✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET in Leotradez investeren. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Vervolgens laten we u essentiële informatie over Leotradez zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteleotradez. com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformWebtrader
📌 Adresvermeldt het niet

⚠️ turnpakje vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf vermeldt niet waar het zich bevindt, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die door Leotradez worden aangeboden, in dit geval zien we dat het 2 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Standaard$0
Mini$0

Informatie op internet

Leo's website

Leotradez geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

+ 34910039869

 + 525599902841

???? Eindevaluatie van Leotradez ????

Eindelijk, en in een paar woorden, Onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ Leotradez.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Videoreview van Leotradez

updates

Nieuws over Leotradez:

Datum Update nieuws
Maart 2023We ontvangen een groot aantal berichten van Leotradez-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
juli 2023Klacht tegen Leotradez de CNMV.

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van Leo? Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Leotradez.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Leotradez

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Leotradez te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Leotradez rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Leotradez oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Leotradez oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Leotradez betrouwbaar?

Nee. Leotradez is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Leotradez?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Leotradez?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

54 reacties op «Is Leotradez oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Fernando antwoord

  Ook ben ik, net als jij, in Leotradez gevallen, het is oplichterij. 1200 dollar, volgens zijn naam, Antony Paolo, met een zeer overtuigend Colombiaans accent, hij belde me op een dag, mijn eerste storting was 100000 Chileense peso's, hij belde me nogmaals, ik heb er 100000 meer in gestopt, nou, het zegt me dat we winst hadden. Hij bood een aipont 15 of iets dergelijks aan voor 170000 dollar in zijn bedrijf, als ik 1500000 dollar meer zou bijdragen, zei ik hem dat hij dat niet deed meer geld hebben, hij maakte me wantrouwig en dat hij alles op mijn rekening zou storten, wat hij me geloofde, ik vertelde hem dat nee, ik had geld, ja of een andere dag belde hij me opnieuw met veel autoriteit die we hadden verkregen winst, dus op een dag zei ik dat ik ging wachten tot hij me belde en hij belde me, ik denk dat hij al met me had gepraat met zijn leugens en me 1000000 Chileense peso's had laten storten. Hij vertelde me een verhaal dat in de week dat de oorlog uitbrak uit Israël en Hamas, mijn geld had ongeveer 1000000 dollar opgeleverd, dat was het goede nieuws, maar ik heb slecht nieuws voor je, het vertelt me ​​dat de oorlog onmiddellijk zal eindigen, de machtige landen zullen ingrijpen, dus we hadden net een veel verlies daardoor, alle acties gaan omlaag. vrije val als ze onder een bepaald niveau gingen, dat wil zeggen 1000000, al het geld was verloren, hier komt de afpersing als ik niet 3600 dollar meer stortte, Ik liep het risico alles te verliezen waaraan ik weigerde hem te laten verliezen, het kan me niet schelen, ik vertelde hem dat ik niet van plan ben mijn geld te blijven verliezen, geld dat mij heeft gekost om te verdienen terwijl jij het van je steelt en als je ziet dat ik niet meer zou bijdragen, heel vriendelijk je nam afscheid van mij 100 Ik verloor ik vertel het velen zullen zeggen hoe stom je bent ik zal toch opstaan ​​omdat ik het deed door op Google te zoeken naar een of ander beleggingsalternatief dat ik heb geld op de bank dat niet veel oplevert omdat bekend is dat de bankbiljetten zullen verdwijnen en ik ben tegen de moderniteit. Ik geef de voorkeur aan traditionele bankbiljetten. Ik ben al ouder. Ik zou geen controle of digitaal geld willen en die fout heeft mij 1000000 Chileense pesos gekost. Ik hoop het Heeft iemand hen bediend en ze vallen niet zoals ik, hij neemt afscheid

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fernando, meerdere cliënten hebben via ons kunnen herstellen. Bedankt voor uw reactie op Leotradez. Het wordt momenteel beschouwd als een SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteit uit te voeren (Zie CNMV-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. PABLO antwoord

  Zonen van teven…
  LEO tradez Ik denk dat ze me hebben gehypnotiseerd omdat ik hier nooit in heb geloofd. En ik viel. 24500 euro bovenop de banklening…. En kijk, de ING bank waarschuwde mij (daarom hebben ze mij gehypnotiseerd) en ik kon niet naar ze luisteren.
  Dus ik weet niet of ik iets zal terugkrijgen, maar geloof niemand... Ze zijn erg goed in wat ze doen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Pablo, meerdere cliënten hebben via ons kunnen herstellen. Bedankt voor uw reactie op Leotradez. Het wordt momenteel beschouwd als een SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteit uit te voeren (Zie CNMV-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Jordy Plan

    Leotradez is oplichterij!
    Deze makelaars zijn niet geautoriseerd door de CNVM.
    Na een gesprek met de CNVM hebben zij mij laten weten dat deze beursvennootschap niet bevoegd is om te opereren. Dat ik het telefoontje dat ze naar mij pleegden niet heb aangenomen.
    Ik ging naar mijn bank en legde mijn zaak uit. Ze zagen heel duidelijk dat het om oplichting ging.
    Mij ​​werd verteld dat het bedrijf in Nigeria was gevestigd. iets waardoor de bank vermoedde dat het ongebruikelijk was.
    De bank vroeg mij om alle papieren of screenshots waarop ze de operaties konden zien die ik met Leotradez had uitgevoerd.
    Gelukkig heeft de Bank een afdeling die deze oplichting analyseert en hebben ze besloten de investering die ik had gedaan van 250 euro stop te zetten.
    Ik ben gered omdat ik snel kon handelen en het aan mijn bank kon doorgeven.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Jordi, via ons hebben meerdere cliënten kunnen herstellen. Bedankt voor uw reactie op Leotradez. Het wordt momenteel beschouwd als een SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteit uit te voeren (Zie CNMV-link).

    Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

    Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

    Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

 3. Andrea Chávez antwoord

  Hartelijk bedankt! Dankzij jou heb ik kunnen herstellen wat ik verloren had

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Andrea, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog eentje die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 4. Andres antwoord

  Ze geven mijn winst niet terug, pure excuses, het zijn oplichters!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Andres, bedankt voor je reactie op Leotradez. Het wordt momenteel beschouwd als een SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteit uit te voeren (Zie CNMV-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Osvaldo R. Gigena antwoord

  Bedankt dat je ergens bent waar ik je heb gezien, want ik heb het telefoonnummer van Leo-handelaren opgevraagd en ik ben bezig met het krijgen van korting op wat geld en dankzij jou ga ik het een tijdje geleden opschorten. Hij is opgelicht door een zekere blockchain en het is de methode die ze gebruiken om mensen met behoeften te rekruteren, in mijn geval hebben ze een fortuin voor me verdiend, een klein pensioen en normaal gesproken is het dezelfde methode die ze noemen en zeggen dat ze een kleine investering kunnen doen en dat het goede winsten zal opleveren ze spreken zacht en met veel empathie en men gelooft dat het legale bedrijven zijn, het doet me veel pijn dat de regering niets doet om deze mensen te straffen, omdat ze zichzelf als getroffen zouden moeten bestempelen en ze op de een of andere manier zouden moeten oppakken door Interpol of alle middelen waarover de wet beschikt
  Ik zou nog veel meer opmerkingen hebben, maar het zou erg uitgebreid zijn. Ik raad alleen aan dat een oproep die geen kans heeft om de communicatie terug te sturen, normaal gesproken oplichterij is. Ik denk dat als het een bedrijf is, het een telefoonnummer en adres moet hebben om zonder verder ongemak contact met hen op te nemen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Osvaldo, bedankt voor je reactie op Leotradez. Momenteel wordt het beschouwd als een SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteit uit te voeren (Zie CNMV-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.