✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Nordik Markets. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Nordik Markets zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitenordikmarkets.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailheeft geen
📈 platformeigen platform
📌 Adresvermeldt het niet

⚠️ Nordik Markets vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf vermeldt niet waar bevindt zich, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

We gaan nu verder met het analyseren van de accounttypes die worden aangeboden door Nordik Markets, in dit geval merken we op dat het geen accounttypes aanbiedt.

Informatie op internet

Nordik Markets-website

Nordik Markets geeft een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, activacalculator, persoonlijke ervaringen, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Nordik Markets Eindwaardering ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ Nordik Markets.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Nordik Markets:

Datum Update nieuws
juli 2023We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van Nordik Markets die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
juli 2023Voormalige klanten hebben ons deze informatie nagelaten: Nordik Markets Ltd. met registratienummer 24299 IBC 2017 en met maatschappelijke zetel te Suite 305, Griffith Corporate Centre PO Box 1510, Beachmont Kingstown, Saint Vincent en de Grenadines.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”620″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Nordik Markets.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Nordik Markets

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Nordik-markten rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Nordik Markets rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Nordik Markets oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Nordik Markets oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Nordik Markets betrouwbaar?

Nee. Nordik Markets is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Nordik Markets?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Nordik Markets?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Mbl Markets oplichterij? Meningen»

  1. Anoniem antwoord

    Hallo goedemiddag, ik heb zogenaamd een investering gedaan bij Nordik Markets, ik heb later geld gestuurd voor de investering, ze vertelden me dat er winst was en ze vertelden me dat ik wat betalingen moest doen als commissie, wettigheid is, IT-belastingen, ITF en het laatste wat ik niet heb betaald en nu wel Ze zeggen dat wanneer ik de ITF betaal, het geld zal worden vrijgegeven, ben ik opgelicht? en alvast bedankt

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *