✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Horizon Pips is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over Horizon Pips zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitehorizonpips.com
🏠 vennootschap*Vermeldt niet het bedrijf waartoe het behoort
verordeningEr wordt niet vermeld of het gereguleerd is
???? E-mail [e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresVermeldingen zijn gevestigd op 128, City Road, Londen, EC1V 2NX, Verenigd Koninkrijk
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2024-02-09
BedrijfstypeFinancieringsmakelaar

Bedrijf:⚠️ Horizon Pips vermeldt niet van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merken een duidelijk gebrek aan transparantie

Locatie: ⚠️Het bedrijf vermeldt dat het in het Verenigd Koninkrijk gevestigd is, maar wij denken dat dit valse informatie is.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Horizon Pips?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Horizon Pips is een: financieringsmakelaar.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Horizon Pips-website

Hier laten we u een screenshot zien van de Horizon Pips-website, namelijk horizonpips.com. De opname vond plaats in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: Geen telefoonnummer vermeld

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

* Horizon Pips-verordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie door absoluut niets te zeggen over de regelgeving. Dit suggereert dat we te maken hebben met een ongereguleerde makelaar, wat betekent dat klanten en hun geld elke vorm van bescherming missen. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Definitieve Horizon Pips-waardering ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Horizon Pips en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Beweert gevestigd te zijn in het Verenigd Koninkrijk, een plaats die over het algemeen als veilig wordt beschouwd, maar wij zijn van mening dat deze informatie vals is en wordt gebruikt om klanten te misleiden.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Dit bedrijf biedt een winstdelingspercentage tot 85%.

Horizon Pips is een financieringsmakelaar die vermeldt gevestigd te zijn in het Verenigd Koninkrijk, een plaats die over het algemeen als veilig wordt beschouwd. Wij zijn echter van mening dat deze bewering onjuist is en dat het bedrijf deze locatie gebruikt om klanten te misleiden. Het gebrek aan duidelijke informatie over hun werkelijke locatie is zorgwekkend en duidt op een gebrek aan transparantie.

Bovendien verstrekt Horizon Pips geen details over de regelgeving, wat aangeeft dat het een niet-gereguleerd bedrijf is. Dit betekent dat zij zonder toezicht opereren, wat een aanzienlijk risico voor klanten betekent. Het bedrijf maakt ook niet bekend tot welke entiteit het behoort, wat het gebrek aan ernst en transparantie versterkt. Ten slotte lijkt het aanbod van een winstdelingspercentage tot 85% te mooi om waar te zijn, wat nog meer vragen oproept over de legitimiteit van het bedrijf.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Het is raadzaam om uitzonderlijke voorzichtigheid te betrachten bij aanwezigheid van meerdere alarmsignalen. 🚨🚨

updates

Horizon Pips Nieuws: Op dit moment hebben we geen Horizon Pips updates.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Horizon Pips.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Horizon Pips

Als je wilt weten hoe je je geld terugkrijgt nadat je bent opgelicht, bekijk dan onze FAQ-sectie hieronder voor handige tips en te volgen stappen.

Horizon-pips rapporteren

Als u ontevreden bent over de dienstverlening van Horizon Pips en het bedrijf wilt melden, vindt u in de sectie Veelgestelde vragen hieronder hoe u het beste verder kunt gaan met het melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Horizon Pips?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Horizon Pips rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Zijn Horizon Pips betrouwbaar?

Nee. Horizon Pips is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: uit wat we hebben geanalyseerd, hebben we gemerkt dat het liegt over zijn locatie in het Verenigd Koninkrijk, niet vermeldt of het gereguleerd is en beweert een grote gedeelde winstgevendheid van 85% te genereren. %.

Hoe krijg ik geld terug van Horizon Pips?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Horizon Pips: mening en commentaar – Is het oplichterij?»

 1. Michelangelo antwoord

  Dit bedrijf is oplichterij. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Miguel Ángel, bedankt voor het schrijven over Horizon Pips. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *