✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie analyseren we het bedrijf GW Trade, is het veilig?. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort OP HET MOMENT VAN HET MAKEN VAN DE REVIEW BLIJKEN ER GEEN TEKENEN VAN SCAM. Hieronder laten we u essentiële informatie over GW Trade zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitegwtrade.eu
🏠 vennootschapGW Trade (Cyprus) Ltd
verordeningCySEC
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMT4
📌 Adres18 Kyriakou Matsi Avenue, Victory Tower, Office 302, Nicosia 1082, Cyprus

GW Trade is eigendom van GW Trade (Cyprus) Ltd, het bedrijf bevindt zich op Cyprus.

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die worden aangeboden door GW Trade, in dit geval zien we dat het 4 soorten accounts biedt.

Account typeMinimale eerste storting
Standaard€ 100
Tijdloos goud€ 1.000
VIP€ 5.000
Professionele ontwerpmethode€ 10.000

Informatie op internet

GW Trade-website

GW Trade geeft basis uitleg over de financiële producten die zij aanbiedt, een educatief gedeelte, NFTS marktnieuws, informatieve video's, niet veel meer dan dat.

Lijst met telefoonnummers

 • + 357 22 008 100.

GW Trade Eindwaardering

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: GW Trade is een bedrijf waar we geen tekenen van oplichting hebben opgemerkt. We raden ook voorzichtigheid aan.

Hoewel we geen slechte recensies, negatieve opmerkingen of andere tekenen van oplichtingsbedrijven hebben gevonden, raden we je altijd aan om voorzichtig te zijn in de wereld van beleggen en met je geld! Het kan nooit kwaad om voorzichtig te zijn en het bedrijf zelf te onderzoeken!

updates

Nieuws over GW Trade:

Datum Update nieuws
Op dit moment hebben we geen nieuws te delen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”5979″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met GW Trade.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe kunt u geld claimen? GW Handel

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, vindt u verderop in de FAQ-sectie ons advies.

Hoe GW Trade te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en om de een of andere reden een klacht wilt indienen, kunt u hieronder in het gedeelte Veelgestelde vragen de beste manier vinden om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Is GW Trade oplichterij - is het oplichterij?

Naar onze mening is het geen oplichterij, we hebben geen tekenen van oplichting kunnen detecteren.

Is GW Trade betrouwbaar?

Na onze analyse zijn we van mening dat het om een ​​gewoon/normaal bedrijf gaat, we merken geen tekenen van oplichting. Denk er ook aan om voorzichtig te zijn met uw geld en waar u het belegt.

Hoe GW Trade rapporteren?

Als u klachten heeft tegen deze makelaar, kunt u deze schrijven in de ondersteuning van hun website, we nodigen u ook uit om een ​​opmerking achter te laten in deze recensie.

Hoe geld claimen bij GW Trade?

Als je je geld niet kunt terugkrijgen, laat ons dan een reactie achter en we zullen je helpen. U kunt ook deze pagina bezoeken die uitleg geeft hoe je je geld terugkrijgt.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is GW Trade oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Mari antwoord

  Ze willen dat ik met hen investeer, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me afzetten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mari, bedankt voor het schrijven over GWG. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *