✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

sappige velden beoordelingen

Analyse op JuicyFields

➡️ In deze sectie zullen we analyseren sappige velden (ook wel genoemd met de naam: sappige velden.io), Het is een Crowd Growing bedrijf (investering in cannabis). Is JuicyFields echt aan te raden om een ​​investering te doen? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over JuicyFields ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is JuicyFields een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Juicy Fields is het onderwerp geweest van beschuldigingen van zwendel door sommige klanten die hebben geïnvesteerd in hun medicinale marihuanateelt. Voorzichtigheid is geboden bij het beleggen met hen.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

 • ❌ JuicyFields vermeldt deel uit te maken van Juicy Grow GmbH.
 • ❌ Wat betreft de locatie, het bedrijf is gevestigd in Duitsland.
 • ❌ Als we de beveiliging analyseren, merken we op dat JuicyFields geen enkele regelgeving vermeldt.

LET OP: JuicyFields is een makelaar NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes aangeboden door JuicyFields, in dit geval hebben we geen informatie gevonden die het bestaan ​​ervan aangeeft.

La platform om te werken dat JuicyFields gebruikt is: eigen platform.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die JuicyFields op haar website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

sappige velden website
JuicyFields-website

JuicyFields biedt de volgende hulp of bronnen aan handelaren of geïnteresseerde partijen: een uitleg van de diensten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, FAQ-sectie, niet veel anders.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op sappige velden

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

 • 🌏 Website: sappige velden.io
 • 📞 Telefoonnummer: +49 163 228 0740 | +49 302 556 7084
 • 📧 E-mail: [e-mail beveiligd]

Je vraagt ​​je misschien af waarom we JuicyFields hebben beoordeeld. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan sappige velden

Om dit onderdeel te beëindigen, naar onze mening: geloven we dat het bedrijf JuicyFields betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? Analyse van 2022

❌ Na beoordeling van dit bedrijf, raden we u aan voorzichtig te zijn: (1) het is een illegaal bedrijf (niet gemachtigd om geld te ontvangen of nieuwe klanten te accepteren), (2) we denken dat het is opgericht om geld van mensen aan te nemen door middel van bedrog en vallen. (3) Het is niet erg transparant, omdat het geen juridische informatie over het bedrijf biedt, het toont geen gegevens over zijn registratie of de echte locatie van zijn kantoren. (4) Bovendien ontbreekt het aan regelgeving (het is een niet-gereguleerd bedrijf).


In het kort: Wees heel voorzichtig met dit soort bedrijven. we raden het niet aan.

AANDACHT!: in juli 2022 MFA toegevoegd aan JuicyFields op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor het handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar AMF's waarschuwing van juli 2022 ⚠️

AANDACHT!: in augustus 2022 BAFIN toegevoegd aan JuicyFields op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor het handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar de ⚠️waarschuwing van augustus 2022 van BAFIN

AANDACHT!: in augustus 2022 MFA weer toegevoegd naar JuicyFields op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor het handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar AMF's waarschuwing van augustus 2022 ⚠️

AANDACHT!: In Spanje heeft het bedrijf veel gebruikers opgelicht. Link naar het artikel in El Confidencial. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”1414″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

29 reacties op «JuicyFields: beoordeling en opmerkingen»

 1. ANONIEM, naam schrijver bekend bij de redactie antwoord

  Hallo, ze zijn opgezegd door BAFIN, wat kan ik doen?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ANONIEM, bedankt voor het schrijven over JuicyFields. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De BAFIN (Duitse financiële toezichthouder) heeft hen gewaarschuwd wegens gebrek aan regulering en misleiding van hun klanten (Zie link BAFIN).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze chat of klik op deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. David Gold antwoord

  Hallo, ze verwijderen al de telegramkanalen en sociale netwerken van sappige velden, ze hebben ons vrienden opgelicht .... je moet het toegeven

  Moeten we achter de leiders aan gaan en hen aangeven bij de politie of wat doen we? laten we ons niet laten beroven

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo David, we waarschuwen je al maanden. Bedankt voor uw commentaar op JuicyFields. Het wordt momenteel beschouwd als een SCAM. De AMF (de Franse financiële toezichthouder) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteiten uit te voeren (Zie AMF-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of kijk op deze link: CLAIM JE GELD
   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo PAULO, bedankt voor je reactie op JuicyFields. Het wordt momenteel beschouwd als een SCAM. De AMF (de Franse financiële toezichthouder) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteiten uit te voeren (Zie AMF-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of kijk op deze link: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 3. Juan Diaz antwoord

  Ze stonden hier in Spanje al in de kranten, vrienden, ze laten niets meer terugtrekken, VOORZICHTIG

  https://elpaisfinanciero.com/un-exit-scam-de-manual-el-caso-juicy-fields-en-detalle/

  Eens kijken of we degenen vinden die verantwoordelijk zijn voor sappige velden, de promotors, de bazen... Volgens wat ze hier zeggen https://elpaisfinanciero.com/exclusiva-individuos-rusos-son-los-responsables-de-juicy-fields-segun-glanse/ de eigenaren lijken Russen te zijn?

  Heeft u meer informatie? We kunnen ons niet zo gemakkelijk laten beroven, ze laten me niet terugtrekken

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan, we moeten het nieuws verspreiden, we waarschuwen er al heel lang voor. Bedankt voor uw commentaar op JuicyFields. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *