✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Net Capital AB. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Net Capital AB zien en vertellen we u waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitenetcapitalab.com
🏠 vennootschapNet Kapitaal AB
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresStockholm, Zweden

⚠️ Net Capital AB staat in geen enkel bedrijfsregister vermeld en er zijn ook geen gegevens over de locatie. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die worden aangeboden door Net Capital AB, in dit geval zien we dat het 5 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
basis-niet genoemd
Plataniet genoemd
Goudniet genoemd
Platinaniet genoemd
Zwartniet genoemd

Informatie op internet

netto kapitaal ab-website

Net Capital AB geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, informatie over de diensten die het aanbiedt, live grafieken, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • + 46 233883849

???? Definitieve waardering van Net Capital AB ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Net Capital AB.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Net Capital AB:

Datum Update nieuws
kan 2023Net Capital AB onderhoudt een nauwe relatie met Muntstatistieken, daxkapital. com y FxCapital360, bedrijven met veel beschuldigingen en klachten. WIJ STELLEN VOORZICHTIGHEID AAN!
oktober 2024Klacht tegen financiële toezichthouder Net Capital AB CNMV.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7300″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Net Capital AB

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Net Capital AB te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Net Capital AB rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Net Capital AB oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Net Capital AB oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Net Capital AB betrouwbaar?

Nee. Net Capital AB is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Net Capital AB?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Net Capital AB?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

40 reacties op «Is Net Capital AB oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Antolin antwoord

  Hallo!! Ik ben opgelicht door het financiële adviseursbedrijf Netcapital AB genaamd: Moises Riveras, een oplichter van in totaal 44.000 euro meer voor de overboekingsservice van andere opgelichte mensen, die zijn geld via mijn bankrekeningen hebben doorgesluisd. Deze “heer” beloofde mij ernst en maximale eerlijkheid om mij te laten herstellen van enkele oplichting door andere zogenaamde financiële adviseurs van bedrijven: wasicap, Safecap en handelshandelaar, en een zogenaamde advocaat genaamd Abril. Om te beleggen een bedrag van ongeveer: 250+56.000+ 2000,+250. euro. In totaal heb ik ze een bedrag van 140.000 euro gestuurd om al mijn geld terug te vorderen dat naar elkaar, naar deze bedriegers was gestuurd, waarbij ik altijd voldeed aan de aanbetalingseisen die ze van mij eisten, om de onkostenprocedures te betalen die me vertelden wat ik moest doen en toen alles rigoureus werd gedaan, ontstond er altijd een probleem waarbij ze me om meer geld vroegen. Het probleem heette altijd meer geld, het was eindeloos meer, en meer geld, zo is het met al deze bedrijven geweest, het doel was om mij meer geld oplichting te bezorgen. Ze dreigden zelfs me te vermoorden in sommige fases van de herstelpogingen. Tot op de dag van vandaag heb ik geen geld ontvangen. Het waren de ene na de andere oplichting. Ik weet niet of het dezelfde waren met verschillende namen. Maar de behoefte aan terugvordering zorgt ervoor dat je behoorlijk blind wordt als je probeert het geld terug te krijgen. . Ik heb alles aan de politie gemeld, inclusief de doodsbedreigingen die ik heb ontvangen. Laat niemand anders in handen vallen van deze zogenaamde makelaars.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Antolin, het is een heel duidelijke oplichterij, ze proberen zoveel mogelijk geld te bemachtigen door je te laten geloven dat je je geld terugkrijgt. Bedankt voor het schrijven over Net Capital AB. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. John antwoord

  Hallo, ik zou graag willen weten hoeveel vertrouwen er is in Algoadvise.com
  Ze stuurden mij bericht van Immediate Momentum, gesponsord door Penelope Cruz, over wie veel is gezegd, over haar onzorgvuldigheid in een televisieprogramma en die wordt aangeklaagd door de Bank van Spanje en het ministerie van Financiën
  Denk je dat het oplichterij is?
  Ik heb de $ 250 geïnvesteerd
  Gegroet, en waarschuw mensen voor het geval dat

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan, ja, het is oplichterij, let niet op wat ze zeggen, ze verzinnen alles, we staan ​​op het punt binnenkort een recensie te lanceren, maar let nergens op, ze houden je geld, beter vraag om de helft met het excuus om te controleren of opnames werken en zeg dat je €10.000 wilt investeren, maar eerst moet je verifiëren dat het werkt. Met een beetje geluk geven ze ze misschien wel aan je terug met het idee om die 10.000 te bemachtigen.

   Groeten.

 3. Antonio antwoord

  Mijn terugvordering wordt aanbevolen om het opgelichte geld terug te vorderen.

  Hallo, goedemorgen, ik heb uw pagina bezocht waar u bedrijven analyseert die zich toeleggen op het terughalen van de activa. Ik ben opgelicht door Netcapital en heb contact opgenomen met My Chargeback om het verloren geld terug te krijgen. Ik weet niet of dit bedrijf betrouwbaar is. Bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Antonio, tot nu toe heeft het uitstekende resultaten opgeleverd voor al onze gebruikers.

   Groeten.

 4. José Antonio Manzano Martín antwoord

  Goedemorgen.
  Vorig jaar werd ik gecontacteerd en opgelicht door een bedrijf dat gespecialiseerd was in het aantrekken van klanten met een bepaalde investeringscapaciteit in crypto-activa. Ze hebben mij een aanzienlijk bedrag opgelicht.
  Onlangs, rond de maand augustus, nam het bedrijf NetCapital AB contact met mij op. Ze boden mij de mogelijkheid aan om 80% van wat er werd teruggevorderd terug te vorderen, met een commissie van tien procent voor het bedrijf, tegen betaling van € 250. Ik accepteerde het en hoewel ik dat bedrag niet had, vond ik het het risico waard. Ik moest de betaling lenen.
  Kortom, ik kreeg geen tachtig procent meer toegekend, maar als bij toverslag was mijn oude investering vermenigvuldigd en ongeveer vier keer zo groot geworden als wat ik had geïnvesteerd. Ze lieten me een applicatie installeren, de CoinBase Wallet-app, waarmee ze het verkregen bezit aan mij overmaakten. Toen dat bedrag naar mijn bijbehorende bankrekening werd overgemaakt, registreerde het systeem ‘onvoldoende saldo’. De makelaar die de overstap bemiddelde, vertelde mij dat deze situatie te wijten was aan het feit dat er een voorschot moest worden betaald, waarvan ik later vernam dat het niet onaanzienlijke bedrag van € 23.000,- bedroeg. Ze boden mij via verschillende kanalen verschillende rechtvaardigingen aan, die in tegenspraak waren met elkaar. Feit is dat als ik mijn geld wilde terugkrijgen, ik dat bedrag moest betalen. Omdat ik dat geld niet had, en ook niet wilde hebben, bood NetCapitalAB mij een lening aan van € 7.000, die ik zou terugkrijgen als ik het geld terugvond. Om de rest te financieren, adviseerden ze mij om naar een familielid te gaan, een vriend of een banklening. Kortom, alles is zeer uitgebreid. Omdat ik vervolgens niet voor die oplossing koos, slaagde een andere NetCapitalAB-agent erin om per e-mail contact met mij op te nemen en bood mij een voorschot van € 1.500,- als commissie aan, waarna hij € 5.000,- terugbetaalde, enzovoort totdat de terugkeer van het totaal. Ik bied ze die oplossing aan, maar precies het tegenovergestelde: ze geven mij € 5.000 terug en bij ontvangst betaal ik ze € 1.500 commissie, enzovoort, totdat de schuld is voldaan. Uiteraard weigerden ze botweg. Tot op de dag van vandaag, de datum waarop ik deze feiten openbaar maak, hebben ze geen contact meer met mij opgenomen. Is NetCapitalAB een oplichterij? Ik twijfel er niet aan. Jij oordeelt.
  En dat is mijn verhaal. Ik maak het openbaar en wil het delen om te voorkomen dat nietsvermoedende of gewetenloze personen hun geluk willen beproeven en in de netwerken van deze groep oplichters terechtkomen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo José Antonio, het is een heel duidelijke oplichterij, ze proberen zoveel mogelijk geld te bemachtigen door je te laten geloven dat je je geld terugkrijgt. Bedankt voor het schrijven over Net Capital AB. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Antonio antwoord

  Hallo, dit bedrijf Netcapitalab is een fraudeur, ze laten je het geld niet opnemen en na ongeveer 15 dagen na het investeren van 250 euro bedroog een zekere Enma Castellano me en stopte met praten met me of het beantwoorden van berichten

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Antonio, neem contact op met onze CHAT zodat zij u kunnen bellen en u kunnen helpen. Bedankt voor het schrijven over Net Capital AB. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Maria Doralba

    Hoe kunt u een registratie annuleren of u afmelden voor netto kapitaal ab, aangezien het oplichterij is.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo María, ze laten je niet uitschrijven, ze zetten nieuwe oplichting op en bellen je opnieuw. Bedankt voor het schrijven over Net Capital AB. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

    Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

    Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

    Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

 6. Nancy antwoord

  Hallo, ik ben opgelicht door NetcapitalAB, ik wil weten hoe ik ze kan rapporteren. Ik wil mijn geld terugkrijgen of ze in ieder geval sluiten vanwege oplichters.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Nancy, neem contact op met onze CHAT zodat ze je kunnen bellen en helpen. Bedankt voor het schrijven over Net Capital AB. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo FER, neem contact op met onze CHAT om u te bellen en te helpen. Bedankt voor het schrijven over Net Capital AB. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *