✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie analyseren we het bedrijf Interactive Brokers, is het veilig?. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort OP HET MOMENT VAN HET MAKEN VAN DE REVIEW BLIJKEN ER GEEN TEKENEN VAN SCAM. Hieronder laten we u essentiële informatie over Interactive Brokers zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteinteractievemakelaars.ca
🏠 vennootschapInteractive Brokers Canada Inc
verordeningIIROC
???? E-mailheeft geen
📈 platformInteractive Brokers
📌 Adres1800 McGill College Avenue, Suite 2106, Montreal, Quebec, H3A 3J6, Canada

Interactive Brokers is eigendom van Interactive Brokers Canada Inc, het bedrijf is gevestigd in Canada en wordt gereguleerd door IIROC.

Accounttypen

Interactive Brokers biedt geen aparte accounts om te handelen.

Informatie op internet

Interactieve Invest-website


Interactive Brokers geeft een basisuitleg van de financiële producten die ze aanbieden, marktnieuws en analyses, live grafieken, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • +1 (888) 919-0022

Interactieve Brokers Eindwaardering

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: Interactive Brokers is een bedrijf waar we geen tekenen van oplichting hebben opgemerkt. We raden ook voorzichtigheid aan.

Hoewel we geen slechte recensies, negatieve opmerkingen of andere tekenen van oplichtingsbedrijven hebben gevonden, raden we je altijd aan om voorzichtig te zijn in de wereld van beleggen en met je geld! Het kan nooit kwaad om voorzichtig te zijn en het bedrijf zelf te onderzoeken!

updates

Nieuws over Interactive Brokers:

Datum Update nieuws
Op dit moment hebben we geen nieuws te delen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”6189″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Interactive Brokers.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe kunt u geld claimen? Interactive Brokers

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, vindt u verderop in de FAQ-sectie ons advies.

Interactieve makelaars rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en om de een of andere reden een klacht wilt indienen, kunt u hieronder in het gedeelte Veelgestelde vragen de beste manier vinden om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Is Interactive Brokers oplichterij – is het oplichterij?

Naar onze mening is het geen oplichterij, we hebben geen tekenen van oplichting kunnen detecteren.

Is Interactive Brokers betrouwbaar?

Na onze analyse zijn we van mening dat het om een ​​gewoon/normaal bedrijf gaat, we merken geen tekenen van oplichting. Denk er ook aan om voorzichtig te zijn met uw geld en waar u het belegt.

Hoe Interactive Brokers melden?

Als u klachten heeft tegen deze makelaar, kunt u deze schrijven in de ondersteuning van hun website, we nodigen u ook uit om een ​​opmerking achter te laten in deze recensie.

Hoe geld claimen bij Interactive Brokers?

Als je je geld niet kunt terugkrijgen, laat ons dan een reactie achter en we zullen je helpen. U kunt ook deze pagina bezoeken die uitleg geeft hoe je je geld terugkrijgt.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Interactive Brokers oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Saints antwoord

  Op dit moment is alles in orde, maar ik vertrouw het niet, ik wil niet dat mijn geld wordt gestolen of opgelicht. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Santi, bedankt voor het schrijven over Interactive Brokers. Alle informatie is van grote hulp voor onze gebruikers.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *