✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Is GrowUp een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf?. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over GrowUp zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitegrowup.hoofdstad | growupcapital.net
🏠 vennootschapvermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 26 september 2022
BedrijfstypeFondsbeheermaatschappij

Bedrijf: GrowUp vermeldt niet van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merkten een duidelijk gebrek aan transparantie.

locatie: GrowUp vermeldt niet waar het zich bevindt. Vertrouwen op een bedrijf dat niet vermeldt waar het zich bevindt is zeer gevaarlijk, wees voorzichtig.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is GrowUp?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen GrowUp is een fondsbeheermaatschappij.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Growup-website

Hier laten we u een screenshot zien van de GrowUp-website, namelijk growup.capital – growupcapital.net. De opname is gemaakt in November van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

GrowUp-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Dit platform plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerd bedrijf. Wat betekent het? Dit betekent dat klanten en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als het bedrijf slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Eindevaluatie van GrowUp ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse gemaakt van de belangrijkste kenmerken van GrowUp en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

GrowUp-waarschuwing

Het is van essentieel belang om het gebrek aan transparantie en veiligheid in de omgeving te benadrukken Opgroeien, een fondsbeheermaatschappij. Het volledige ontbreken van registratie-informatie en het weglaten van details over de locatie en de regelgevende instantie zorgen voor grote zorgen over de legitimiteit en veiligheid van dit bedrijf. Deze informatiekloof is indicatief voor een ongereguleerde entiteit, wat extra risico's met zich meebrengt voor degenen die overwegen hun geld aan deze beheerder toe te vertrouwen.

Beleggers moeten voorzichtig zijn in hun interactie met bedrijven die geen belangrijke details verstrekken over hun juridische status en regelgeving. Geïnteresseerden in de diensten van Opgroeien die op zoek zijn naar transparantere en gereguleerde alternatieven om hun investeringen veilig te stellen en een veiliger financieel klimaat te garanderen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over GrowUp:

Datum Update nieuws
Maart 2023We krijgen een groot aantal berichten van GrowUp-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7773″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met GrowUp.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door GrowUp

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u GrowUp kunt rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor GrowUp?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik GrowUp melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is GrowUp betrouwbaar?

Nee. GrowUp is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) Geeft geen informatie over de locatie vrij 2) Het kent geen enkele vorm van regelgeving

Hoe geld terugkrijgen van GrowUp?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «GrowUp: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. een zwager antwoord

  Dit bedrijf is over het algemeen actief in Chiclana, Lema en Raúl zijn verantwoordelijk, als je eenmaal hebt geïnvesteerd, levert het je beetje bij beetje winst op totdat je vertrouwen is verdiend en je meer investeert en het deelt met je vrienden zodat ze ook kunnen investeren, een piramidevormig effect, wanneer de tijd daar is Het is tijd om het contract af te ronden, de beproeving begint en de excuses en leugens beginnen, dat als overdrachten problemen veroorzaken, dat we een nieuwe bank creëren, etc, etc… leugens na leugens zonder logica, ze rijden rond met high-end voertuigen en zelfs recente constructies van een luxe aan de kust van Cádiz, ik voorspel een goede en zeer donkere toekomst voor jullie beiden...

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo, een zwager, weet je op welk adres we de beheerders Lema en Raul kunnen vinden, hun achternaam en waar hun kantoren zijn? Bedankt voor het schrijven over GrowUp. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. María Jose antwoord

  Ik heb een kennis die investeert, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of mij oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo María José, bedankt voor het schrijven over GrowUp. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *