✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in MilleniumOne. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over MilleniumOne zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitemilleniumone.com – milleniumone.io
🏠 vennootschap*Partij LLC
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMT4
📌 AdresSuite 305, Griffith Corporate Centre, Beachmont, Kingstown, Saint Vincent en de Grenadines

⚠️ MilleniumOne is eigendom van Fiesta LLC, het bedrijf is gelegen in Saint Vincent en de Grenadines, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die worden aangeboden door MilleniumOne, in dit geval zien we dat het 4 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Basico$250
Goud$25000
Platina$100000
VIP$250.000

Informatie op internet

Millennium One-website

MilleniumOne biedt een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

+ 442045252519

???? Eindevaluatie van MilleniumOne ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET MilleniumOne.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over MilleniumOne:

Datum Update nieuws
februari 2023Volgens berichten van klanten is MilleniumOne gelinkt zigberEen bedrijf met een slechte reputatie. WIJ STELLEN VOORZICHTIGHEID AAN!.
februari 2023Het bedrijf wordt opgezegd door de toezichthoudende instantie CNMV.
februari 2023Het bedrijf wordt opgezegd door de regelgevende instantie BAFIN.
oktober 2023Het bedrijf is in diverse Spaanse media genoemd, er zijn mensen die zeggen voor een groot geldbedrag te zijn opgelicht. WIJ STELLEN VOORZICHTIGHEID AAN!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”6076″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met MilleniumOne.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door MilleniumOne

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe MilleniumOne te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik MilleniumOne rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is MilleniumOne oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat MilleniumOne oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is MilleniumOne betrouwbaar?

Nee. MilleniumOne is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van MilleniumOne?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor MilleniumOne?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

56 reacties op «Is MilleniumOne oplichterij? Opinies van 2023»

 1. José A Esplugues antwoord

  Good Morning
  Iets soortgelijks is mij ook overkomen. Mijn vraag is: hoe kunnen we het formulier 721 invullen als we de bedrijfsgegevens of de NIF, het land, enz. Niet kennen.
  bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose, in het geval van MilleniumOne is het duidelijk dat je het geld verliest omdat ze het niet aan je teruggeven en volgens mijn begrip van belastingzaken is het een verlies van activa dat, afhankelijk van elk land, kan worden afgetrokken van toekomstige winsten of winsten in dezelfde of andere financiële producten.

   Groeten.

 2. Agustín Martinez antwoord

  Het is oplichterij, het is onmogelijk om het geïnvesteerde geld terug te krijgen. Ze vragen je om meer geld om belasting te betalen en het is om al het geld te behouden. Uiteindelijk vertellen ze je dat al het geld verloren is.
  Het zijn dieven.
  Je wordt betrapt door een dame die zichzelf Alba noemt, die operaties simuleert die vals zijn en die simuleren dat je geld verdient. Het is allemaal een opzet

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Agustín, we waarschuwen al maanden voor deze oplichters. Het is prima om ze te melden, maar als je je geld sneller wilt terugkrijgen dan met een melding, kun je contact opnemen met onze CHAT zodat zij je zaak kunnen beoordelen en de oplossing kunnen zien. Bedankt voor uw reactie op MilleniumOne. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (Spaanse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en het niet gereguleerd zijn (Zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Rafael antwoord

  Ik heb € 250 geïnvesteerd, de rekening was € 810, ik heb € 50 kunnen opnemen via Coinbase, toen ik meer geld wilde opnemen, blokkeerden ze het internet

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rafael, we waarschuwen al maanden voor deze oplichters, het is prima om ze te melden, maar als je je geld sneller wilt terugkrijgen dan met een klacht, neem dan contact op met onze CHAT zodat ze je zaak kunnen beoordelen en de oplossing kunnen zien . Bedankt voor uw reactie op MilleniumOne. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (financiële toezichthouder van Spanje) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Rafael

    Ze hebben me laten weten dat ze operationeel zijn via milleniumone.io, ik heb toegang en mijn saldo is correct. Wat ik betwijfel is of ik het zal kunnen intrekken

   • Aanbevolenbrokers.com

    milleniumone is oplichterij, daar moet je rekening mee houden.

    Groeten.

 4. Frans antwoord

  Ze hebben de website gesloten. Ik verloor de eerste 250 euro, geld dat ik niet nodig had voordat ik stortte en dat ik investeerde in de wetenschap dat ik het waarschijnlijk zou verliezen, dit uitschot belde me constant om het kapitaal te verhogen, ik gaf ze nooit meer een euro, ik vroeg ze als ze wilden dat ik meer investeerde dan gaven ze de 250 euro terug om te zien dat het een serieus bedrijf was en dat de opnames werkten, en ze bedachten steeds onwaarschijnlijker leugens om zich aan te passen aan de vragen die ik hen stelde en de niet-teruggave te rechtvaardigen van het geld, een maaltijd uit een pot met De ostia die surrealistisch werd en het meest willekeurige en vergezochte ding dat ik ooit heb gezien, wist ik op dat moment al dat het 100% oplichterij was.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fransua, we waarschuwen al maanden voor deze oplichters, aangifte doen is prima, maar als je je geld sneller wilt terugkrijgen dan met een klacht, neem dan contact op met onze CHAT zodat ze je zaak kunnen beoordelen en de oplossing kunnen zien . Bedankt voor uw reactie op MilleniumOne. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (financiële toezichthouder van Spanje) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Aanbevolenbrokers.com

    milleniumone is oplichterij, daar moet je rekening mee houden.

    Groeten.

 5. Andres Reyes antwoord

  Iets soortgelijks als de meesten is mij echt overkomen, ik begon met hen te beleggen in februari en tot op heden is de pagina geblokkeerd en reageert de makelaar niet op mijn oproepen, van wat u zult zien, is het een grote zwendel

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Andrés, we waarschuwen al maanden voor deze oplichters, aangifte doen is prima, maar als je je geld sneller wilt terugkrijgen dan met een klacht, neem dan contact op met onze CHAT zodat ze je zaak kunnen beoordelen en de oplossing kunnen zien . Bedankt voor uw reactie op MilleniumOne. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (financiële toezichthouder van Spanje) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Aanbevolenbrokers.com

    milleniumone is oplichterij, daar moet je rekening mee houden.

    Groeten.

 6. Antonio González Ibánez antwoord

  Ik ging naar het Milleniumone WEB waar ze bitmunten aanboden genaamd e-Yuan

  zeggen dat het een goede investering voor de toekomst was.

  Ik heb die investering in januari van dit jaar gedaan, ze hebben me al die tijd gehad

  vertelde me dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ik ben door dit alles voor de gek gehouden

  maanden en nu kan ik niet eens op de pagina komen waarvan ze het wachtwoord hebben

  Ze hebben het me makkelijk gemaakt. Ik vermoed dat ze het permanent hebben gesloten en hebben

  weg met het geld van de investeerders.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Antonio, we waarschuwen al maanden voor deze oplichters, het is prima om ze te melden, maar als je je geld sneller wilt terugkrijgen dan met een klacht, neem dan contact op met onze CHAT zodat ze je zaak kunnen beoordelen en de oplossing kunnen zien . Bedankt voor uw reactie op MilleniumOne. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (financiële toezichthouder van Spanje) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Rafael antwoord

   Antonio, het web is niet gesloten, het is nu toegankelijk via milleniumone.io

   • Aanbevolenbrokers.com

    milleniumone is oplichterij, daar moet je rekening mee houden.

    Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo JOSE, ja, je hoeft alleen maar de recensie te lezen die we over deze makelaar hebben om te beseffen dat ze oplichter zijn.

   Groeten.

   • Aanbevolenbrokers.com

    milleniumone is oplichterij, daar moet je rekening mee houden.

    Groeten.

 7. Daniel antwoord

  Oplichters, mij is hetzelfde overkomen als met een van de reacties. Vermoedelijk hebben ze het in een Wallet (Atomic Wallet) gestort. En toen ik contact opnam met Atomic-ondersteuning, vertelden ze me dat ik geen saldo bij hen had, dat de tokens vals waren. Ik heb verschillende e-mails en verschillende telefoonnummers van 2 managers, een zekere Sergio en een zekere Mónica Bialik.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Daniel, bedankt voor je reactie op MilleniumOne. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (financiële toezichthouder van Spanje) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *