✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in september 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in Go4rex. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Go4rex zien en vertellen we waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitego4rex.com
🏠 vennootschapFX Capital Ltd en Karjuk Ltd
verordeningFSA (Seychellen)
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMetaTrader 4 (MT4)
📌 AdresSuite C, Orion Mall Palm Street, Victoria Mahe, Seychellen

⚠️ Go4rex is eigendom van FX Capital Ltd, het bedrijf bevindt zich op de Seychellen, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf is gevestigd op een zeer onveilige plek, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die Go4rex aanbiedt, in dit geval zien we dat het 5 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Basico$250
Bronce$1.000
Plata$2.500
Goud$10.000
Platina$25.000

Informatie op internet

Go4rex-website

Go4rex geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, een educatief gedeelte, woordenlijst, vermogensindex, marktnieuws hoewel in het Engels, economische kalender ook in het Engels, waarschuwingen, enkele financiële rekenmachines, niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • Argentinië, Buenos Aires +541152190320
 • Chili, Santiago +56229381506
 • Colombia, Bogota +5715086171
 • El Salvador, San Salvador +50321131757
 • Mexico, Mexico-Stad +525541703865
 • Panama+5078337905
 • Paraguay +59598005410012
 • Peru, Lima +5117063278
 • Verenigd Koninkrijk +442038078564
 • Uruguay +5984054565

???? Go4rex eindbeoordeling ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Go4rex.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Go4rex-videobeoordeling

updates

Nieuws over Go4rex:

Datum Update nieuws
Juni 2022Klacht tegen Go4rex van financiële toezichthouder: Superintendency of Banks (Financial Regulator van Ecuador).
Augustus 2022We krijgen een groot aantal berichten van klanten van Go4rex die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van Go4rex? Wat is jouw ervaring geweest?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Go4rex.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Geld claimen dat is opgelicht door Go4rex

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe te rapporteren? go4rex

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Go4rex melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Go4rex een scam – is het scam?

Ja, wij zijn van mening dat Go4rex Scam is. We hebben berichten ontvangen van klanten die melden dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Go4rex betrouwbaar?

Nee. Go4rex is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Go4rex?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Go4rex?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

783 reacties op «Go4rex: beoordeling en recensies»

 1. JOSE POIP antwoord

  HOLA SOY JOSE, ME CONTACTARON PARA INVERTIR Y DEPOSITE Y LUEGO A LA SEMANA LLAMA UN SUPUESTO ANALISTA RAÚL LAGOS, ESTAFADOR DE PROFESIÓN, COMO ME NEGUÉ , ME DEJARON DE LLAMAR Y DEJARON LA CUENTA TIRADA , SOLICITE EL REEMBOLSO Y SALEN QUE TENGO QUE CUMPLIR CON LOS SIG;
  TÉRMINOS Y CONDICIONES DE BONIFICACIÓN .

  Conozca todas nuestras bonificaciones oficiales y nuestros programas de recompensas

  A menos que se indique lo contrario, por escrito en el Sitio de la Compañía, será un término estándar de todos y cada uno de los Bonos que, para realizar un retiro, el Cliente deberá realizar un volumen total de operaciones (en Lotes Estándar) de al menos 10 % del monto total de la Bonificación que se le otorgó (el “Volumen necesario de Retiro”). El volumen de negociación requerido debe realizarse dentro de los 45 días.
  Para evitar cualquier duda, el método de cálculo antes mencionado deberá cumplir con el siguiente ejemplo: (Bonificación total otorgada al Cliente / 10) = Cantidad de puntos de negociación requeridos mientras que cada punto de negociación equivale a 1 lote de negociación estándar.Una vez se haya alcanzado el volumen necesario para el retiro, los retiros se realizarán de acuerdo a los T&C del Sitio. En cualquier caso en el que el Cliente no haya realizado dicho volumen de retiro en su totalidad, el cliente no será elegible para el monto de beneficio parcial y/o de bonificación que haya alcanzado.
  ASÍ QUE ESTO NUNCA SE COLPLE ASI QUE ESTOS ESTAFADORES HIJO DE SU PUTA MADRE ,ME ROBARON EL DINERO, Y ESPERO QUE LAS AUTORIDADES TOMEN CARTAS EN EL ASUNTO POR ESTOS LADRONES

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hola JOSE, muchos de nuestros usuarios han recuperado su dinero, deja que valoren tu caso. Ellos, por desgracia, nunca devuelven el dinero que ingresan de sus clientes, lo debes recuperar tu mismo por otra vía, son un fraude, las ganancias las crean ellos de manera artificial y después te piden un rescate por tu propio dinero, las crean ellos y el dinero nunca te lo devolverán, aunque pagues lo que dicen, es una estafa más.

   Bedankt voor uw commentaar op Go4rex. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Om je geld terug te krijgen, probeer onze chat of deze link: CLAIM JE GELD, WE ZULLEN JE HELPEN

   Groeten.

 2. Carlo Pavón antwoord

  Hallo, ik ben Carlos uit Ecuador. Dit zijn oplichting. Stort in eerste instantie 3000 dollar. Na een week had ik een winst van 300 dollar die teruggestort werd op mijn rekening in Ecuador. Later hebben ze twee investeringsbewegingen gemaakt in Amazon en Aplle en ze vertelden me dat ik 18.000 dollar moest investeren om een ​​winst van 14.000 te krijgen, aangezien ik die niet had, gaven ze me een lening van 16.400. Maar toen ze zagen dat de winsten omhoog gingen, overtuigden ze mij om zoveel mogelijk te storten. Ik heb een lening verstrekt en heb $12.000 kunnen plaatsen. Nu letten ze niet langer op mij en geven ze geen antwoord meer. Ik denk dat ze mij ook al hebben opgelicht. Dit zijn criminelen.

  Ik denk dat het onze schuld is dat we dit soort bedrijven niet eerder hebben geraadpleegd.

  groeten

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Carlos, veel van onze gebruikers hebben hun geld teruggevorderd, laat ze uw zaak beoordelen. Helaas geven ze nooit het geld terug dat ze van hun klanten ontvangen, je moet het zelf op een andere manier terugkrijgen, ze zijn oplichters, ze creëren de winst kunstmatig en dan vragen ze je om losgeld voor je eigen geld, ze creëren ze en ze zullen je nooit je geld teruggeven, ook al betaal je wat ze zeggen, het is weer een oplichterij.

   Bedankt voor uw commentaar op Go4rex. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Om je geld terug te krijgen, probeer onze chat of deze link: CLAIM JE GELD, WE ZULLEN JE HELPEN

   Groeten.

 3. Flavio Pineda antwoord

  Hallo, ik ben Flavio uit Ecuador, ik vertel je dat ik US$20.000 in Go4rex heb geïnvesteerd en dat ik mijn geld niet terug kan krijgen. Elke dag bellen ze mij om 17.000 dollar extra te investeren voor een transactie die ik met Google-aandelen heb gedaan.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Flavio, het is allemaal oplichterij, ze proberen je meer geld op te lichten, ze geven het geld aan niemand terug, geloven geen woord, de persoon die je belt, rekent een commissie voor het stelen van je geld en ze weten het, ze gespecialiseerd in het misleiden van mensen tot het plegen van fraude.

   Groeten.

 4. pedro antwoord

  Laten we allemaal samen een aanklacht indienen en kijken of het mogelijk is. De regering zal ons steunen als ze beseffen dat dit een misdaad is die Interpol moet aanpakken.

  Nu gebruiken ze het platform dat de president promoot voor hun fraude.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Pedro, veel van onze gebruikers hebben hun geld teruggevorderd, laat ze uw zaak beoordelen. Helaas geven ze nooit het geld terug dat ze van hun klanten ontvangen, je moet het zelf op een andere manier terugkrijgen, ze zijn oplichters, ze creëren de winst kunstmatig en dan vragen ze je om losgeld voor je eigen geld, ze creëren ze en ze zullen je nooit je geld teruggeven, ook al betaal je wat ze zeggen, het is weer een oplichterij.

   Bedankt voor uw commentaar op Go4rex. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Om je geld terug te krijgen, probeer onze chat of deze link: CLAIM JE GELD, WE ZULLEN JE HELPEN

   Groeten.

 5. Gonzalo Vasquez Toledo antwoord

  Hallo, ik viel ook voor de zwendel, ik heb 100 dollar gestort en ze willen mijn geld niet teruggeven, ik vertelde ze dat ik het terug wilde, en ze bleven me bellen en tot nu toe niets, ik stuur ze berichten en ze niet antwoorden

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Gonzalo, veel van onze gebruikers hebben hun geld teruggevorderd, laat ze uw zaak beoordelen. Helaas geven ze nooit het geld terug dat ze van hun klanten ontvangen, je moet het zelf op een andere manier terugkrijgen, ze zijn oplichters, ze creëren de winst kunstmatig en dan vragen ze je om losgeld voor je eigen geld, ze creëren ze en ze zullen je nooit je geld teruggeven, ook al betaal je wat ze zeggen, het is weer een oplichterij.

   Bedankt voor uw commentaar op Go4rex. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Om je geld terug te krijgen, probeer onze chat of deze link: CLAIM JE GELD, WE ZULLEN JE HELPEN

   Groeten.

 6. ADRIANA antwoord

  IN 2001 DEED IK EEN INVESTERING MET GO4REX VAN ONGEVEER 12000 DOLLAR. KUNT U ME VERTELLEN OF HET MOGELIJK IS OM HET GELD TE TERUGKEREN?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ADRIANA, veel van onze gebruikers hebben hun geld teruggevorderd, laat ze uw zaak beoordelen. Ze geven helaas nooit het geld terug dat ze van hun klanten ontvangen, je moet het zelf op een andere manier terugkrijgen, ze zijn een oplichter, ze creëren de winst kunstmatig en dan vragen ze je om losgeld voor je eigen geld, ze creëren ze en ze zullen je nooit je geld teruggeven, ook al betaal je wat ze zeggen, het is weer een oplichterij.

   Bedankt voor uw commentaar op Go4rex. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Om je geld terug te krijgen, probeer onze chat of deze link: CLAIM JE GELD, WE ZULLEN JE HELPEN

   Groeten.

 7. LOUIS BAARD antwoord

  Ik heb het gevoel dat ik ben opgelicht. Ik moet dringend mijn geld terugkrijgen. ZOALS IK HET OP DEZELFDE MANIER HEB GEGEVEN, KENNEN ZE MIJN GELD TERUG.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo LUISA, veel van onze gebruikers hebben hun geld teruggevorderd, laat ze uw zaak beoordelen. Ze geven helaas nooit het geld terug dat hun klanten invoeren, je moet het zelf op een andere manier terugkrijgen, ze zijn oplichters, de winsten worden kunstmatig door hen gecreëerd en dan vragen ze je om losgeld voor je eigen geld, ze creëren het en het geld zal nooit aan u worden terugbetaald, ook al betaalt u wat ze zeggen, het is weer een oplichterij.

   Bedankt voor uw commentaar op Go4rex. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Om je geld terug te krijgen, probeer onze chat of deze link: CLAIM JE GELD, WE ZULLEN JE HELPEN

   Groeten.

 8. STOPPEN antwoord

  Hallo, ik ben ook opgelicht door go4rex, voor een bedrag van 100 dollar. Ze hebben het lef om u te bellen en erop aan te dringen dat u doorgaat met hun bijdrage om resultaten te zien. VAL NIET IN hun verhalen, de laatste keer dat ze mij belden, heb ik duidelijk gemaakt dat ik wist wat ze werkelijk deden en dat ze moesten stoppen met het misleiden van mensen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo CÉSAR, veel van onze gebruikers hebben hun geld teruggevorderd, laat hen uw zaak beoordelen. Ze geven helaas nooit het geld terug dat hun klanten invoeren, je moet het zelf op een andere manier terugkrijgen, ze zijn oplichters, de winsten worden kunstmatig door hen gecreëerd en dan vragen ze je om losgeld voor je eigen geld, ze creëren het en het geld zal nooit aan u worden terugbetaald, ook al betaalt u wat ze zeggen, het is weer een oplichterij.

   Bedankt voor uw commentaar op Go4rex. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Om je geld terug te krijgen, probeer onze chat of deze link: CLAIM JE GELD, WE ZULLEN JE HELPEN

   Groeten.

 9. Sergio Leonel Rangel antwoord

  Bedankt dat u mij op de hoogte heeft gebracht van de oplichting.
  Persoonlijk was ik altijd onzeker over het doen van een investering. NU, dankzij het delen van slechte ervaringen, kan ik de beslissing nemen om niet bij deze oplichters te investeren.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Sergio, bedankt voor het schrijven, we zijn erg blij dat we je hebben kunnen helpen.

   Groeten.

 10. NEXAR antwoord

  Goedenavond, ik ben opgelicht door het bedrijf Go4rex.com, ze hebben me overtuigd om $ 100,00 te storten omdat ik volgens hen met dat bedrag winst kon gaan maken, bijna een maand daarna en tot nu toe bellen ze me en voor meer dan ik schrijf op hen geven ze geen antwoord en ze willen mijn geld niet teruggeven, ik weet niet hoe ik mezelf moet laten overtuigen, ze zijn erg scherpzinnig, trap er alsjeblieft niet in, ik ben al opgelicht.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Nexar, veel van onze gebruikers hebben hun geld teruggevorderd, laat hen uw zaak beoordelen. Ze geven helaas nooit het geld terug dat hun klanten invoeren, je moet het zelf op een andere manier terugkrijgen, ze zijn oplichters, de winsten worden kunstmatig door hen gecreëerd en dan vragen ze je om losgeld voor je eigen geld, ze creëren het en het geld zal nooit aan u worden terugbetaald, ook al betaalt u wat ze zeggen, het is weer een oplichterij.

   Bedankt voor uw commentaar op Go4rex. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Om je geld terug te krijgen, probeer onze chat of deze link: CLAIM JE GELD, WE ZULLEN JE HELPEN

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.