✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in mei 2024 door Pedro Martínez González

Is het MEXC-bedrijf veilig of onbetrouwbaar? In deze sectie geven wij u onze uitgebreide mening. Bekijk zeker onze volledige recensie voor alle details!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over MEXC zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitemexc. com
🏠Bedrijf *​Het wordt niet vermeld
verordeningHet is niet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈Platformeigen platform
📌Adres​De locatie wordt niet vermeld
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2000-02-27
BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar

Bedrijf:
🚨Gebrek aan duidelijkheid over het bedrijf dat eigenaar is van MEXC roept zorgen op over de transparantie ervan.

locatie:
🚨MEXC maakt de locatie niet bekend, wat zorgwekkend is.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is MEXC?

Na een grondige evaluatie van de website van het bedrijf kwamen we tot de conclusie dat MEXC opereert als een cryptocurrency-makelaar.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

MEXC-website

Hier laten we u een screenshot zien van de MEXC-website, namelijk mexc.com. De opname is gemaakt in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Van dit bedrijf zijn geen contactgegevens beschikbaar; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Het ontbreken van contactgegevens is een zorgwekkend teken. Wat zou er gebeuren als er zich een probleem voordeed of als u een vraag moest stellen? Het ontbreken van adequate communicatiemiddelen leidt tot onzekerheid en wantrouwen.

MEXC-verordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

La gebrek aan informatie over regelgeving van deze makelaar is reden tot zorg. Beleggers moeten zich ervan bewust zijn dat handelen met een niet-gereguleerde makelaar aanzienlijke risico's met zich meebrengt. Zonder de bescherming die door de regelgeving wordt geboden, kunnen de gelden van klanten in gevaar komen. Het is essentieel om grondig onderzoek te doen voordat u een bedrijf een investering toevertrouwt.

???? MEXC-eindwaardering ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van MEXC en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is door verschillende financiële toezichthouders aan de kaak gesteld (in dit geval de FCA). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Na een grondige analyse van de MEXC-website is vastgesteld dat deze opereert als cryptocurrency-makelaar. Het gebrek aan contactgegevens, zoals e-mailadres of telefoonnummer, is echter een zorgwekkend teken. Dit gebrek aan adequate communicatiemiddelen leidt tot onzekerheid en wantrouwen onder de gebruikers, die moeilijkheden kunnen ondervinden bij het oplossen van problemen of het stellen van vragen.

Het gebrek aan transparantie met betrekking tot het bedrijf dat eigenaar is van MEXC roept ook ernstige zorgen op over de geloofwaardigheid ervan. Het gebrek aan duidelijkheid hierover laat vragen over de structuur en verantwoordelijkheid van het bedrijf achter, wat bijdraagt ​​aan het gevoel van onveiligheid bij beleggers.

Het is belangrijk om te benadrukken dat MEXC het onderwerp is geweest van klachten van financiële toezichthouders, zoals BCSC, FMA, CNMV en BaFin, wat de noodzaak onderstreept om uiterst voorzichtig te zijn bij het overwegen van welke vorm van zakelijke relatie dan ook met dit bedrijf. Gezien deze zorgen wordt beleggers geadviseerd voorzichtig te zijn en te overwegen naar transparantere en betrouwbaardere alternatieven op de cryptocurrency-markt te zoeken.

🚨🚨 Samenvattend blijkt uit onze evaluatie dat dit bedrijf niet voldoet aan de vereiste ernst- en veiligheidsnormen. Wij raden u aan voorzichtig te zijn bij het overwegen van enige vorm van financiële transactie met haar. 🚨🚨

updates

➡️ Nieuws over MEXC:

Datum Update nieuws
Augustus 2023Klacht tegen MEXC financiële toezichthouder BCSC
oktober 2023Klacht tegen MEXC financiële toezichthouder FMA
oktober 2023Klacht tegen MEXC BaFin financiële toezichthouder
kan 2024Klacht tegen MEXC financiële toezichthouder CNMV, Nationale Commissie voor de Effectenmarkt

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met MEXC.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door MEXC

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe MEXC te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor MEXC?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik MEXC melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is MEXC betrouwbaar?

Nee. MEXC is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: Vermeldt geen echte gegevens zoals de locatie of regelgeving, naast het feit dat er meerdere klachten zijn van verschillende toezichthouders

Hoe geld terugkrijgen van MEXC?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

6 reacties op «MEXC: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Horacio Dapczuk antwoord

  Hallo.. mexc zijn oplichters... Ik heb USDT overgedragen van binance naar mexc en hun BSC-netwerk toen ik het kopieerde en de overdracht uitvoerde, het bereikte nooit mijn mexc-account... Ik claimde het onmiddellijk... ze hadden me uren de tijd gegeven om alles te geven de bonnen waar ze om vroegen en ze realiseerden zich nooit dat de fout hun pagina was... bij de andere netwerken werd hun nummer correct gekopieerd... maar BSC bleef een ander account kopiëren... Na 7 dagen klachten en niemand die mij een oplossing gaf... toen ik het BSC-netwerk opnieuw controleerde, heb ik nu de juiste gekopieerd.
  .. ze hadden het gerepareerd... maar ze hebben de 10 usdt die ik heb gestort nooit teruggegeven... Het is weinig, maar het kost... (ik kom uit Argentinië) het was een test omdat het de eerste keer was dat ik ging om mexc te gebruiken... Godzijdank, want als ik er meer had gedaan, zou ik alles verloren hebben. Ik zal het nooit gebruiken en wees voorzichtig, het zijn oplichters…. De schuld ligt nooit bij hen. Zoek naar een serieuze en betrouwbare uitwisseling.
  ### Gelukkig 2024 ###

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Horacio, bedankt voor je reactie op MEXC. Deze makelaar is een SCAM. FINMA (Zwitserse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en het niet gereguleerd zijn (Zie FSMA-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luca, bedankt voor je reactie op MEXC. Deze makelaar is een SCAM. FINMA (Zwitserse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en het niet gereguleerd zijn (Zie FSMA-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Ian antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ian, bedankt voor het schrijven over MEXC. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *