleerde bedrijven, is het niet beter om de bescherming van een goede toezichthouder te hebben? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen?

U moet begrijpen dat een van de weinige maatregelen die het geld van de klant echt waarborgen, de regulering van de makelaar is, dat wil zeggen, het is waarschijnlijk het belangrijkste bij elke makelaar; DAT HET EEN GOEDE REGELGEVING HEEFT, LAAT JE NIET VOOR DE Dwaas. Goede regelgeving houdt in dat er een instantie is waar klanten bij misverstanden of problemen terecht kunnen.

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet correct? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen, u kunt ook een reactie op onze website achterlaten met uw ervaring als u klant bent van de makelaar.

We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen.

[democratie id=”968″]
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «Galore Pro: beoordeling en opmerkingen»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Pablo, bedankt voor je reactie op Galore Pro. Deze makelaar is een SCAM. De Bafin (Duitse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en het niet gereguleerd zijn (Zie link BAFIN). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 1. Diego antwoord

  Ze misleiden je om meer te storten, zoveel als je kunt en als dit eenmaal is gedaan, doen ze een slechte investering en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt. Helaas heb ik een heel slechte ervaring gehad, ik ben alles kwijt wat ik had en ik wil niet dat het iemand anders overkomt

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Diego, bedankt voor het delen van uw ervaring met Galore Pro. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *