✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in mei 2024 door Pedro Martínez González

Voer handelsopmerkingen in

Analyse over IntroTrade

➡️ In deze sectie zullen we analyseren IntroHandel (ook wel genoemd met de naam: introductiehandel.pro), Het gaat over een Forex-, cryptovaluta- en CFD-makelaar. Is IntroTrade echt aan te raden om een ​​investering te doen? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over IntroTrade ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is IntroTrade een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

 • ❌ IntroTrade vermeldt niet de naam van het bedrijf waartoe het behoort. 
 • ❌ Wat betreft de locatie, er is geen informatie over op de website.
 • ❌ Als we de beveiliging analyseren, zien we dat IntroTrade heeft geen enkele vorm van regelgeving.

LET OP: IntroTrade is een makelaar NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes aangeboden door IntroTrade, in dit geval zien we dat het 4 verschillende accounts biedt:

 • Beginnersaccount: minimale eerste storting $ 500, welkomstbonus, handelssignalen.
 • Handelsaccount: minimale eerste storting $ 2000, welkomstbonus, handelssignalen.
 • Beleggersaccount: minimale eerste storting van $ 5000, welkomstbonus, handelssignalen.
 • Partneraccount: minimale eerste storting $ 10000, welkomstbonus, handelssignalen.

Het handelsplatform dat IntroTrade gebruikt is: eigen platform.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die IntroTrade op haar website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

Intro Handelswebsite
IntroTrade-website

IntroTrade biedt de volgende hulp of middelen aan handelaren of geïnteresseerde partijen: een uitleg over de diensten die het aanbiedt, live grafieken, niet veel anders.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op IntroHandel

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

 • 🌏 Website: introductietrade.pro
 • 📞 Telefoonnummer: heeft geen
 • 📧 E-mail: heeft geen

Je vraagt ​​je misschien af waarom we IntroTrade beoordelen. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan IntroHandel

Om deze sectie te beëindigen, naar onze mening: geloven we dat het bedrijf IntroTrade betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? Analyse van 2022

❌ Na onderzoek van het bedrijf adviseren wij voorzichtigheid. Het is een illegaal bedrijf, dat wil zeggen dat het niet over de nodige autorisaties beschikt om als bedrijf te opereren. We vermoeden dat het een bedrijf kan zijn waarmee je problemen zult hebben om je geld op te kunnen nemen, ze lijken onbetrouwbaar.

Daarnaast is het een zeer ontransparant bedrijf, aangezien het geen juridische informatie biedt, geen gegevens toont over zijn registratie en het ook ontbreekt aan regelgeving (niet-gereguleerd bedrijf).

Al deze kenmerken doen ons denken dat ze een zeer onserieus en gevaarlijk bedrijf zijn om geld te verzenden.


In het kort: lijkt me geen goed idee we raden aan om voorzichtig te zijn.

AANDACHT!: in juni 2022 FSMA (België) toegevoegd aan IntroTrade op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor het handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar de ⚠️ FSMA-waarschuwing van juni 2022

AANDACHT!: in december 2022 ASF (Roemenië) toegevoegd aan IntroTrade op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor het handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar de waarschuwing van ASF van december 2022 ⚠️

AANDACHT!: in augustus 2023 MFA toegevoegd aan IntroTrade op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor het handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar AMF's waarschuwing van augustus 2023 ⚠️


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”4806″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «IntroTrade: Beoordeling en beoordelingen»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luca, bedankt voor het schrijven over IntroTrade. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De AMF (de Franse financiële toezichthouder) heeft hen een waarschuwing gegeven wegens gebrek aan regelgeving en het misleiden van hun klanten (Zie AMF-link).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 1. ANONIEM, naam schrijver bekend bij de redactie antwoord

  Dit bedrijf heeft een slechte reputatie, wees heel voorzichtig.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ANONIEM, bedankt voor je reactie over IntroTrade. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en dat ze het houden.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *