✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

Libraros-beoordelingen

Analyse op LibraPros

➡️ In deze sectie zullen we analyseren WeegschaalPros (ook wel genoemd met de naam: gfemarkets.com), Het gaat over een Cryptocurrency-makelaar. Is LibraPros echt aan te raden om een ​​investering te doen? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over LibraPros ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is LibraPros een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

 • ❌ LibraPros vermeldt de wettelijke naam van het bedrijf niet.
 • ❌ Over de ligging is hierover geen informatie beschikbaar.
 • ❌ Als we de beveiliging analyseren, merken we op dat LibraPros geen enkele regelgeving vermeldt.

LET OP: LibraPros is een makelaar NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes aangeboden door LibraPros, in dit geval hebben we geen informatie gevonden die het bestaan ​​ervan aangeeft.

La platform om te werken dat LibraPros gebruikt is: zijn eigen platform.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die LibraPros op haar website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

Libraros-website
LibraPros-website

LibraPros biedt de volgende hulp of bronnen aan handelaren of geïnteresseerde partijen: een uitleg van de diensten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, FAQ-sectie, niet veel anders.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op WeegschaalPros

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

 • 🌏 Website: librapros.com
 • 📞 Telefoonnummer: + 442037479324
 • 📧 E-mail: [e-mail beveiligd]

Je vraagt ​​je misschien af waarom we LibraPros beoordelen. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan WeegschaalPros

Dit gedeelte beëindigen, naar onze mening: geloven we dat het bedrijf LibraPros betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? Analyse van 2022

❌ Na beoordeling van dit bedrijf, raden we u aan voorzichtig te zijn: (1) het is een illegaal bedrijf (niet gemachtigd om geld te ontvangen of nieuwe klanten te accepteren), (2) we denken dat het is opgericht om geld van mensen aan te nemen door middel van bedrog en vallen. (3) Het is niet erg transparant, omdat het geen juridische informatie over het bedrijf biedt, het toont geen gegevens over zijn registratie of de echte locatie van zijn kantoren. (4) Bovendien ontbreekt het aan regelgeving (het is een niet-gereguleerd bedrijf).


In het kort: Wees heel voorzichtig met dit soort bedrijven. we raden het niet aan.

AANDACHT!: in juni 2023 FSMA toegevoegd aan LibraPros op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar de ⚠️ FSMA-waarschuwing van juni 2023


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”5137″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «LibraPros: beoordeling en recensies»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Manuel, bedankt voor het schrijven over LibraPros. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De AMF (Franse financiële toezichthouder) heeft hen een waarschuwing gegeven wegens gebrek aan regelgeving en voor het misleiden van hun klanten (Zie FSMA-link).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 1. M Estrada antwoord

  Ik probeer het geld op te nemen, maar ze houden me tegen, wat moet ik doen?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo M Estrada, bedankt voor het reageren op LibraPros. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *