✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf GTR Academy es una empresa segura o una empresa poco confiable. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

A continuación te mostraremos información esencial sobre GTR Academy y te diremos porqué llegamos a tal conclusión:

Basisinformatie

🌐 Websitegtr.academie
🏠 vennootschapGTR Academie
verordeningNiet gereguleerd (Niet van toepassing)
???? E-mailNo posee (contactar desde sus redes sociales)
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 18 april 2021
BedrijfstypeAcademia de inversiones online

Bedrijf: GTR Academy no menciona a qué empresa pertenece. Mucho cuidado, notamos una clara falta de transparencia.

locatie: GTR Academy no menciona donde está ubicada, confiar en una empresa que no menciona donde está ubicada es muy peligroso, por favor ten cuidado.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

¿Qué es GTR Academy?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen GTR Academy es una academia de inversiones online, la cual abarca diversas opciones como trading, el metaverso, el uso de criptomonedas, inteligencia artificial, entre otros.

Accounttypen

GTR Academy ofrece 2 distintos tipos de cuenta:

lidmaatschapprijs
GTR Básico$ 159 / maand
GTR VIP$ 249 / maand

Informatie op internet

GTR-website

Aquí te damos a conocer una captura del sitio web de GTR Academy, el cual es gtr.academy. La captura fue hecha en November van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

???? Eindevaluatie GTR Academy ????

Como puedes notar hemos realizado un análisis detallado y completo sobre las características más importantes de GTR Academy y hemos llegado a las siguientes conclusiones sobre esta empresa:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt.

Het bedrijf heeft piramidekarakteristieken, wees voorzichtig.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Advertencia sobre GTR Academy: Falta de Transparencia y Señales de Sistema Piramidal

Al considerar la participación en GTR Academie, es crucial destacar la falta de transparencia en aspectos esenciales. La omisión de términos y condiciones de uso, así como de una política de privacidad, plantea preocupaciones significativas sobre la seguridad de los datos proporcionados. La transparencia en la gestión de información sensible es fundamental, y la ausencia de estos elementos básicos podría exponer a los participantes a riesgos innecesarios.

Adicionalmente, se observan indicios respaldados por comentarios denunciando posibles prácticas de sistema piramidal, lo que levanta banderas rojas en torno a la integridad del curso. Se recomienda a los interesados que ejerzan una precaución adicional y busquen cursos que ofrezcan un marco ético claro y detalles específicos sobre cómo se manejan los datos personales. La inversión en conocimiento financiero debe ir de la mano con la protección de la privacidad y la integridad del contenido educativo.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

Video reseña de GTR Academy

updates

Nieuws over GTR Academy:

Datum Update nieuws
-Momenteel geen nieuws

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van GTR Academy? Wat is jouw ervaring geweest?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met GTR Academy.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Geld claimen dat is opgelicht door GTR Academy

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe GTR Academy melden

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor GTR Academy?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik GTR Academy melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is GTR Academy betrouwbaar?

Nee. GTR Academy is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) No menciona información sobre su ubicación 2) El sitio es relativamente nuevo, lo cuál puede ser peligroso debido a la falta de experiencia 3) het bedrijf heeft piramidale kenmerken

Hoe geld terugvorderen van GTR Academy?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

48 reacties op «GTR Academy: Opinión y comentarios – ¿Es estafa?»

 1. Rony Malverde antwoord

  Ze nodigen mij uit, en ik vroeg hen of ze gereguleerd worden door de bankcommissie, en ze zeiden nee, omdat ze niet met geld omgaan, ze helpen alleen het te verkrijgen, en ze stuurden me zelfs hun zogenaamde registratie bij de afdeling Financiën, alles is duidelijk, heel reëel, maar ik weet het niet

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rony, bedankt voor het schrijven over GTR Academy en het geven van je persoonlijke ervaring. Deze makelaar/school is een SCAM, de cursussen die zij aanbieden bieden niets dat u niet op het gratis internet kunt vinden.

   Ze zullen u in contact brengen met een makelaar met wie ze samenzweren en wiens enige doel het is om u te beroven, operaties handmatig te manipuleren, alles is voorbereid om u uw geld te laten verliezen of u uw geld te laten verliezen om het excuus te hebben om het te houden.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of kijk op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Smaragd Marco antwoord

  Hartelijk dank voor de analyse en voor uw hulp bij het terugkrijgen van mijn verloren kapitaal.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Esmeralda, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 3. Reyna antwoord

  Hallo, ik heb het proces met gtr academia nog niet voltooid, maar het lijkt me niet dat ze me elke keer dat ik een storting doe om een ​​groter bedrag vragen, volgens het bedrag dat ik op het punt sta te storten, het is de laatste van 10 duizend en daarvoor zal ik 150 duizend ontvangen, maar ik weet het niet en daarom zou ik, als het oplichterij blijkt te zijn, mijn geld willen terugkrijgen omdat ik het nodig heb en daarvoor PS maak screenshots van het hele gesprek

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Reyna, de vangsten zullen je niet helpen, het zijn oplichters en ze weten het en ze geven niet om liegen omdat ze weten dat het je later geld zal kosten om je geld terug te krijgen en waarschijnlijk niet, daarom geven ze niet om liegen en bedriegen van eerlijke mensen zoals jij.

   Investeer verder niets.

   Groeten.

 4. MAURO ALBERTO ORTEGA LOPEZ antwoord

  Ik ben mijn geld bij hen kwijtgeraakt, ik ben zelfs opgelicht en ik heb een bericht naar hun pagina gestuurd om het op te eisen, ze zetten veel druk op me om mensen binnen te krijgen, ze geven je stappen, maar ze zijn niet erg ethisch, je moet je potentiële klanten motiveren om zelfs schulden aan te gaan, het is zeker geldverspilling, tenzij je deel wilt uitmaken van een piramidemodel en veel volgers hebt en helemaal geen ethiek hebt, ga je gang! En ook als je een deel hebt voor de registratie, moet je ongeveer 8 pesos meer hebben voor het geval je maandelijkse betaling opraakt en je een andere wilt betalen (wat ik niet aanbeveel) en om geld te steken in weddenschappen die ze sturen en forex met "professionals", naast seminars die je onder druk zetten om aanwezig te zijn, want als je niet aanwezig bent, benadrukken ze dat je geen winst zult zien als je niet aanwezig bent, ze zetten je constant onder druk en leren je alleen mensen te manipuleren. Ik hoop en je kunt me helpen mijn geld terug te geven als je bewijs nodig hebt, ik heb er geen probleem mee om ze aan je te geven

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo MAURO ALBERTO, bedankt voor je reactie op GTR Academy. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en houden ze het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 5. Angi antwoord

  Ze nodigen me uit met een dagelijkse meid die me video's stuurt van degenen die winnen met GTR, maar ik heb mijn twijfels, wat raad je me aan?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Angi, bedankt voor je reactie op GTR Academy. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en houden ze het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 6. Jhoe antwoord

  Ik ken iemand die dat afhandelt en ik denk dat het pure oplichterij is waarvan ik niet begrijp waarom ze aanrekenen en aanrekenen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jhoe, bedankt voor je reactie op GTR Academy. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 7. Juan Ramon antwoord

  Ze nodigen me uit en nodigen me uit, maar ze weten dat we dit allemaal kunnen leren op internet en YouTube

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan Ramon, bij GTR Academy zijn is een verspilling van tijd en geld, ze zijn manipulatief en leugenaars.

   Groeten.

   • Alma Ortega

    Hola buen día. Yo conozco personalmente a Pedro Flores y siempre ha estado en las mismas plataformas y proceso es el mismo presión para meter gente y te hacen pedir prestado. Yo lo hice cuando se llamaba Generadores de Riqueza. Invertí, te envían contrato y todo lo de hacienda y curiosamente cuando iba a cobrar, la empresa se fue a la Banca rota… Cada vez que los veo, me pregunto como le hacen para captar gente y hacerse millonarios. Es un modo de vivir….

    Gracias a que entendí despues que me robaron y no me regresaron nada de nada.

    Espero que no se dejen influir, son todos unos Show man….
    Met vriendelijke groet.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hola Alma, son realmente unos estafadores, todo lo hacen para hacerte creer que ganarás mucho dinero y se acaban quedando lo que invertiste, se inventan ganancias y todo es falso.

    Groeten.

 8. Engel antwoord

  De enige trok mijn aandacht, maar zoekend en zoekend op verschillende investeringsplatforms realiseerde ik me dat als het erg zeldzaam is, het GTR-academie wordt genoemd omdat het je veel biedt, maar je niet vertelt door welk bedrijf het wordt gefinancierd en niets, alleen zij zichzelf dat ze bondgenoten zijn die ze beweren te winnen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Angel, binnenkort zullen we een aantal zeer goede cursussen aanbieden, we hebben een overeenkomst gesloten en binnenkort zullen ze op onze website staan.

   Groeten.

 9. Mikel OT antwoord

  Oplichting. Het is heel duidelijk. U kunt zonder regulering niet vertrouwen op en investeren in academies (makelaars), ze geven uw geld nooit terug, alleen via de incassodienst kon ik de betalingen van de bankrekening stopzetten en terugvorderen. Goede informatie bedankt. Miguel.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mikel OT, bedankt voor je reactie op GTR Academy. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.