✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in mei 2024 door Pedro Martínez González

gfemarkets beoordelingen

Analyse op GFE-markten

➡️ In deze sectie zullen we analyseren GFE-markten (ook wel genoemd met de naam: gfemarkets.com), Het gaat over een Forex-, cryptovaluta- en CFD-makelaar. Is GFE Markets echt aan te raden om een ​​investering te doen? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over GFE Markets ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is GFE Markets een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

 • ❌ GFE Markets vermeldt deel uit te maken van GFE Beheer Ltd.
 • ❌ Wat betreft de locatie, het bedrijf is gevestigd in Saint Vincent en de Grenadines.
 • ❌ Als we hun veiligheid analyseren, merken we op dat GFE Markets geen enkele regelgeving vermeldt.

LET OP: GFE Markets is een makelaar NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes aangeboden door GFE Markets, in dit geval hebben we geen informatie gevonden die het bestaan ​​ervan aangeeft.

La platform om te werken dat GFE Markets gebruikt is: eigen platform.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die GFE Markets op haar website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

gfemarkets-website
GFE Markets-website

GFE Markets biedt de volgende hulp of bronnen aan handelaren of geïnteresseerde partijen: een uitleg van de diensten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, FAQ-sectie, niet veel anders.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op GFE-markten

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

 • 🌏 Website: gfemarkets.com
 • 📞 Telefoonnummer: heeft geen
 • 📧 E-mail: contact via het formulier op de website

Je vraagt ​​je misschien af waarom we GFE Markets beoordelen. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan GFE-markten

Om deze sectie te beëindigen, naar onze mening: geloven we dat het bedrijf GFE Markets betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? Analyse van 2022

❌ Na beoordeling van dit bedrijf, raden we u aan voorzichtig te zijn: (1) het is een illegaal bedrijf (niet gemachtigd om geld te ontvangen of nieuwe klanten te accepteren), (2) we denken dat het is opgericht om geld van mensen aan te nemen door middel van bedrog en vallen. (3) Het is niet erg transparant, omdat het geen juridische informatie over het bedrijf biedt, het toont geen gegevens over zijn registratie of de echte locatie van zijn kantoren. (4) Bovendien ontbreekt het aan regelgeving (het is een niet-gereguleerd bedrijf).


In het kort: Wees heel voorzichtig met dit soort bedrijven. we raden het niet aan.

AANDACHT!: in november 2022 FSMA toegevoegd aan GFE Markets op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

AANDACHT!: in juli 2023 BAFIN toegevoegd aan GFE Markets op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar BAFIN's ⚠️ Juli 2023 Waarschuwing


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”5017″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

8 reacties op «GFE-markten: beoordelingen en recensies»

 1. ANONIEM, naam schrijver bekend bij de redactie antwoord

  BAFIN heeft dit bedrijf aan de kaak gesteld, wees voorzichtig.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ANONYMOUS, bedankt voor het schrijven over GFE Markets. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De BAFIN (Duitse financiële toezichthouder) heeft hen een waarschuwing gegeven wegens gebrek aan regelgeving en voor het misleiden van hun klanten (Zie link BAFIN).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luca, bedankt voor je reactie op GFE Markets. Momenteel wordt het beschouwd als SCAM. De FSMA (de Belgische financiële toezichthouder) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteit uit te voeren (Zie FSMA-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Simonon, bedankt voor je reactie over GFE Markets. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en dat ze het houden.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Julio Ramírez antwoord

  goedemorgen, ik kan geen vrienden terugtrekken, gfe markets heeft mijn geld

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Julio Ramírez, bedankt voor je reactie over GFE Markets. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en dat ze het houden.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *