✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Novvaspace is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over Novvaspace zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitenovvaspace.com
🏠 vennootschapNovva Holding LLC
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adres16192 Coastal Hwy, Lewes, DE 19958 – Delaware, Verenigde Staten | Golden Mile-gebouw – Toren 1 Verdieping 15 – Medellín Cp 050001 – Colombia
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 04 januari 2023
BedrijfstypeGeautomatiseerde handelsdiensten (cryptocurrency-bots)

Bedrijf: Novvaspace is eigendom van Novva Holding LLC.

locatie: Novvaspace vermeldt niet waar het zich bevindt. Het is erg gevaarlijk om een ​​bedrijf te vertrouwen dat niet vermeldt waar het zich bevindt. Wees voorzichtig.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Novvaspace?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Novvaspace is een platform dat onderwijs en geautomatiseerde handelsdiensten (cryptocurrency-bots) aanbiedt.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

NOVA-website

Hier laten we u een screenshot zien van de Novvaspace-website, namelijk novvaspace.com. De opname is gemaakt in December van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +573103044893

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd] - [e-mail beveiligd] - [e-mail beveiligd]

Novvaspace-verordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Novvaspace plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een platform dat door geen enkele autoriteit wordt gereguleerd. Wat betekent het? Dit betekent dat klanten geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als het bedrijf slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Novvaspace-eindbeoordeling ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Novvaspace en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

Kortom, het volledige gebrek aan registratie-informatie en de onbekende locatie van Novvaspace vormen aanzienlijke risico's voor beleggersfondsen. Deze ondoorzichtigheid, samen met het vermoeden van een mogelijk piramidespel en de talrijke negatieve meningen van gebruikers, creëert een uiterst riskant panorama. Bij gebrek aan verifieerbare gegevens en duidelijke waarschuwingssignalen is onze aanbeveling krachtig: investeer of voer geen activiteiten uit in Novvaspace. Financiële zekerheid is van het grootste belang, en het kiezen van platforms met transparantie en een positieve reputatie is essentieel om uw bezittingen veilig te stellen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over Novvaspace:

Datum Update nieuws
Maart 2023We krijgen veel berichten van NOVVA-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”6652″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Novvaspace.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Novvaspace

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Novvaspace te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Novvaspace?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Novvaspace melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Novvaspace betrouwbaar?

Nee. Novvaspace is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) vermeld locatie situatie, 2) noem de regelgevingssituatie 3) vermeld de leeftijd van de website 4) o 5) o 6) o 7) optioneel, afhankelijk van of het bedrijf piramidale kenmerken heeft of rendementen vermeldt die zo hoog zijn dat we denken dat ze vals zijn of verband houden met een oplichtingsbedrijf of waarschuwingen hebben van financiële toezichthouders

Hoe geld terugkrijgen van Novvaspace?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

6 reacties op «NOVVASPACE: Mening en commentaar – Is het oplichterij?»

 1. Marina C. antwoord

  Hartelijk bedankt! Dankzij deze analyse kon ik terugkrijgen wat ik verloren had.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Marina, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 2. ANONIEM, naam schrijver bekend bij de redactie antwoord

  IK WAS KLANT VAN DIT BEDRIJF SINDS HET BEGIN IN NOVEMBER 2022. IK KOOP EEN VOORVERKOOP NFT VOOR $ 750, WAAR ZE BEWEERDEN DAT HET DE HALVE PRIJS WAS, OMDAT ZE DE PRIJS ZOUDEN VERHOGEN TOT $ 1.500 ZODRA HET VOOR HET PUBLIEK WAS EN ZIJN ALGEMENE VERKOOP BEGONNEN , WAT INtegendeel NIET GEBEURDE, ELKE MAAND HEBBEN ZE HET MEER IN PRIJS VERLAAGD, MOMENTEEL IS DE NFT MINDER DAN DE HELFT VAN WAT IK HET HEB GEKOCHT, GENEREERD HET GENEREERDE MAANDELIJKSE WINST DIE OOK ONWAAR IS, ALS JE MENSEN VERWIJST DIE ZIJ BELOOFDEN TE BETALEN JIJ 10% VAN WAT ZE INVESTEERDEN, DAT DAT NOOIT GEBEURDE OMDAT ZE GEEN COMMISSIES HEBBEN BETALEN, MENSEN INVESTEERDEN IN DE PARAGON-BOT EN EINDIGDEN MET REKENINGEN ONDER HET AANVANKELIJKE SALDO, DE SYNTHETISCHE INDEX-REKENINGEN WERDEN VERBRAND, SLECHTS EEN GROEP MENSEN HEEFT DE HALF HET TERUGGEKEERDE GELD, OMDAT JE HET WEINIG GEGENEREERD DOOR DE NFT KAN VERZAMELEN, DWING JE OM CREDITS TE KOPEN, NAAST DAT ZE EEN COMMISSIE NEMEN OM HET TE VERZAMELEN, IN EEN PAAR WOORDEN MOET JE BETALEN OM TE VERZAMELEN, SOMS IS HET MEER DAN WAT JE MOET BETALEN DAN WAT JE ZAL ONTVANGEN ZO VERTELT DE GRAP ZELF, VAL NIET VOOR DEZE SCAM, IN DE PRESENTATIES TONEN ZE EEN VERMEENDE GECONTROLEERDE PAMM-REKENING VAN VORIGE JAREN MET DE BOT DIE WERKT MAAR WANNEER MENSEN INVESTEREN, REALISEREN ZE DAT DAT NIET ZO IS EN ZE BEGINNEN HUN GELD TE VERLIEZEN, ZE GEVEN GEEN STEUN WANNEER MENSEN HUN GELD WILLEN OPNEMEN, ZE HEBBEN DE CHATGROEPEN GEBLOKKEERD ENKEL VOOR DE ADMINISTRATOREN OM TE SCHRIJVEN, WANNEER MENSEN ONDERSTEUNING VRAGEN OM HUN GELD OP TE NEMEN IN DE ANDERE GROEPEN WAAR ZE HEEFT SLUIT DE CHAT EN STOP MET TELLEN, VAL NIET IN DEZE JONGEN, ZE VERKOPEN ALLEEN ROOK VOOR JOU OM TE INVESTEREN, GEEN ENKELE SERVICE GENEREERT SLECHTS DE NFT EN ZEER WEINIG WINST EN ZOALS IK JE ZEG DAT JE MOET BETALEN OM DAT KLEINE SALDO TE VERZAMELEN, BOT GENEREERT NOG GEEN 1% MAANDELIJKS, INtegendeel, HET ZAL VERLIEZEN, WIJ ZIJN EEN GROEP GETROFFEN MENSEN DIE ZICH ORGANISEREN OM TE EISEN EN DAT GEEN MENSEN MEER BLIJVEN VALLEN, GEGROET.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ANONYMOUS, bedankt voor het schrijven over NOVA. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Gregory antwoord

  Ze zetten me onder druk om hier te investeren, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Gregorio, bedankt voor het schrijven over NOVA. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *