✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Marktaandelen Finance is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over Market Shares Finance en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitemarketsharesfinance.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adresvermeldt het niet
🕑 Website leeftijd10 november 2023
BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar

vennootschap: Marktaandelen Finance vermeldt niet tot welk bedrijf het behoort. Wees heel voorzichtig, we merkten een duidelijk gebrek aan transparantie.

Plaats: Marktaandelen Finance vermeldt niet waar het zich bevindt. Het is erg gevaarlijk om een ​​bedrijf te vertrouwen dat niet vermeldt waar het zich bevindt. Wees voorzichtig.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is marktaandelenfinanciering?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Market Shares Finance is een: cryptocurrency-makelaar.

Accounttypen

Het bedrijf biedt informatie over deze verschillende accounttypen

Soorten plannenMinimale eerste storting
Basic Plan$300
Zilveren plan$1.000
Gouden plan$5.000
Platinum Plan$10.000

Informatie op internet

financiële website voor marktaandelen

Hier laten we u een screenshot zien van de Market Shares Finance-website, namelijk Market Shares Finance .com. De opname is gemaakt in JANUARI 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

We hebben geen telefoonnummers gevonden.

We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

* Regulering van marktaandelenfinanciering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Definitieve waardering van marktaandelen Financiën ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Market Shares Finance en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de FCA, de Britse toezichthouder). Wees UITERST VOORZICHTIG.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Marktaandelen Financieel nieuws:

Datum Update nieuws
januari 2024Klacht tegen Marktaandelen Financiën financiële toezichthouder FCA

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”9284″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Market Shares Finance.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door marktaandelen Financiën

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u marktaandelen kunt rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Market Shares Finance?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Marktaandelen Financiën rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is marktaandelenfinanciering betrouwbaar?

Nee. Marktaandelen Finance is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: het gebrek aan informatie over de locatie en het gebrek aan regelgeving zorgen voor veel onzekerheden. Uw website is nieuw, dat wil zeggen dat deze geen geschiedenis heeft. Er zijn ook klachten van financiële toezichthouders, schept dat vertrouwen bij u? WEES ERG VOORZICHTIG.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van Market Shares Finance?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

6 reacties op «Marktaandelen Financiën: MENING EN OPMERKINGEN – IS HET EEN SCAM?»

 1. Rodolfo Gaona Flores antwoord

  Hallo Pedro *** Goedemiddag, uit Mexico, vandaag, zondag 18 februari 2024, werd ik opgelicht door het bedrijf genaamd All Markets Pro, daarna werden ze BearInvester, het was in december 2023. en ik zat in de schulden bij de bank, vanwege de sluwheid van hen en mijn blindheid om geld van de bank te halen en naar hen te sturen. De directe vraag is: zijn de bedrijven die adverteren als ondersteuning, en uiteraard betalen voor de diensten, betrouwbaar om geld terug te vorderen van deze frauduleuze bedrijven?
  Mychargeback.com en een andere genaamd Pro Capital Limited, kun je ze vertrouwen? GRAAG COMMENTAAR. HET ZOU ECHT EEN GROTE HULP ZIJN, DE SITUATIE IS KRITIEK.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rodolfo, als je een beveiligde link wilt, klik dan op onderstaande, er is te veel fraude en we vorderen al jaren geld terug van duizenden investeerders. Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Amelia antwoord

  Dit bedrijf NORDEQUITY is een oplichter, stort geen geld, de eigenaar van dit bedrijf is de zakenman Juan Pablo Jutgla Maich, vermomd bij het bedrijf Pay Retailers, dat gereguleerd is

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Amelia, hoe weet je dat Juan Pablo Jutgla de eigenaar is van Nordequity? Het commentaar en de recensie van NORDEQUITY vindt u hier: Nordequity.

   Groeten.

 3. Camila Gold antwoord

  Ik heb goede dingen over ze gehoord, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Camila Oro, bedankt voor het schrijven over Market Shares Finance. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *